Voor eerst online besteld en ik ben dik tevreden met de sevice en de klant vriendelijkheid!

Uitstekend.

Uitstekende dorpswinkel, perfecte service!

perfect , goede service

Goede spullen, snel geleverd , zelfs de post kunnen wij meegeven als er een bestelling word gebracht, super makkelijk.

Prima, zoals verwacht

Alles stond keurig klaar zoals besteld

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geen mogelijkheid om een boodschap door te geven.

Sommige producten zoals gesneden gewassen sla staan niet op de website. Het is niet mogelijk om bij je bestelling door te geven welke producten je graag nog wilt bestellen die je niet hebt kunnen vinden. Omdat het niet mogelijk is om een boodschap bij je bestelling door te geven is het ook niet mogelijk om te melden dat je in thuisquarantaine zit en de bezorger extra afstand wil houden, of misschien de boodschappen in plastic tassen voor de deur wil neerzetten in plaats van in de kratten, die je dan toch weer moet aanraken etc. Verder kon het betalen aan de deur helaas ook niet contactloos vanwege het bedrag, en er was geen andere betaalmogelijkheid. De producten waren overigens vers en alles van de bestelling was aanwezig daar heb ik niks op aan te merken.

Helemaal top

Meedenkend

Zojuist zeer enthousiaste eigenaar van Spar City Glashaven gesproken. Zeer meedenken en origineel in het zoeken naar oplossingen. Leuk gesprek!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ik ben blij met de Spar in de buurt

Een persoonlijke benadering en altijd behulpzame medewerkers. Doordat ik een trouwe klant ben, worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht als wij een week in thuisisolatie zitten. Geweldig!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super kwaliteit, super service!

Vriendelijk, attent personeel, in combinatie met goede kwaliteit en service maken en bezoek aan deze Spar altijd een aangename bezigheid@

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik ben zeer tevreden

waarom ben ik zeer tevreden, ik was vergeten dat de bezorger zou komen. Hij stond voor de deur, en belde mij dat hij er stond, en is toch later weer terug gekomen. Omdat ik niet kan tillen, heeft hin het ook netjes voor mij op de aanrecht gezet. Dat is de reden dat ik zeer tevreden ben over spar.

Prima assortiment maar prijzig

Ik vind Spar een prima assortiment hebben, goede variatie. De opzet en kleuren van de winkels zijn ook prettig. Ik ga zelf alleen niet zo vaak naar de Spar omdat ik de producten vaak prijziger vind dan in andere supermarktketens. Jumbo heeft ook een goed assortiment en prettige ambiance naar is achter de streep voor mij voordeliger.

Super tevreden

super tevreden vriendelijke personeel zeker een dikke 10 !

Heel fijn dat Spar onze boodschappen kon brengen in coronatijd.

Heel fijn dat Spar de boodschappen zo prima doet bezorgen, soms jammer dat het aanbod niet zo groot is.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

super service en lekkere produkten!

ik ben zeer vriendelijk geholpen, en door de medewerkers goed behandeld. Top winkel!

Service

Wij konden voor ons straatfeest alle dranken gekoeld ophalen. Super!

Top winkel

Het personeel wil altijd alles voor je doen...

Prima verzorgd en heel vriendelijk

U 2 keer boodschappen laten bezorgen. eerste keer wel iets te laat geleverd 2 de keer werd ik keurig gebeld dat er iets niet leverbaar was en werd alternatief aangeboden. Vond ik heel keurig.

Waardeloos

Je bestelt wat en krijgt een bevestiging. In de winkel aangekomen is meer dan de helft niet aanwezig. Het stond nog niet klaar op de afgesproken tijd, dus moest nog uit de winkel gepakt worden. En toen bleek het er allemaal niet te zijn.

Behulpzaam

Snel klantvriendelijk schone winkel

Super service!

In de ochtend besteld, s middags in huis. Super verse producten en vriendelijke bezorger. Niets op aan te merken!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne service

Had nooit eerder besteld , maar het be v iel goed. Verse waren en goed contact.

Goed geregeld

Top, alle boodschappen mooi op tijd, vers enverzorgd

TOP

goed en snel bezorgd