(Buurt)Super!

Klantvriendelijk. Levering prima.

Zeer gebruiksvriendelijke Website!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prettig om te winkelen, ruime keus, goede kwaliteit.

Zie boven.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Spar Weesp, super winkel en personeel

Niets is teveel, zo’n fijne winkel

Fijne buurtsuper al 20 jaar

Bestelling stond keurig klaar

Ruime sor******. Vriendelijk personeel. Lage prijzen. Leuke aanbiedingen per nieuwsbrief.

heel erg goed

heel erg goed super service snel geholpen altijd goede service

Goed en snel bezorgd!

Goed en snel, dat wat niet geleverd kon worden in overleg goed aangevuld

vriendelijke boodschappenservice

Boodschappenservice zelfs in corona drukte met vriendelijke service. Enige minpunt is het soms net iets te hoge minimum bestelbedrag voor gratis bezorging.

Snelle service, op korte termijn een bestelling doen en vanaf €50 gratis thuisbezorgd. Ook super dat je voor minder kunt bestellen wel met bezorgkosten, maar dat is voor ouderen en eenpersoonshuishoudens ideaal. Top dat ik ook nog telefonisch een afspraak kon maken toen het online niet lukte. Producten netjes geleverd en van goede kwaliteit. Ik bestel zeker nogmaals.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

de van Zijl wijn, Shiraz Mourvedre, die ik had besteld was niet zoals gevraagd van 2017 maar van 2018. Ik hoop dat 2018 net zo lekker is als de wijn van 2017...…!? De service van de Spar winkel in Doetinchem was overigens heel correct.

goede ervaring

TOP !!!!!!!!!!!!!

IK BEN DIK TEVREDEN . EN DANKBAAR DAT 'T ZO KAN.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Volgende keer een andere supermarkt

Veel van de producten niet geleverd zonder bericht. Vervangende producten ontvangen die nergens op slaan. Personeel onvriendelijk bij het retourneren hiervan. Sommige vers producten waren niet meer bruikbaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service, Spar daar kan je op rekenen!

De boodschappen werden steeds volgens afspraak keurig thuisbezorgd. Bijna alles was steeds in voorraad.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heerlijk dat je het thuis uit kan zoeken en een lijstje maken en dan wordt het netjes bij mij gebracht. Geweldig in 1 woord

Goed geholpen

In deze tijd van corona een uitkomst dat wij onze boodschappen thuis bezorgd hebben gekregen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima winkel en puike bezorging

Bezorgen perfect. Niet zozeer op aangegeven tijd maar de wachtrij is kort, Service is snel. En gratis bezorgd boven een acceptabele grens.

Is goed

Is goed

zeker voor herhaling vatbaar

ik heb nooit wat besteld via een boodschappen bezorgservice maar onder deze omstandigheden konden wij even niet anders het was een prima ervaring en we raden jullie zeker aan bij dorpsgenoten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

ja er zijn geen woorden voor: geweldig

ja er geen woorden voor: top geweldig

erg slecht voorbereid

bij binnenkomst was er niemamd aan het werk die wist hoe de af te halen boodschappen verwerkt en verstrekt moesten worden de leidingevende die dit in eerste instantie afhandelde was ronduit onvriendelijk. Uiteindelijk iemand vanuit huis gekomen om het af te handelen. Producten moesten nog bij elkaar gezocht worden in de winkel, er was ook niet gecommuniceerd over het niet voorradig hebben van een aantal artikelen. Dit alles was geen prettige ervaring m.b.t. de afhandeling, telnr. en afhaaltijd waren bekend.

Mooie Super op Vlie

Prima assortiment, vriendelijke medewerkers, mooi en vers fruit Minpunt: Op vrijdagmorgen half 9 voor vertrek naar Vlieland bestelde ik mijn boodschappen online. Op de site stond beschreven dat bestellingen van voor 12 uur op dezelfde dag geleverd zouden worden!! Heerlijk leek me dat, bij aankomst al de boodschappen in huis!! Tijdens het plaatsen van de bestelling bleek het toch een beetje anders in elkaar te zitten. De vrijdag was al volgeboekt, evenals de zaterdag en het slot van het liedje was dat de boodschappen pas op maandag tegen 6 uur konden worden bezorgd!

De prijzen vind ik best wel hoog, wel een ruim aanbod.

Het online shoppen gaat best goed.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk