Fijne bezorging op vakantiepark

Keurig bezorgt in ons vakantiehuisje. Wel jammer dat niet overal goed op de datum werd gelet. Yoghurtdrink die nog 1 dag houdbaar is, is jammer en sesambrood is geen tijgerbrood.

erg behulpzaam en vriendelijk

er is goed meegedacht bij het versturen van een verrassings boodschapoenpakket, de ontvangster was er blij mee dus dikke pluim

Fantastische service

Sinds mijn ouders tobben met hun gezondheid, staat de spar voor hen klaar. Onmisbaar!

gewoon goed

je word altijd vriendelijk geholpen

Perfect.

Perfect.

vlugge levering

goede ervaring en vriendelijke mensen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alle boodschappen naar wens geleverd en op het juiste tijdstip. Alle complimenten voor Spar Cupido in Lies..........

Vriendelijk, op tijd

Super geregeld.

Ik heb alle boodschappen zelfs eerder gekregen. Dit na telefonisch overleg. Alle producten zijn super vers.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit!

super service

Besteld om af te halen, stond keurig klaar met alle juiste producten.

Toppers!

~We zjn blij met de super service die verleend word de flexibiliteit en vriendelijkheid. Echt Geweldig!

Erg goede thuisbezorgservice

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Blij met de goede service van de spar Netjes aangeleverd

Heel tevreden

Aardige bezorger Goede website En voelt wat meer als de buurtsuper

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

super bezorging, raad deze winkel iedereen aan.

niet van toepassing

Super geregeld

Super geregeld.

Perfecte service!

Snelle bezorging.

Kan veel hoger scoren!

Beste Spar de Vogel, Heb voor het eerst bij jullie besteld. 2 minpunten: communicatie over producten die niet geleverd kunnen worden en wat te doen met verpakking. Ben erg positief over flexibiliteit, vriendelijkheid en binnen aangegeven tijd bestelling ontvangen. Ramon Spanjaard

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Supersnel onze bestelling geleverd.

De bestelling plaatsen is zeer overzichtelijk en goed te doen. Ook is de levering in deze kerstmaand bijzonder snel gegaan. Beslist voor herhaling vatbaar.

snelle service !!

Prima bereikbaarheid en vlotte service

Keurig ingepakt, jammer dat de site niet de relevante informatie geeft

Jammer dat op de site staat dat de eerstvolgende mogelijke levering de andere dag is om 10.00 uur en dat na het invullen van de boodschappen duidelijk wordt dat de eerste 5 dagen niet bezorgd kan worden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Keurige services. Beleefd en netjes. Bellen op als iets niet aanwezig is.

Super geregeld

Zeer vriendelijke bezorger, heel behulpzaam.

Vlotte en nette bezorging

Prettige website om te bestellen, goede producten.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk