Perfect geregeld.

Keurig op tijd, prima geregeld.

Perfect geregeld!

Perfect!

Uitstekende service

Conform afspraak geleverd

Op 20-11 was ik niet tevreden.

Weliswaar had ik een grote lijst met boodschappen, maar 2 dingen werden niet geleverd: chips en pecanbroodjes en van 6 dingen kreeg ik iets anders dan ik besteld had! 4x 500 cc Spa Henriette werd 4x 1500 cc boter in goudfolie werd boter in perkament (wordt gauw ranzig) kleintje leverworst werd grote kips leverworst filet americain met ui werd filet american speciaal 3 deo's werd 2 deo's 4 flesjes koffiemelk werd 4 pakken koffiemelk met dubbele hoeveelheid. Na drie weken is zo'n pak zuur! Jammer, het is ook niet de eerste keer, dat er iets fout gaat. Ik zal jullie wel aanbevelen, maar hoop, dat het in het vervolg beter gaat.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Alles goed ingepakt en snelle levering.

Mi jn bestelling klopte helemaal en ik had alles op tijd in huis

Klantvriendelijk

Heel prettige winkel met vakkundig, hulpvaardig en vriendelijk personeel.

Echt klasse

Klasse ga zo door

Fijne winkel en super goeie service

Prima winkel en enthousiaste winkelier die overal voor openstaat

Snelle en klantvriendelijke bezorging.

Snelle bestelling, en de bezorger was erg vriendelijk. Dus erg tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en snelle levering!

Voor de eerste keer besteld en ik ga dit zeker vaker doen. Zo hoeft jezelf de deur niet meer uit om de wekelijkse boodschappen te doen.

SUPERGOED

IK HEB ONLINE BOODSCHAPPEN BESTELT EN ZE BEZORGEN THUIS SUPERGOED.

Goede service!

Goede producten in de winkel. Vriendelijk personeel. Kon zelf niet naar de winkel komen, door ziekte van mijn man. Dus online besteld. Mijn bezorgbestelling werd suppersnel thuisbezorgd!!!! Dat is goede service!!! Bedankt!!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snel online besteld ,snel bezorgd,komt op de afgesproken tijdstippen. Netjes afgeleverd. Ik ben tevreden.

Geweldig super via internet bestellen

Internet bestelling geplaatst was wat vergeten gebeld met een leuke medewerker die heeft het toegevoegd Heel fijn om zo boodschappen te doen

Professioneel en vriendelijk!

Klantgericht behulpzaam en beleefd personeel.

Heel klantvriendelijk en meedenkend

In één woord geweldig!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ze doen echt een stapje meer

Wanneer iets niet voorradig is, nemen ze een soortgelijk product mee, maar het komt ook voor dat ze er even over bellen. Ook als ik iets vergeten ben, kan ik bellen en schrijven ze het bij de bestelling op.

Vriendelijke bezorger! Hield goed afstand bij de deur. Bestelling was compleet.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Door omstandigheden kon ik tijdelijk geen boodschappen doen en bracht de spar ze keurig en verzorgd bij ons thuis. Nu haal ik de boodschappen zelf weer in jullie keurige en veilige winkel in deze bijzondere tijd.!! Bedankt en groeten van Ria en Jan Sneekes.

goede sevic

goede sevric en een nete winkel en leuk pesoneel

uitmuntend

de spar in nijkerkerveen regelt bestelling zonder enige vertraging. De site is duidelijk, makkelijker als zelf boodschappen doen. Bestellen en laten brengen heeft mijn grote voorkeur.

wij zijn zeer tevreden over de spar

Erg fijn om de spar in ons dorp te hebben.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijke medewerkers met goede service!

Vriendelijke medewerkers. Service is goed. Alles is bespreekbaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alleen sommige producten waren wel op de site maar niet geleverd. Was niet aanwezig in de winkel stond op de bon.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

goed geregeld en snelle service

vandaag besteld en vandaag geleverd

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk