super

Snel en keurig geregeld

uitstekende kwaliteit en service

Goede service en precies op tijd volgens afspraak bezorgd. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Erg tevreden

Geweldig goed

Kunt afspraken na. Levert prima.

Slechte service

Ik had een online bestelling gedaan en had een tijd afgesproken voor het ophalen van de boodschappen. Toen ik op de afgesproken dag en tijd kwam, moest alles nog verzameld worden...

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goed geregeld, wat fijn boodschappen thuisbezorgd.

Goede service en klantvriendelijkheid

Zo fijn, dat jullie tijdens de crisis bij mij bezorgden. Ook al was het buiten jullie " gebied"!!!!!! Veel dank daarvoor!

Echt heel handig

Word altijd heel vriendelijk geholpen door het personeel van de spar in Abbenbroek een teken dat je vaker een boodschap dicht bij huis haalt

Hele goeie services

Was erg fijn dat de boodschappen in deze moeilijke tijd werd bezorg. Doen nu zelf de boodschappen. Maar wel bij de spar

Snel en lekker

Even during covid time the service is quick and reliable. I had a question and a last minite addition to my online purchase and I could easily do it with a phone call.

Goede service!

Alleen jammer dat het in de ochtend alleen op woe en vrij kan.

Super-service, meedenken, klantgericht, fijne communicatie

Zie hierboven

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service, staan altijd klaar om je goed te helpen Dus ik ben heel erg tevreden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alle de bestelde artikelen aanwezig.Netjes dat in de koeling van het huisje wat nodig is.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Als ik mijn boodschappen bestel komen ze meestal gelijk nog dezelfde dag hele goede spar Dinand Kraay en zijn team zijn super een betere spar als in rijswijk is er niet Lia Goudriaan Den Bogerd - /284 EZ Rijswijk N Br .

Wat een service!

Fantastisch dat Spar Cupido ‘s avonds om 9 uur nog boodschappen komt brengen!

Goede sfeer

Aardig en behulpzaam personeel

Erg aardig personeel!

Perfecte service

Bezorging altijd op tijd en compleet

prima service

een zeer fijne winkel

Ruime keuze

Als ze het niet hebben kunnen ze het bestellen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Onze vakantie begon super door de service van Spar Manje Ameland.

Bezorging tot aan de deur op ons vakantieadres!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De S van SPAR staat voor Service!

Prima winkel met heel aardig personeel. We hadden boodschappen besteld. Bij thuiskomst bleek de bestelling niet compleet. Het missende artikel werd nog even gebracht. Zo fijn!

Vlot, plezierig en professioneel

Boodschappen compleet, tijdig en overzichtelijk beschikbaar met uitstekende service.

EEN VOLLEDIGE SUPER SERVICE

IK KAN DEZE BEZORGING NIET MISSEN. ELKE WEEK NAAR VOLLE TEVREDENHEID.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk