kwaliteit versus prijs goed

Bij on line bestellen vind ik een groot bezwaar dat de producten op de webside niet in overeenstemming zijn met de producten in de winkel. Producten die in de winkel voorradig zijn komen in vele gevallen niet voor op de webside. Een vollediger assortiment op de webside is sterk aan te raden.Deze week waren er roomboter kano's in de aan bieding die met geen mogelijkheid met de webside besteld konden worden en bleken ook in de winkel niet voorrradig.

Zeer tevreden!

Boodschappen worden thuis bezorgd tot onze volle tevredenheid.

Super goede en persoonlijk service!

De mensen van de spar in Muiderberg gaan er weer op en over. Thuis quarantaine ivm bezoek Parijs is zo geen probleem. Dank aan mijn dorpsgenoten!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

zeer tevreden. de thuis bezorging erg goed.

vriendelijk en precies .

goede service, goede produkten

Heel klantvriendelijk, aardig relaxt personeel

opgelucht

alle bestelde boodschappen waren aanwezig en in prima staat.

kan niet beter

In alle opzichten geweldig geholpen meer valt er niet over te zeggen!

Super service en bezorging

Dag vantevoren online besteld volgende dag op vaste tijd bezorgd !

Heel blij mee

Het is in deze Coronatijd extra fijn om online boodschappen te kunnen doen als 75 plusser. Deze Spar is daarbij heel behulpzaam, bellen als er artikelen niet zijn voor een passende vervanging en heel vriendelijk bij aflevering aan de deur. kortom een geweldige oplossing!

Overzichtelijke bestellijst. Klantvriendelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima, maar het zou fijn zijn als er producten worden geleverd die langer houdbaar zijn.

Fantastische buurtsuper

Goede service, vriendelijke mensen en goed assortiment

Goede kwal.en service

X

Gewoon super

Zeer vriendelijk personeel

Geweldige goede service!

Op tijd bezorgd, goede info vooraf, bellen dat je bij de ingang van de camping staat ging prima, vriendelijke bezorger, boodschappen prima verdeeld over verschillende dozen, lekker koel in de auto, kwaliteit boodschappen goed, bezorgen vanaf 50 euro gratis vind ik een aantrekkelijk bedrag. Volgend jaar gaan we weer naar Terschelling op vakantie en ik ga zeker weer gebruik maken van jullie service. Ik vond het echt professioneel opgezet.

Super goed

Alles zat in de doos, door problemen met het pinapparaat mocht ik een overschrijving doen. Dus dat is wel top

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Top gewoon geleverd wat besteld is en op tijd.

Deze mensen nemen hun werk gewoon serieus en is daarom ook service ook gelijk perfect.

super

het is super vandaag besteld vandaag in huis als je zelf niet kunt is het de oplossing geweldige service

Gaat prima

Isaltijd op de afgesproken tijd klaar. Als er iets niet is danwirdt ik gebeld. Top

prima service

Wanneer er iets niet is in de winkel wat je graag in het assortiment wil zien dan wordt er moeite gedaan om het in hun assortiment te krijgen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam,zelfs wanneer de klanten dit niet altijd zijn in deze tijd van corona.

Niet wat ik had gehoopt

Veel producten niet geleverd en in plaats daarvan iets anders wat ik niet op krijg dus moet weggooien. Pak melk houdbaar tot de dag zelf??! 2 dozen aarbeiden met al plekjes er op??! Andere kaas dan in had besteld, die ik niet lekker vind. Echt zonde van mijn geld.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Hele goeie koffiebonen voor een eerlijke prijs!!!!

Nooit gedacht, maar de Arabica/Robusta koffiebonen van Spar voor slechts 8,75 euro per kg is echt een verrassing. Gewoon een hele goede keus voor een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato!

Super personeel en is er iets niet standaard in het assortiment, dan wordt er meteen naar mogelijkheden gekeken

Fantastisch service

Goede service en lieve medewerker

Super service

Goed meedenken van de spar cupido in lies. Kreeg mijn boodschappen toch nog geleverd op tijd. Super service

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk