Hele goede services!!!!

Soms jammer dat ze niet alles hebben daarvoor is deze Spar te klein.

Klantvriendelijk behulpzaam

Sinds maart laat ik de boodschappen bezorgen vanwege mijn gezondheid en ik ben erg tevreden.

Topper

Erg fijn geholpen

Goede, vlotte en nette service

Gebruik van thuis bezorgen gemaakt ivm Corona. Duidelijke website, ruim aanbod, netjes op tijd bezorgt!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Vriendelijk contact Eerst bellen daarna hij de voordeur afleveren

TOP

Boodschappen allemaal geleverd en netjes op tijd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Uitstekend service - vooral in de Coronatijd!

Vriendelijke hulp, vlot geleverd: ben hier heel blij mee.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service, was wat vergeten te bestellen en kon dat zo bij bestellen via de telefoon, top! Netjes op tijd bezorgd

Super service

Smorgens besteld smiddags in huis.

Snel en goede service.

Vriendelijk, Snelle levering binnen afgesproken tijd. 2 groente producten waren op de datum. Over gebeld, en kwamen 2 andere brengen. Top

Geweldig.

Veel service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Op vakantie fijn de boodschappen laten bezorgen

Tijdens Corona toch op vakantie, maar dan zo min mogelijk de winkels in, dus bij Spar online boodschappen besteld en bij accommodatie laten bezorgen. Beter kan het niet!

bereikbaar, netjes en tijdig afgeleverd

De Spar op Terschelling is goed telefonisch bereikbaar. We waren op vakantie en hadden op de dag van onze aankomst een bezorging gepland. Alles ging prima en werd netjes afgehandeld. Wat wel vreemd was, was dat ik hele andere boodschappen kreeg dan dat ik had besteld. Mijn aanname is dat er bepaalde artikelen niet voorradig waren en ze 'vergelijkbare' producten hebben geleverd. Maar dat was dus wel apart. Had dat graag geweten, dan had ik enkele producten afgemeld. Handzeep werd bijv van huismerk geruild naar dettol. Dat was zomaar ca. € 2,50 duurder. Even communiceren had prettig geweest.

Super goed

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. De service van Spar Franeker was echt heel goed. Bij vragen nemen ze contact met je op. Levering precies op het afgesproken tijdstip.

Winkel is oké.

Maar website is niet handig. Moeilijk producten vinden.

Zonder problemen annuleren

Ik plaatste een bestelling om de week vakantie in een vakantiepark goed te beginnen. De week werd echter omgeboekt maar een latere datum en ik wilde bij nader inzien mijn bestelling bij Spar dus annuleren, minder dan 2 dagen vantevoren. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, er werd mee gedacht en annuleren was totaal geen probleem. Ervan uitgaande dat de week vakantie ooit wel doorgaat, plaats de uiteraard weer een bestelling!

Uitstekend top!

Leuk assortiment

Top geregeld bij het ophalen Ook Alleen jammer dat bepaalde producten er niet bij zitten omdat ze ineens zijn uitverkocht! Zodat je toch nog elders moet gaan shoppen

Ik ben heel tevreden !

Het bestellen van mijn boodschappen ging heel makkelijk en is zeer overzichtelijk, de boodschappen zijn keurig bezorgd!

Super vriendelijk en service gericht

Boodschappen besteld. Netjes afgeleverd en goed contact gehad over nalevering. Erg vriendelijk. Ben heel tevreden over de service. Verder ook compleet assortiment en de lekkerste croissants!

Goed sor******

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Eerste gebruik van gemaakt alles goed geregeld

Super service

Snelle en correcte levering.

Super service!

Een super service! Netjes op tijd, en bestelling compleet.

Uitstekende service

Keurig gebracht Corona proof. Alles gekregen en netjes aan de precieze bezorgtijden gehouden

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk