Helemaal goed

Erg makkelijke website en goede kwaliteit. Bovendien zeer vriendelijke mensen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima wel jammer dat er niet aangeven wordt als iets er niet meer is. Nu was vers fruit er maar 1x bij.

Geweld. I

Ik ben er heel tevreden mee. SUPER.

Super servicd

Ivm quarantaine huusarrest, boodschappen werden keurig voor de deur gezet en het kon via bankoverschrijving betaald worden. Zélfs de paar door ons vergeten boodschappen werden na een telefoontje ook thuis afgeleverd, echt super

Zeer goed!

Communicatie verliep vlot en correct.

super !!!

alles word netjes thuis bezorgt en een 'foutje' wordt snel verholpen..

Helemaal top!

Vriendelijk personeel, je wordt netjes geholpen en voldoende assortiment voor wat ik nodig heb.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Aanzienlijk sneller dan de meeste supermarkten. Ook binnen tijdsvak geleverd. Enige nadeel was dat alles in en erg vies kratje zat. In coronatijd verwacht ik dat niet.

Alles prima geregeld.

Boodschappen staan altijd al klaar in mijn appartement voordat ik er zelf ben. Alles aanwezig. Betalen kan later in de winkel waar ze erg vriendelijk zijn. Prima geregeld en ik ben daarom erg tevreden.

Servicegericht!

Vooral in coronatijd waarin men contacten moet verminderen, danwel vermijden is de bezorgservice van de Spar een uitkomst!

Hele fijne winkel

Klantvriendelijk en prima bezorgservice.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Super service en kwaliteit!

Verse producten en producten met een lange houdbaarheidsdatum geleverd. Top! Goede service t/m de voordeur

Geweldig de hele zomer mijn boodschappen op de camping bezorgd,

Fijn alles goed geregeld

Doen wat je belooft!

Heerlijk, een supermarkt die doet wat hij belooft. Vandaag bestellen is vandaag bezorgen als je dat wilt. Vriendelijk personeel altijd bereid om mee te denken.

Prettig, snel, contactloos

Prettig, snel, contactloos

Er werd netjes gebeld voor alternatieven. Vriendelijke bezorger Snelle levering mogelijk (groot pluspunt in de huidige tijdsgeest) Het enige puntje is dat er eerder werd bezorgd dan aangegeven, desondanks een prettige ervaring!

uitstekend

heel duidelijk makkelijk web site, vriendelijke bezorging en op tijd

Eerste bestelling

Onze eerste ervaring waren goed. Assortiment voor ons OK. Vriendelijke mensen. Voelt vertrouwd

prima service

Ik laat altijd bezorgen en dat gaat fantastisch. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De site zou wat uitgebreider mogen zijn en ook bruikbaar voor wijzigingen in de bestelling tot 1 dag voor de levering.

Wat een luxe

Wat een gevoel van luxe, de boodschappen bij de deur gebracht. Omdat een bepaald product dat ik besteld had niet in de winkel was, werd ik gebeld en zo kon ik kiezen voor alternatief. Precies op afgesproken tijd geleverd. Ontzettend vriendelijke jongeman, pinnen aan de deur. Wat wil je nog meer? Hulde aan SPAR Ferwert!

goed, maar kan beter

Ik vind het jammer dat een aantal producten niet meer verkrijgbaar is, sinds de nieuwe winkel open is. De voorraad is beperkt waardoor ik regelmatig een leeg vak aantref als ik tegen de avond nog wat boodschappen moet doen of in het begin van de ochtend.

Keurig bezorgd

Op korte termijn kunnen laten bezorgen

Prima en netjes op tijd

Alle producten waren er

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen service is uitstekend!

Maandag de boodschappen besteld en dinsdag thuisbezorgd, helemaal top! Voldoende assortiment en leuke aanbiedingen

Erg goed geregeld

Goede service mooi op tijd prima

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk