Ik ben tevreden.

Vriendelijk personeel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Aardige en welwillende medewerkers, maar website is een ramp

vandaag besteld en morgen geleverd is dus belist niet waar. Het is heel moeilijk om te bestellen voor een b epaalde dag, Te weinig mogelijkheden voor afleveringen. l

Geweldig - en stipt!

Gemakkelijke website en vooral snelle levering (en boven 50 euro nog gratis ook).

Zeer attent

Toen ik niet zelf de deur uit kon, waren jullie bereid om bij mij te bezorgen. Ook al lag het buiten jullie gebied. Top

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Super vriendelijk en altijd correct !!!

Zie boven!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

snel geleverd en gemakkelijk bestellen

Bij veel andere is de wachttijd langer

onverwachtse kosten

erg vervelend dat je bij thuisbezorging verplicht bent om een krat te nemen wat €5 aan statiegeld kost. normaal ga ik naar de winkel en nu zit ik dus met een krat die ik niet de volgende keer kan inleveren.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle en heel vriendelijke service

Wij hadden de boodschappen voor mijn ouders besteld. Zij waren heel enthousiast over de bezorging, wat ons natuurlijk ook een goed gevoel gaf. Ook het contactloos betalen maakt het voor senioren makkelijk!

Prima service!

Mijn boodschappen ‘s avonds online besteld bij Spar met het verzoek deze de volgende ochtend te bezorgen. Dat was geen probleem, ze denken met je mee!

Op tijd bezorgd . Goede service

Uitstekend!

Super klantvriendelijk

Prima verzorging en bezorging

Prima verzorging en bezorging

Snel

Snel levering

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

erg fijn en gemakkelijk om online boodschappen te doen

mooi op tijd en netjes geordend ingepakt achteraf betalen geen probleem bij spar als er iets niet is, worden we weleens gebeld overigens vindt ik het prima wanneer er ongevraagd een vergelijkbaar produkct/merk wordt geleverd

Excellent service !

The Spar delivery in Kortgene is excellent--easy to shop online for a speedy , friendly service. We were very glad to be able to use it during lock down and may take advantage of it in the future .

Ondanks dat wij over de grens wonen toch lekker hollandse boodschappen. Aangezien wij positief zijn op carona zitten we in garantaine. Boodschappen werden nerjes geleverd en betalen kon op rekening echt geweldig.

In een woord perfect

In deze coronatijd moesten we opeens boodschappen laten bezorgen. Dit ging perfect, makkelijk om de producten te zoeken op de website, en flexibel het werd de volgende dag geleverd. Ook kon ik 's-morgens nog iets opgeven wat ik vergeten was. Ben er heel blij mee, heb ook met andere supermarkten in de buurt van Biervliet contact gehad maar die dachten er anders over. Dank jullie wel team Spar Philippine

Goede service, correcte bezorging. Goede kwaliteit.

Fijn om in het eigen dorp een prima supermarkt te hebben, die in deze tijd ook thuis bezorgt.

Ik ben zeer tevreden over de supermarkt in mijn dorp: assortiment is in de regel toereikend, ruime openingstijden, thuisbezorgen van de boodschappen. Ik ervaar de lokale Spar (Rijkeboer, Wemeldinge) als zeer servicegericht en klantvriendelijk! De website voor het bestellen van de boodschappen vind ik op onderdelen niet zo goed toegankelijk. Zo kan ik soms gangbare artikelen via de zoekfunctie niet vinden waarvan ik weet dat deze wel in de winkel beschikbaar zijn. Ik moet dan de volledige lijst door voordat ik op het gewenste artikel kom. Soms is het dan ook nog niet te vinden en moet ik naar de winkel bellen. Dat is voor de winkel geen probleem, maar dat zou op de website toch beter moeten kunnen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Netjes zoals gewend van de Spar in Zieuwent!

Goede producten goede bezorging. Voor herhaling vatbaar

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Nette levering en er waren een aantal producten niet aanwezig. Deze waren netjes vervangen en kreeg nog zelfs wat extra. Ik raad het zeker aan om thuis te laten bezorgen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Wij bestelden omdat we met het gezin van 4 pers in quarantaine zitten, het zou dus nog handiger zijn dat je ivm corona online kan afrekenen met Ideal of zoiets dat beperkt de contacten bij het afleveren. Mvg, Rudi Adam

Goed geregeld

Aardige mensen en goede spullen en service!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk