Prima eerste kennismaking met Spar online bestellen

Duidelijk en goed ingericht bestelplatform. Wel even opletten dat je niet gaat navigeren via de rubrieken, maar gewoon de zoekfunctie gebruikt, dat is veel sneller.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen besteld en bezorgd helemal oke.

Boodschappen besteld, zijn gebracht op aangegeven adres. Wij later betaald in de winkel. Geen gezeur helemaal prettig.

Prima al geleverd voor we gearriveert waren

Prima en makkelijk

Bíjna perfect...

Eén tegenvaller...bier was niet voorradig.en dat met deze warmte verder prima geleverd !

frit en vlotte levering

Vriendelijke

Bezorger is altijd even vriendelijk en er word altijd goed meegedacht met de klant. Bijvoorbeeld als er een artikel niet op voorraad is, dan word er meegedacht naar een alternatief. Mijns inziens is de website wat minder overzichtelijk en verandert het met enige regelmaat, helaas niet altijd ten goede. Soms zijn artikelen hierdoor niet vindbaar en lijken ze uit het assortiment verdwenen. Afgezien daarvan, is er een ruime keus in het assortiment en zijn de bezorgingsopties erg breed.

Goed snel en betalingsgemal

Bestelling altijd snel geleverd en oke afgehandeld met betaling op rekening Assortiment liet soms te wensen over Al met al goed

Slecht

Geen reactie op het openen van zakelijke rekening om achteraf te betalen.

Heel goede service!!!

Bestelling wordt altijd op tijd bezorgt. Met erg vriendelijke bezorgers.

Fantastisch, goede en vlugge bezorging i coronatijd.dank jullie wel.

Echt geweldig. Bezorging a huis. Stipt en niet te lang op voorhand moeten bestellen. Levering was ook heel correct. Bedankt vr service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Staan altijd voor je klaar.

Wat je ook vraagt er wordt altijd mee gedacht en er komt een oplossing. Enorm meeleven vanuit het personeel. Echt een dorpswinkel, waar aandacht voor de klant voorop staat.

Service

Service is prima,personeel vriendelijk

topper van een winkel

Echt een superfijne kleinschalige winkel die alles heeft. Zeer vriendelijke personeel en verse artikelen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Netjes en ruim op tijd geleverd

Jet was allemaal goed te vinden op de site. Helaas niet alle producten staan er in en daar niet te bestellen. Het werd ruim op tijd geleverd. Ga er echt vaker bestellen

Super fijne service!

Super aardig en behulpzaam bij mijn bestelling!

Snel bezorgt

is goed.Maar zou de betaling liever gelijk willen voldoen per pin.

Heel blij met het thuisbezorgen

In tijden van Corona voldoen jullie aan een grote behoefte door te willen bezorgen. Ook bij alleenstaande en/of hulpbehoevende mensen. De grote winkel ketens als AH en Jumbo kunnen daar nog een voorbeeld aan nemen. Die bezorgen alleen boven de 50 euro aan boodschappen. Dus heel blij met jullie...

Heel fijn!

Makkelijk, heel eenvoudig af te spreken. Heel flexibel. Geen gezeur met wekelijkse abonnementen. Gewoon even pinnen bij aflevering. Ik ben heel erg tevreden! Superfijn dat SPAR ons kon helpen bij onze Corona quarantaine.

Prima winkel

Voor de vergeten boodschap vooral

Speed and flexibility

Very quick service and also flexible

Goede vriendelijke service.

Top service. Goede communicatie.

volledig tevreden

goede bezorging, goed assortiement.

S morgens besteld s avond is in huis

Op tijd geleverd Geweldige service

Vriendelijk mensen en top service

Snelle bezorgd service. Zeer tevreden.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk