Zeer slechte website. Bestellingen wel of niet aanwezig

Ik bestel elke week nijn boodschappen bij spar molenhoek Helaas is de website zeer slecht. Klopt gewoon niet op veel gebied. Ook de bedrijfsleider onderschrijft dit en kaart dit ook regelmatig aan bij SPAR.

Ik ben heel blij met en tevreden met Spar Mons

Personeel en Jan en Clarinde Mons zijn heel behulpzaam en klantvriendelijk. Nu ik wat slechter ter been ben ben ik ik heel blij en tevreden met het bezorgen van de boodschappen. Wil van Brederode

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Werkt nog niet optimaal, maar ben tevreden.

Had gevraagd om een nota van te voren naar mij te mailen, zodat mijn broer niet een de deur hoeft af te rekenen. Ging een beetje problematisch. Medewerking en vertrouwen van lokale ondernemer is heel goed. En het is ook goed opgelost. De order was iets van 68 euro en ik heb nu een factuur ontvangen van 73 euro. Moet nog even overleggen waar het verschil zit. Ik doe tijdens mijn vakantie de bestelling voor mijn broer. Heb dus de boodschappen niet gezien en weet dus niet waar de verschillen zitten. Staan niet op de factuur. Jammer. Zou ik wel graag willen zien. Ben bereid met u verder te praten over uw service. Wil graag helpen. Ben met pensioen en heb dus alle tijd. Jaja. Groet, Leonard Boonstoppel. 06-450.117.64

Goede service, fijn personeel

Altijd goede kwaliteit

Zie bg

Prima service filiaal schiedam

Ik heb gemerkt dat priducten afhankelijk van filiaal zijn. Op spar.nl zijn meer keuzes. Ik ben ervan overtuigd dat het assortiment van filiaal schiedam groter is dan de keuzes die je kunt maken Dus spar.nl moet de keuzelijst voor schiedam eens goed bekijken

super

voor ons als 70+ideaal,zeker in coronatijd.

Bestelling niet compleet

Een aantal producten die we besteld hadden zijn niet geleverd. Ook zijn er producten geleverd van een ander merk dan dat we besteld hadden. Ook waren een aantal verse producten zeer kort houdbaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ik laat mijn boodschappen thuis bezorgen

Ik bestel mijn boodschappen online en laat ze thuis bezorgen. Als ik toevallig wat vergeten ben, fijn telefonisch contact over wijzigingen. De mijnheer die bezorgt is ook altijd erg vriendelijk en gezellig! Kortom: Niks dan positiefs te melden over de Spar uit Bredevoort

Alles compleet en STIPT op de afgesproken tijd

Positief

Positief

Fijne winkel , leuk personeel (-;

in één woord geweldig

in Harfsen zeer goede service!

Snelle levering en alles keurig geleverd.

geweldig

lekker makkelijk je hoeft de deur niet uit.

Leuke winkel

Spar is ondanks wat duurder dan gewone maar toch wel een fijne winkel met vriendelijk personeel en goede service

top!

goed geregeld. snel en binnen tijdsblok geleverd. aardige bezorger. zeer tevreden!

Gewoon goed.

De bezorgservice van Spar van den Kieboom is gewoon super. De service is uitstekend, leveren op tijd kortom super handig die bezorgservice.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Het was geweldig zeker als je even zelf niet kan winkelen.

De bediening was fijn en vriendelijk . het is makkelijk om online te bestellen wel waren er soms misverstand over de bestelling zoals uien en dan 1 ui krijgen of pakjes sap en dan 1 pak krijgen wat dan betekent dat je dan toch naar de winkel moet maar in de 6 maanden dat mijn wekelijkse bestelling thuis bezorgt werd is dat maar een paar keer gebeurt. Ik was heel blij en tevreden nogmaals bedankt voor de fijne service .

Goed en makkelijk

Goede service en vriendelijk personeel. Vind wel de bezorgkosten onder de 50 Euro boodschappen te veel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Een geweldige meedenk zaak.

Een fantastische zaak. Die meedenkt met de klanten. Er altijd voor je is. Dit geld ook voor het thuisbezorg personeel. Wij zijn zeer dankbaar dat zij er zijn, zeker is deze moeilijke tijd. Als wij een cijfer moeten geven is dat een 10+

Wij zijn de gehele zomer op onze boot dus vandaar dat we nu geen gebruik maken van de thuisbreng service .

gewoon goed

gewoon goed

Heb tijdens corona crisis online m'n boodschappen besteld en dat ging prima, goede service en altijd afspraken nagekomen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Een hele prettige zaak, met ruim aanbod en producten uit de regio en met aandacht voor de klant!

Overzichtelijke winkel. Heel lekker brood, klein brood, luxe brood en gebak. Fijne winkel wat betreft kleur en inrichting. Eigenlijk een heerlijke "ouderwetse" dorpswinkel. Goede producten, hardwerkende mensen, prima service!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk