vriendelijke medewerkers

Er wordt goed geprobeerd aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Ik vroeg me wel af of de verse producten niet koeler vervoerd kunnen worden.

Goed geregeld

Omdat het op het dorp is kan de betaling ook makkelijk geregeld worden.

Goed voldaan. Zal vast nog wel eens gebruik maken van deze service.

Sinds ik meer tijd heb gekregen, zal ik zelf wel weer de boodschappen gaan doen.

Het was super een tip dat je boodschappen bij kan zetten of verander. En dat je dan niet hoeft te bellen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Nette communicatie over beschikbaarheid producten en correcte bezorging.

Beter kan het niet.

Men staat altijd klaar en men kan alles vragen, wat wil men als klant nog meer.

prima verzorging

alles volgens afspraak

ik vond het prima

ik had met boodschappen mijn p.c.nog niet gedaan vond het het wel grappig om het een keer tedoen. maar ben nog fit genoeg om in de winkel te komen

Bezorging op Vlieland precies volgens afspraak...

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles heel prettig en verzorgd

Ik heb voor bezorging van deze Spar gekozen omdat de ondernemer met personeel heel aardig zijn en het assortiment voldoet aan mijn behoefte. Daarbij zijn ze pas begonnen en zeer nuttig in onze buurt, dus ik wilde ze ook ondersteunen. Zoals verwacht was de bezorging prima.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima bezorgservice via online bestellen

Prima service via online bestellen en goede producten!

Perfect!!

Snelle, vriendelijke bezorging!!

Prima service!

Ik ben zeer tevreden met de bezorging

Keurig door een vriendelijke jongen thuisgebracht.

Betrouwbaar!!

Vriendelijk Schoon In Coronatijd Heeel veilig!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne winkel hier in dorp. Als nodig werkt bestellen online goed.

Slecht

Veel producten niet aanwezig. De boodschappen besteld omdat ik het naar de supermarkt gaan wil vermijden. Dit ivm mijn baan als verpleegkundige. Moest de boodschappen in de winkel ophalen, in de winkel staan wachten en vervolgens in de rij aansluiten om te pinnen. Het was een eenmalige bestelling.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Mijn ervaring is goed vanaf vroeger al

Heel erg tevreden vroeger in Veendam ging ik ook al naar de spar en later in muntendam winkelcentrum nije hurn

tevreden

goede verse boodschappen prettig contact.

Als ze een produkt niet hebben dan bellen.ze telefonisch.Bezorgen.binnen.aangegeven.tijdstip.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en de producten waren lekker koud!

Toen we aankwamen op camping Eldorado reed het busje van de Spar bijna gelijk met ons het terrein op! Ik kon gemakkelijk de tijd veranderen ivm onze boot.

Prima verzorgd!

De enige reden waarom ik voor deze methode heb gekozen, was de mogelijkheid om Fairtrade koffie en biologisch vlees te kunnen bestellen. Helaas is de koffie niet leverbaar. Daarom zal ik geen gebruik meer maken van deze optie en gewoon zelf mijn boodschappen doen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Uitgebreid assortiment bij mijn overburen.

Ga zo door

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De ideale oplossing voor mijn ouders op leeftijd

Als enigst kind woon ik in Frankrijk, ver van mijn ouders van 87 en 91 jaar, die grote geheugen problemen hebben en bijna niet meer de deur uitkomen. Het is voor mij een prettig idee dat de boodschappen worden bezorgd door een winkel die ik ken, door mensen die ik ken. Bij meneer de Ruijter kan ik altijd terecht voor een probleem. En als je dan toch geld aan moet geven, geef het dan liever aan een kleine zaak in het dorp dan aan een grote supermarkt.

Niks mis mee

1 tip Als je aangeeft dat je kan bellen als je een wijziging wil doorgeven, dan moeten jullie wel bereikbaar zijn. Ik heb verschillende keren gebeld en dan wer er niet opgenomen.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk