Goede ervaring..alle boodschappen netjes geleverd

Super service!!! Kunnen we aanbevelen!

goede ervaringen

goede service bezorging vriendelijk en correct

Boodschappen stonden niet klaar

Ivm het afwachten van een coronatest bestelde ik de boodschappen online. Maar het stond niet op de afgesproken tijd klaar. Nu was ik noodgedwongen toch nog lang in de winkel. Gelukkig was de test negatief. Ik ben wel vriendelijk en snel geholpen.

Fantastische service

In een grote stad service alsof iedereen elkaar kent. Ben gebeld omdat er een product niet voor handen was. Netjes bezorgd. Kortom heel tevreden met de Spar van Jan Matte in Rotterdam

Prachtige winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel

Breed assortiment, altijd volle schappen.

Voor de 1e keer boodschappen besteld en laten bezorgen. Prima geregeld.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ik heb heel goede ervaring met Spar - ook wat betreft de levering.

Ik koopgraag bij de Spar - makkelijk te bestellen en zeker een vlotte aflevering. Ik ben erg tevreden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zeer correct en prima verzord

Helemaal super!!!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en alleen maar lof. Werd gebeld of de tijd aan gepast kon worden en volledig op de hoogte gehouden. Ook de bezorger was erg aardig en bracht alles op de gepaste afstand mee naar binnen. Alleen maar lof zeker voor herhaling vatbaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Producten zijn van een goede kwaliteit en de service is prima!

Supersnelle service

Toen ik bestelde had ik als tijdvak de volgende ochtend; binnen een kwartier werd ik gebeld of het goed was dat diezelfde kmiddag nog besteld werd. Uiteindelijk had ik ongeveer een uur na de winkelwagen gevuld te hebben de boodschappen thuis.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk personeel. En fijn winkelen in lokale supermarkt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alleen maar positief ,ik zou niet meer zonder kunnen

Alleen maar positief ,als je iets bent vergeten ,alleen even een telefoontje , en je kan er op vertrouwen dat het in orde komt. !!!!!!!!!!

Klantgericht, mijn complimenten!!!!!

Klantgericht, mijn complimenten!!!!!

Top service!

We zijn geen vaste klant en hebben een online bestelling gedaan. Was geen enkel probleem en direct de volgende dag geleverd. Dit kregen we elders niet voor elkaar. Top!!!

Is Prima

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Nette services makkelijk te bestellen goed verpakt

Ik had een "proef"-bestelling gedaan. Kwam er niet aan toe deze uit te breiden. Annuleren was per telefoon, met de Spar op West, prima verlopen. Tip: als je 1 bestelling geplaatst hebt, zorg dat die naderhand nog aan te passen is. Wordt het systeem nog flexibeler van.

geweldig

tijdbestek bezorging was tussen 16- 18 uur, bestelling kwam even over 14.40 uur, mazzel dat ik thuis was

Bijna volmaakt

Bestelling prima verwerkt echter niet geheel compleet en niet geheel volgens opgave (2 artikelen) Aanvullende bestelling via de mail (23.30 uur) prima verwerkt. Kortom geen reden tot ontevredenheid.

super bezorging

de boodschappen en de bezorging gaan super! Ga zo door!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne winkel zeer aan te bevelen

Uitstekende service op tijd en zeer correct

Overzichtelijk en snelle nette levering

Vriendelijke service, goede producten. Totaal prijs was wel wat hoger dan de bestel prijs. Was bvb unicura handzeep geleverd ipv derlon. Was wrs niet op voorraad maar natuurlijk wel duurder. Ik had het in de winkel kunnen ruilen of retourneren aldus de zeer vriendelijke meneer maar dit wel zo gelaten. Ben verder erg tevreden

Geweldige service

Spar Abbenbroek is een betrouwbare fijne buurtsuper, met geweldige bezorgservice.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk