ZEER TEVREDEN

Vriendelijke mensen en uitstekende service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

snelle levering, netjes verpakt.

Vanwege quarantaine voor t eerst boodschappen via internet besteld. Alles was heel overzichtelijk, alhoewel niet alle producten op de site stonden. Maar via de opmerkingen kon ook dit besteld worden. Snelle levering en alles was met zorg ingepakt. Met volle tevredenheid zullen we weer een nieuwe bestelling doen!

ruimte voor verbe******

Ik vind het super fijn dat ik online mijn boodschappen kan bestellen! Maar als ik vervolgens eerst de hele winkel doormoet om daarna aan te sluiten aan een vrij lange rij voor de kassa, heb ik hier geen tijdwinst aan. Mijn aanbeveling is een apart afgiftepunt. Wel wil ik erbij vermelden dat het personeel heel vriendelijk is, dus dat maakt veel goed.

Broodjes besteld en waren heerlijk.

Keurige service.

op tijd, super bakker

Goede en snelle service

Er zijn een aantal dingen fout gegaan (vlees groenten en fruit )maar dit was volledig aan ons zelf te wijten . Dit kwam omdat het voor ons de eerste keer was dat we online boodschappen bestelde . Ik heb 1 minpuntje en dat is de scheerschuim die ik bestelde is vervangen voor een veel duurdere alternatief

Klantgericht, goede service, vriendelijk

Iets vergeten, geen probleem. Staan voor je klaar met een vriendelijk woord en goede service.

We doen onze boodschappen nu weer even zelf in de winkel.

Altijd alles in orde

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zeer goede , betrouwbare service en zeer plezierige personeel.

Thuis bestellingen zeer professioneel behandeld en altijd op tijd geleverd

Toppie

Erg klantvriendelijk, echt voor een dorp.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben zeer tevreden over levering en thuisbrengservice

Uitstekend online winkelen.

Makkelijk zoeken naar artikelen op de website. Houden zich aan het tijdschema.

super snelle levering

Echt bijzonder dat je op korte termijn gewoon je boodschappen kunt laten bezorgen. Zelf met een persoonlijke touch. Heel fijn als je keer omhoog zit.

Goede, snelle service!

Onze boodschappen werden snel en goed geleverd. Vriendelijke bezorgers die net een beetje extra service bieden door aan boord van ons schip te bezorgen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima, bestelling zoals aangevraagd.

Geen bijzonderheden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

altijd super vriendelijk en snelle bezorging

super vriendelijk zowel telefonisch als aan de deur. als er producten niet zijn bellen ze altijd even en zoeken ze naar een passend alternatief. bezorging super snel zelfs tijdens de corona.

Tevreden en snel

Makkelijk en snel bestelt en opgehaald, misschien een tip om het ophalen buiten de winkel te organiseren,

Voorbeeld voor anderen

Harde werkers en heel klantvriendelijk.Kunnen meerde supermarkten een voorbeeld aannemen

goed!

uitstekend

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles wordt geleverd kan makkelijk na bestellen en als het er op het moment niet is lossen ze het op een andere manier op.

Fijne medewerkers en persoonlijk.

Ik bestel maaltijden voor mijn schoonmoeder. De medewerkers hebben geholpen om dit goed te kunnen doen en de maaltijden staan op tijd klaar. Als ik de winkel binnenkom, herkennen ze mij al en worden meteen de maaltjden gehaald.

goed contact

de meeste artikelen kunnen geleverd worden zo niet dan alternatief.

prima in orde

vriendelijk personeel,korrekt,netjes,mooi op tijd. heb het idee dat er meer producten in de winkel zijn dan op de site.

Fijne winkel

Wij bestellen de boodschappen meestal online, dat werkt perfect voor ons wanneer er producten niet zijn word het aangegeven of vervangen voor soort gelijk product.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk