super

voortreffelijk goede bediening lekker iedere week de boodschappen in de auto gezet , super

Voor mijn aankomst op Terschelling alles online geregeld. Bij aankomst stond alles klaar en de aftersales ook prima!

zie onderstaande invulling in het volgende vak

Mijn bestellingen van boodschappen worden altijd op een uitstekende manier behandeld en bezorgd. Dit kan niet beter en verdiend een groot compliment.

Altijd vriendelijke bezorging

Onvolledige levering

3 dagen vooraf bestelling geplaatst voor een meerdaags groepsuitje Bij afhalen bestelling wordt medegedeeld dat een aantal artikelen niet aanwezig zijn. Hiervan een aantal cruciale zaken; melk ed Bedoeling was zonder boodschappen te doen ons weekend in te gaan Helaas mislukt

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De Spar Nieuwe Tonge heel prettig en klantgericht personeel!

Goed assortiment, en personeel dat er naar streeft om de klant 100% tevreden te stellen. Daar slagen ze heel goed in!

lekker gemakkelijk

mooi in eigen dorp,vriendelijk en behulpzaam,alles aanwezig

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd vriendelijk geholpen, groot assortiment,mooie winkel

Op elk moment vande dag is men bereid vragen te beantwoorden Iedereen staat voor je klaar in ruime schone nette winkel, grijp bijna Nooit mis omdat schappen altijd gevuld zijn,kortom andere Supermarkten in omgeving zijn beslist niet beter, is erg waardevol In eigen dorp zo'n goede winkel te hebben

Zeer goede service

Boodschappen keurig geleverd in gewenste tijdvak. Geen bezorgkosten boven €50 waar menig supermarkt een voorbeeld aan kan nemen. Vriendelijke bezorger.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Buitengewoon goede winkel en service. Prima producten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Erg vriendelijk en behulpzaam.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

I.v.m. verkoudheidsklachten niet in staat zelf de boodschappen te halen, daarom gezocht welke supermarkt de boodschappen thuis bezorgd. Spar 'de Vogel' uit Dirkshorn leverde de beste en snelste service, de volgende dag hadden we onze boodschappen in huis, Top!!

Alles was fantastisch goed geregeld

Het was de eerste keer, dat wij een online bestelling op Vlieland deden. Wanneer wij volgend jaar weer naar Vlieland gaan, doen wij het zeker weer. Met vriendelijke groet, Fam. Hamaker Assen

Keurige uitgebreide rekening erbij met aantekening als er iets niet was . Vriendelijke bezorger die ook afstand bewaarde . Mocht je toch nog wat vergeten zijn op de lijst kon je ook later nog doorbellen !

uitstekend

uitstekend

De service en de producten zijn perfect.

Top !

Top !

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima service. Netjes op tijd. Belegde broodjes individueel verpakt....1 dingetje...er zat netjes een plakker op met inhoud, ingredienten en zo helaas ook de prijs en dat is als je de broodjes nodig hebt voor de 'cursisten' niet nodig...gelukkig bracht een zwarte stift uitkomst ;-)

Perfecte levering en service

Perfecte service en levering

Vriendelijk, prima klantgericht, bezorging ok, vleesvervangers vaak niet op de site .

Zeer tevreden over de kwaliteit, de bezorging, kortom over de hele verwerking en behandeling van mijn bestellingen

Boodschappen worden thuisbezorgd en dat is in deze tijd heel prettig, ook worden daar geen extra kosten voor berekend.

100% tevreden

Betelling prima op tijd. Alle artikelen zijn altijd volgens onze bestelling geleverd. Absoluut geen aanmerkingen. Fam De Jonghe Terneuzen

Ik ben tevreden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Hel goed en mooie verse produkten

Wat me tegenhoudt is dat een vrijwilligster de boodschappen bracht. Daar voelde ik me verlegen bij.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk