Bezorging was al mogelijk de volgende dag. Prima produkten. Blij mee.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Na opname ziekenhuis zou de boodschappen er pas de volgende dag er zijn. Gerrie belt me om wat aan te passen en ik vraag haar kan je het vandaag al langs brengen Nou dat is toch helemaal top

goede bezorging

Goede kwaliteit

tevreden

goede ervaringen

Jullie zijn te gek!

Belangrijk is bij mij mij, of er altijd geleverd kan worden. Dit was bij mijn vorige leverancier (AG) vaak een punt. Niet gegarandeerd dus. Kan bij jullie altijd online bestellen. Ga zo door. Groeten, Rene de Laat, Leiden

Altijd perfecte service

Heel vriendelijk personeel, die je altijd willen helpen als je vragen hebt. Perfecte service!!

Prima kwaliteit prijs

Goede service enkwaliteit

helemaal top

helemaal top! service gericht en vriendelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zeer goed belde dat ze wat probleempjes hadden erg netjes en vriendelijke

prima geregeld

het word gebracht wanneer wij willen fantastische geregeld

Goed op tijd

Ruime keuze goed op tijd

persoonlijk

persoonlijk

Spar is prima

Vriendelijk personeel En nu met Corona is het ivm maatregelen veilig winkelen.

Het was prima in orde

Ach ik had wel eens Derlon handzeep besteld en kreeg Derlon shampo Wat maakte het allemaal uit in de eerste lockdown We waren al lang blij dat ons voedsel en drank werden bezorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zeer goede communicatie, bijzonder vriendelijke bezorgers en goede produkten!

Gemakkelijk

Helaas blijken producten niet altijd geleverd te kunnen worden tijdens online bestellen. Zou handig zijn als klant hierover vooraf wordt bericht, die dan evt. iets anders kan bestellen. Er worden regelmatig fouten gemaakt met de eindafrekening. Zo ook gisteren. Snickers niet geleverd, maar wel in rekening gebracht.

prima bezorg service

Makkelijke website, snel bezorgd en alles was er. Niks op aan te merken!

Goede kwaliteit voor een prima prijsje

Goede service. Afspraken worden nagekomen. Het kwam allemaal erg netjes op mij over. Ik heb dan ook geen tips voor verbe******. Ga zo door!

netjes op tijd afgeleverd

de getoonde prijzen op de bestelbon kloppen niet met datgeen er afgerekend dient te worden aan de deur, actieprijzen worden niet doorberekend op het eindbedrag.

klant gericht

prettig geregeld

Spar helpt me door de COVID-19 pandemie

In tegenstelling tot AH en andere supermarkten helpt Spar me door de pandemie periode. Bij andere kon ik niet terecht. Ik heb, op een uitzondering na, sinds maart 2020 geen boodschappen gedaan en ben bijna volledig afhankelijk van de bezorging door Spar.

Boodschappen zijn zeer netjes bezorgd

Boodschappen zijn zeer netjes bezorgd