Heb de boodschappen thuis laten bezorgen. Werd gebeld wat niet aanwezig was. De vergeten boodschappen heb ik toen nog snel doorgegeven die werden keurig bij het andere bezorgt. Die diepvriesartikelen zaten keurig apart in een tas.

Top bedrijf

Behulpzaam fijne mensen

In 2 woorden: TOP geregeld!

In afwachting van de uitslag van een corona test is dit natuurlijk erg handig! Netjes thuis gebracht, ging echt super, ik kan het iedereen aanraden.

Super Spar

Goede service Snel thuisbezorgd

top

top ,ene dag bestellen andere dag in huis, heel blij mee als je binnen moet zitten

Helaas zelf afhalen

Al mijn boodschappen besteld maar toen kwam helaas de opmerking dat ze niet konden worden afgeleverd en moesten ze worden afgehaald. Wijn zijn 73 en 80 jaar. Dat is helaas wel heel moeilijk. Uwproducten zijn prima.

Super supermarkt

Ik zeg super supermarkt en niks meer aan doen

Goede en snelle service!

In de avond besteld volgende dag alles netjes in huis erg tevreden!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Perfect, en in tegenstelling tot de concurrenten supersnelle levering

Er is wel een klein nadeel en dat is dat alles wel iets duurder is dan bij de andere supermarkten, maar daartegenover staat wel een snelle levering wat bij de andere pas over een paar weken kan. Heb nu uit nood vanwege quarantaine online besteld want anders was ik gewoon zelf alles gaan kopen, maar als het nog een keer moet ga ik weer bij de spar bestellen.

super goed

behulpzaam en zeer correct

Goed ervaringen

heel goede service

in deze tijden is het fantastisch dat we boodschappen kunnen laten bezorgen, en nog snel ook, hulde.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zeer vriendelijke en deskundige behandeling, vanaf nu een vaste klant erbij!

Wordt goed geholpen en alles is goed

keurig!

Ik wilde een fruitmand laten bezorgen bij een gezin dat ziek was. Nou dat is keurig netjes verlopen. Helemaal corona-proof afgeleverd. Ik had de mand niet gezien maar de ontvangers bedankten ons en zeiden dat het een hele mooie mand met veel lekker fruit was. Complimenten voor Spar st Philipsland

Geweldig goed

alles netjes op de afgesproken tijd thuis gebracht.

dat zo een kleine winkel groot kan zijn

super goede , ervaringen. veel keuzes . ga zo door

Zachte witte bolletjes

Het zachte witte bolletjes is niet vers. Waarschijnlijk worden de etiketten gewoon veranderd zodat het de volgende dag verkocht kan worden. Al drie jaar winkel ik in Schiedam spar. En krijgt er veel last van buikpijn als ik het zachte witte bolletjes koop.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

daar weten ze nog wat service is

Volgens afspraak, keurig op tijd, netjes verpakt, superaardige mensen, wat wil je nog meer

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima service, konen afspraken na

Nette service. Mooi optijd geleverd

Fijne service. Kon zelfs op het laatste moment telefonisch nog wat toevoegen.

Goede kwaliteit

Gezellige winkel, vriendelijk personeel, ruim assortiment, schone winkel. Taart afdeling perfect.

goede service

alle boodschappen netjes verzorgd

Snel geholpen

Zondag/maandag nacht besteld, dinsdag ochtend thuisbezorgd.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk