Voortreffelijk

Mijn ervaring werd overtreft. Fijne ervaring in deze tijd.

Ideaal!

Zo makkelijk, via een prachtige website de boodschappen bestellen. En de boodschappen worden tot de voordeur gebracht. Bedankt SPAR Kraakman!

Spar een super-supermarkt!

Voorheen deed ik altijd zelf mijn boodschappen, maar sinds 'corona' haar intrede heeft gedaan, bestel ik online en wordt alles thuis afgeleverd. En dat bevalt enorm. Het gaat allemaal boven verwachting! Je krijgt een keurige bon net als in de winkel, dus je weet precies wat er geleverd is en de kwaliteit is, zoals altijd bij Spar : verbluffend goed!

Uitstekend!

Als ze iets niet hebben bellen ze voor alternatief. Spar zou iets meer leuke aanbiedingen kunnen hebben. Ik mis vers vlees. Service is prima!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en vriendelijk personeel.

Doen moeite om je goed te helpen, niets is hen te veel..

Ik ben zeer tevreden over de bezorgservice van Spar Dongen

Regelmatige bezorging. Vriendelijke mensen. Denken met je mee.

prettige, snelle service

Fijn dat ik nog kon bestellen en mijn boodschappen op korte termijn gebracht zijn.

Super snelle levering

Ondanks dat ik vrijdagavond na 20 uur nog mijn bestelling heb geplaatst kon het de volgende dag al geleverd worden. Ook dingen die ik vergeten had kon ik nog telefonisch doorgeven. Super geregeld

Service

Klantvriendelijk en geweldige service

super tevreden

ben heel tevreden alle weken worden onze boodschappen bezorgd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijn hoe goed het voor elkaar is

Goede service, komen afspraken na, alles op voorraad.

Heel prettig boodschappen doen

Bestellingen plaatsen en wijzigen gaat heel prettig. Leveringen altijd naar wens en op tijd!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Super service! Als er iets niet aanwezig is dan word er netjes gebeld, goede en vriendelijke bezorging

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Dik tevreden. Zo doorgaan.

Prima bezorging.

Klantvriendelijk

Mooie nette winkel. Klantgericht behulpzaam personeel. Goede services.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldig, precies wat ik besteld had binnen de afgesproken tijd door een hele vriendelijke meneer!

Bestellen via de website was makkelijk, op tijd gebracht, aardige bezorger, helemaal prima!

Bijna goed

Het is jammer dat er toch wat boodschappen niet voorradig waren,het overige was van goede kwaliteit.dus moes.ik toch weer zelf de suppermarkt in,ik ben aan het bestellen begonnen omdat ik de supermarkten niet veilig vind ivm corona,de bezorger Djordy was prima zeer klantvriendelijk.vrgr Ben Tobbe.

perfect

snelle service, vriendelijke bezorger en correcte afhandeling.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles heel keurig bij mij thuis gebracht!

Uitstekend!!!!!

Vriendelijk

Vlug snel

Klantgericht en klantvriendelijk.

Klantgericht en klantvriendelijk. Zeer tevreden.

Zeer klant vriendelijk

Prima service en veel vertrouwen

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk