Ik vind het heel leuk bij Spar om te winkelen bij online.. Super bedankt met jullie hulp voor winkelen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles klopt! Goed begin van de vakantie!

Goed en vertrouwd adres.

We doen wekelijks boodschappen bij de Spar, zolang deze in Doornspijk is. Bij vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan. Ze staan voor je klaar. Prima zaak.

Makkelijk en snel.

Prima service en makkelijk.

Prima verzorgd en mooi op tijd

Prima verzorgd en mooi op tijd

Snel

In deze coronatijd, snel thuisbezorgd, netjes alle regels in acht nemend, goede kwaliteit en houdbaarheidsdatum.

Prima. Alles geleverd

Goede service en lekkere producten

Super geregeld

Boodschappen besteld, en ook in het buitengebied netjes bezorgd. Prima levensmiddelen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

goed, waren paar dingen niet

De sigaretten die waren besteld waren er niet. De ijs taart , dit was wel aangegegeven. De bananen die besteld waren , is er eentje geleverd, dat moeten wij waarschijnlijk aangeven..... Voor de rest was alles oke

Prima geregeld!

Alle boodschappen stonden netjes klaar! Bepaalde producten waren niet op voorraad, maar daar hebben we een goed alternatief voor gekregen!

Klantvriendelijk

Zeer gericht op klanten. Verder is het assortiment groot genoeg om iedere dag boodschappen te doen. Ook is de bakker altijd goed. Zeer prettig om hier inkopen te doen.

Top!!

Voor mij de eerste keer om de boodschappen zo te bestellen. Het is even vreemd en wennen, om de boodschappen uit te zoeken die je graag wil bestellen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima verzorgd en lekker snel geleverd.

Prima verzorgd en lekker snel geleverd.

Goeie service!

Vriendelijke mensen

Uitstekend !!!

Zeer goede ervaring met Spar woudsend ; vriendelijk en de bestellingen en bezorgingen zijn altijd dikke prima

Eenvoudig bestellen, snelle ongecompliceerde levering

Bestelsite eenvoudig. Ruime keuze aan bezorgtijden op korte termijn. Sommigeproducten waren niet leverbaar, daaris een vervangend soortgelijk produkt voor geleverd. Prima service en goed vertrouwen.

snel, klantvriendelijk

Voor mij een prima manier om online boodschappen te doen, snelle levering, prettig en klantvriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne bezorgservice in quarantaine tijd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle service,geen bestelkosten Top!

Prima ervaring, ga weer bij de Spar bestellen!!

Super service

Als er een artikel niet is wordt.je gebeld met.een alternatief super!!!

Boodschappen besteld en opgehaald

Alles was picobello in orde!

klantvriendelijk

Winkel ging dicht om 19.00 uur en ik kwam om 19.05 aanrijden en kon toch nog even wat zaken kopen. Dat is top

Top Service

Fijne winkel en goede bezorgservice

goed geliefert

Persoonlijke service, super attent.

Toen ik belde om te melden dat ik i.v.m. corona niet in de winkel kon komen werd er met me meegedacht en werden de boodschappen keurig voor de buitendeur gezet.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk