Betrouwbar, precies, makerlijk en lekker.

Super servies. Altijd op tijd. Goede kwaliteit eten. Aardig en lieve mensen.

Vriendelijke medewerkers en bestellingen worden altijd keurig verzorgd en bezorgd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Uitstekende service en goede kwaliteit producten

In begin was ik huiverig om boodschappen te bestellen en thuis te laten bezorgen. Door Spar is dit verholpen. Spar is super klantvriendelijk en levert super verse groente, super lekker brood en super goede producten. Spar is g(e)woon SUPER.

Prima geregeld!

Geweldig!

Altijd vriendelijk ,behulpzaam, zeer tevreden .

Netjes bezorgd.

De berekening van de prijs is niet helemaal correct (te weinig). Ga ik nog recht zetten.

Heel prettig.

Niets is spar Schalkwijk te veel. Hele prettige ervaring. Keurig op tijd. Geen dagen wachten. Beschaafd behulpzaam personeel. Heel tevreden.

Super.

Al vaker bij hun besteld altijd heel tevreden geweest. Zeker een aanrader. Bedankt Spar Vlieger.

Vriendelijke en snelle levering boodschappen

Uit het uitgebreide assortiment is het gemakkelijk om boodschappen te bestellen. De levering was snel en uitermate vriendelijk (zoals altijd). Alles even vers en goede kwaliteit.

Redelijk

Bezorging volgens afspraak hier geen opmerkingen op, dit was prima. Echter waren er 6 producten niet op voorraad en hiervoor zijn zonder overleg andere (producten welke in de buurt kwamen, in aantal gevallen ook duurder) voor in de plaats gekomen. Dit vonden wij wel bijzonder, zeker omdat een aantal producten niet gegeten worden. Beter hier van te voren bericht van te doen.

Zie boven

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle levering en prima service!

Vandaag besteld en de volgende dag al thuis bezorgd. Een besteld product was niet leverbaar, daar werd netjes over gebeld. Kortom; prima service!

No nonsens boodschappen bezorging door vriendelijk personeel

Altijd vriendelijke bezorgers ,ook bij telefonisch contact wordt je vriendelijk en deskundig te woord gestaan.Top. Een klein minpunt dat er soms bestelde artikelen niet voorradig zijn,maar dat is het enige minpuntje.

Goede service!

Online bestelling ging heel goed.

Prettig en vertrouwd.

Voor het eerst via internet boodschappen besteld, bij mijn winkel in de buurt. Dat is op een paar puntjes na, goed verlopen. Goed aanbod, fijne bezorging, goede uitleg. Had het al via vrienden gehoord en het klopt!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle bezorging, en foutje snel hersteld.

Goed geregeld

Lekker eten en niet duur

Onze ervaring is positief maar hoe gezond zijn de maaltijden ,voor zover ik heb gezien geeft u niet duidelijk aan of ze zoutarm of zoutloos zijn

Correcte en nette besieging.

Klantvriendelijk

Ik kan altijd nog bellen als ik iets vergeten ben. En je kunt hier online bestellen, wat de meeste supermarkten niet doen. Sommige wel, maar dan duurt de bezorging erg lang

Prima geregeld.

Verse producten, snelle bezorging.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldige service en kwaliteit z

Ze komen afspraken na. Als er iets niet is bezorgen ze het na. Altijd vriendelijk. Kortom, super.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ik kom dagelijks bij onze buurt spar,maar in het begin van de coronatijd heb ik meerdere malen mijn boodschappen thuis laten bezorgen door spar,wat mij super goed is bevallen,keurig netjes alles,en wat niet op voorraad was,werd de dag erna of de zelfde dag gratis thuis gebracht. Helemaal top!!!

Snelle service!

Hele snelle service! Wel jammer dat je op de pak bon pas moet lezen dat er iets niet is! wij kunnen niet even de deur uit dus konden het niet als nog elders halen. Gelukkig was dit maar een product!! We gaan zeker nog een keer gebruik maken van jullie service Vervelend voor de bezorger was dat er niet was doorgegeven dat de de bon/factuur door de bus heen mocht. En de boodschappen voor de deur zonder contact. Had er nog netjes achter aan gebeld na de bestelling te hebben geplaatst en was allemaal geen probleem. Nu kwam toch onnodig de bezorger met ons in contact heel vervelend want we zitten in quarantaine ivm positieve corona test.

Goede service maar te weinig aanbod

Goede service maar te weinig aanbod