Klantgericht!

De beste kwaliteit en heerlijke producten uit de streek: voor het vers brood en de Hollandse aardbeien kom ik extra graag. De prijzen zijn prima, met een fijne aanbieding op vers fruit, en ze hadden ook een leuke Opa en Oma verrassingsbox voor Opa en Oma dag. De grootouders waren enorm blij. De Spar-ondernemer is klantgericht en gaat de extra mijl op een vriendelijke manier. Tot gauw weer.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heb online de opa en oma box besteld maar was allemaal zeer onduidelijk . Uit eindelijk naar onze plaatselijke Spar gegaan en ze hebben mij prima geholpen.

leuke actie met opa en oma box

Ik had online twee boxen besteld en laten afleveren bij de dichtstbijzijnde Spar. Daar werd ik heet vriendelijk geholpen. Erg leuke actie waarbij de lokale ondernemer bij betrokken werd. Het maakte me vrolijk. En de box: daar werden de opa en oma's vrolijk van :-)

Zie onderstaande

Gehoor gegeven aan mijn genoteerde opmerking over tijd en bezorgplaats.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed assortiment wel wat prijzig.

Maar ik ben blij met de Spar in mijn buurt. Doe er vaak kleine boodschappen. Het vaste personeel is aardig, de sfeer is er prettig.

Op tijd en klantvriendelijk

Perfect in orde, uitstekend verzorgd !!

Voor het eerst online besteld. Goede website en makkelijk te bedienen. Vandaag in jullie zaak geweest om kratten in te leveren. Goed geholpen. Met vriendelijke groet, Fred Hamaker

Wat ik wel jammer vind is dat je niet online producten kan toevoegen aan je boodschappenlijst, anders had ik u 5 sterren gegeven.

top

bestelling online werd precies op tijd afgeleverd

Geweldig zeer behulpzaam super

Het was de eerste keer dat ik liet bezorgen en dat is super bevallen

Spar Vogelzang in Groningen heeft klanttevredenheid meer dan hoog in het vaandel staan. Ze denken altijd mee, zijn altijd bereid te helpen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Adequaat. Goed verzorgd. Punctueel. Vriendelijk.

Fantastish

Je kan op je gemak door het assortiment lopen , niemand die haast heeft en je word niet gestoord door andere klanten,dus alleen maar voordeel, Ja er is toch wel iets!!!!!, maar dat doe je zelf. Het aanbod van zoveel lekkernijen ,ja daar moet je soms wel voor oppassen ,maar je kan zo op het laatste moment nog iets toevoegen. De kwaliteit van het assortiment is heel goed ,voor mij is zo boodschappen een uitje ,en dat blijf ik ook zeker doen. Groetjes van Ypie de Vries.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Van de 2 bestelling en was minder dan de helft op voorraad.

Ik heb 2 bestellingen geplaatst. Flessen en blikken Cassis en bij het ophalen waren er geen blikjes...zogenaamd niet in het assortiment. Wat ik begrijp van online bestellen, is dat je alleen kan bestellen wat deze winkel in het assortiment heeft. Kortom...***verhaal! Beetje jammer voor eerste keer bestellen bij de Spar . Bel of mail dan, daar zijn de contactgegevens van de klant voor dat je weet dat er een deel biet geleverd kan worden. Want in mijn account stond dat het kkaar stond. Dus echt raar.

Wat een goede service

bestelling wordt juist geleverd

Wat je hebt besteld wordt netjes aan de deur geleverd en op het afgesproken tijdstip. Prima geregeld.

Kwaliteit en hoogstaande service

Kan niets beter

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik ben heel tevreden over het online bestellen

Het grootste voordeel is geen bezorgkosten boven de 50,00!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Hartstikke handig dat het werd bexorgd

Er waren een paar artikelen die wij besteld hadden die er niet bij zaten maar waar de Spar zelf een vervangend artikel voor hadden bedacht. Dat vonden wij wat minder maar het meeste was er wel!

Gemakkelijk!

Vriendelijke service. En erg snel thuisbezorgd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Het was heel goed ,uitstekend,keurig.

Was de eerste keer ,wisten niet dat het zo zou zijn .Martine had het al gezegd . Dus nu ook gedaan ,het was een hele goede ervaring. Keurig verzorgd en netjes en beleefd bezorgd .

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk