Wij bestellen altijd onze zakelijke boodschappen bij de Spar Heerjansdam. Die worden keurig bezorgd en producten zijn altijd vers. Klein minpuntje: de producten op de site zijn niet altijd up-to-date. Daar kan de ondernemer in Heerjansdam niks aan doen, maar zou fijn zijn als de site beter bijgehouden worden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Wij blijven voor de service

We zijn al een paar jaar klant bij SPAR en we hebben vaak andere opties overwogen. Bijna elke week moet de boodschappenlijst worden aangepast omdat er weer iets niet beschikbaar is. Vaak krijgen we andere producten geleverd dan besteld was, omdat het bestelde blijkbaar niet op voorraad was. De reden dat we blijven is omdat de SPAR altijd tijd voor ons maakt als onze bestelling te laat wordt gedaan.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Service perfect, mis toch wel vaak wat producten bij de online boodschappem

Zeer goed !

Zeer goed !

super snelle bezorging

bij de spar is niets onmogelijk

Uiterst tevreden!

Boodschappen keurig verzorgd en met aandacht in de kratjes geplaatst. Indien mogelijk aan speciale wensen voldaan, bv bij artikelen die niet aangeklikt konden worden. Een uitkomst in deze rare tijd en heerlijk om niet afhankelijk te zijn van kinderen of buren!

keurige afhandeling

zie boven

Servicegericht

Zeer hulpvaardig

zeer hulpvaardig

Super service!

Snelle levering en vriendelijk personeel.

Heel erg goede service

De service heb ik als heel erg goed ervaren8

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

On-line bestellen super makkelijk en levering altijd probleemloos

Indien een besteld artikel niet voorradig is wordt meegedacht en een alternatief aangeboden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede producten, prima prijs en een hele fijne bezorgservice!! Netjes hoor!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Over het algemeen wel goed.

Ik ben in principe wel tevreden over de spar. Er gaat we eens wat fout maar dat zal overal wel eens gebeuren.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede ervaringen met de service

Ik heb hele goede ervaringen met de bezorging en de service. Het enige nadeel vind ik de looptijd van de folder. Ik bestel op woensdag op verzoek van mijn spar en krijg dit op vrijdag bezorgd. Echter de nieuwe folder gaat op donderdag in werking. Dus als ik via de site aanbiedingen aanklik, gelden deze niet meer op het moment dat mijn boodschappen in de winkel worden verzameld. Verder komen mijn leveringen van een kleine spar en gebeurt het vaak dat er iets op de site staat dat niet leverbaar is. Jammer als je het product dezelfde avond nog nodig hebt. Op de site zou het fijn zijn als je een aanbieding in je winkel mandje hebt gestopt dat je dan weer niet helemaal bovenaan de aanbiedingen hoeft te beginnen, maar dit is een kleinigheidje. Verder zeer tevreden over de Spar.

Snel en efficiënt

Ik kon snel mijn bestelling doen, helaas bleek dat het product niet leverbaar was, ik werd daar snel telefonisch over geïnformeerd

De bezorging verloopt altijd prima en op tijd

Er wordt keurig op tijd bezorgd en soms nog eerder maar dan wordt er even gebeld of dat schikt Helaas wordt het niet in klap kratten geleverd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Vragen op de dag hoelaat je de boodschappen wilt ontvangen en ze zijn keurig op tijd

Super fijn dat de boodschappen klaar stonden voor ons vakantie verblijf op Terschelling. Heel relaxt en makkelijk op deze manier.

Super bedankt

Levering zoals afgesproken en op de afgesproken tijd

Fantastische service!

Boodschappen op de afgesproken tijd bezorgd, mocht er iets niet voorradig zijn wordt je gebeld voor eventueel een alternatief. Gewoon een super service in deze onzekere Corona-tijd Prettig contact met alle medewerkers van de Spar, Spaansmaat, Zevenaar.

Afhandeling van online bestelling teleurstellend

Het online bestellen ging behoorlijk voorspoedig; vanuit de folder met aanbiedingen m'n boodschappen geselecteerd en daarna op maandagavond besteld voor ophalen op woensdagochtend. Na afronden bestelling geen melding ontvangen dat bepaalde producten niet voorradig waren. Hier ook geen mailtje of telefoontje over gehad (beiden waren bekend). Hoe teleurstellend als je dan woensdagochtend denkt even je boodschappen op te halen net voor een andere afspraak als dan er 3 producten zijn die niet (voldoende) beschikbaar zijn en waar in de winkel nog overleg over moet plaatsvinden. (Millner stuk belegen kaas maar 1 van de 2 leverbaar (dan maar stuk licht belegen er bij) Pepsi Max maar 3 van de 4 leverbaar en bestelde zak Lays ook niet op voorraad, dus ook iets anders moeten kiezen. Toch maar even de kassabon meegevraagd; Bij controle blijkt dat de Millner 1+1 gratis actie niet verwerkt is (iets van 6,80!) en dat de 25% korting op de Old Amsterdam ook niet verrekend is (scheelt 1,03) Voor de zekerheid maar even foto's gemaakt van de digitale aanbieding folder, voor het geval dat. Terug in de winkel, was de eerste reflex om mij te overtuigen dat de Millner aktie alleen op de plakken van toepassing was. Moest helaas adhv de foto van de aktiefolder aantonen dat dit ook om de stukken ging. Dan zou je toch een excuus verwachten of in elk geval iets van erkenning (ik zie dat u inderdaad gelijk heeft oid) maar nee.... Ook voor de Old Amsterdam moest m'n foto er weer aan te pas komen. Schoorvoetend werd uitgerekend wat ik terugkreeg maar begrip dat het vervelend was dat ik terug moest komen / dat het mis gegaan was, laat staan een excuus bleef uit. Al met al vond ik het een teleurstellende eerste ervaring.

Top service!

Spar Haps, is een kleine buurtsupermarkt, die kwaliteit leverde, en een groot assortiment heeft.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk