Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede service, meedenken, top

Kerstbestelling helaas moeten annuleren, geen probleem.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Met een snellere internet verbinding nog beter resultaat

Prima site, overzichtelijk en helder. Maar door onze trage internet verbinding neemt het meer tijd om te bestellen.

Goede vriendelijke service

Goede vriendelijke service, er miste een product, maar was vervangen voor andere producten. Alleen jammer dat dit niet even werd gemeld. Voor de rest echt super tevreden en een echte aanrader

snel en goed

Alles is volgens afspraak verlopen ,alle bestelde producten keurig gekregen ,keurig op de afgesproken tijd.

Snelle levering en overzichtelijke site.

Boodschappen werden snel geleverd. Bezorger wou helaas niet wachten op het legen van de kratten, want ik wou de kratten niet. Site is duidelijk en overzichtelijk, maar ik kon geen informatie vinden over wat er gebruikt werd om mijn boodschappen te leveren, anders had ik liever plastic tasjes gehad en geen kratten.

Uitstekende bezorgservice

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijn dat deze buurtsuper ook buiten Abbenbroek bezorgd

Heerlijk dat de buurtsuper ook buiten Abbenbroek bezorgd. Zeker in Coronatijd. Nadeel is dat ik al een paar keer heb meegemaakt dat er boodschappen vergeten worden te bezorgen, dan blijken dat diepvriesprodukten te zijn. En wordt er niet goed gecommuniceerd intern. Deze worden dan later wel weer bezorgd. En soms hebben ze niet altijd het merk produkt wat je zou willen hebben en zoeken ze een alternatief hiervoor. Verder vriendelijke mensen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles keurig netjes geleverd en wat niet op voorraad was werd gratis na geleverd. Top!

It was goed enough

The weight of the products (salmon, meat etc.) were different than what I ordered. Other than that, a big applause to the deliverer who was so fast and had his mouth mask on.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima winkel en klantvriendelijke medewerkers

Mooi assortiment, als er niets niet is dan kan het eventueel besteld worden. Na verbouwing mooie ruime ingang, echt een verbe******. Ook belegde broodje en belegde pizza's een mooie aanvulling vindt ik.

super service

mooie producten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

altijd goede service en verse producten

goede verse producten. bestellen geregeld vers belegde broodjes, altijd genieten, smaakvol en goed belegd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heel gewoon, geen gehaast.

Snel en vriendelijk geleverd aan huis

Wil altijd speciale dingen voor me bestellen

prima assortiment dichtbij huis

Prima winkelervaring dichtbij huis.

Klantvriendelijk en snelle levering

De boodschappen zijn makkelijk online te doen. Als er iets niet beschikbaar is wordt er een alternatief aangeboden. Hele attente medewerker aan de telefoon gehad. Snelle levering. Een ander voordeel is dat het in papieren doosjes werd geleverd zodat je niet met retourkratten komt te zitten.

uitstekend

Prima service!

Goede service en vriendelijk personeel

Geweldig! Alle boodschappen compleet en keurig verzorgd

Mijn hele grote boodschappen lijst compleet en netjes snel thuis bezorgd, Uitstekende service!

super en vriendelijk

Ik had online besteld was super geregeld en vriendelijk personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

fantastisch dat ik nog online terecht kon

Duidelijke website, heel fijn dat er nog online plaats was om thuis te brengen. Goede service en vriendelijk

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring

Super vriendelijk

Top hoor !

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik heb gister mijn bestelling ontvangen. Helaas was er een fout gemaakt in de bestelling. Dat kan iedereen overkomen maar misschien kan er wat beter op worden gelet. Verder ben ik superblij met de service die Spar bied. Ga zo door!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk