Zeer tevreden over spar!

De spar is dan wel iets duurder, maar kwalitatief heel goed, Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Ook in deze moeilijke tijd! Ze zetten hun beste beentje voor en gaan gewoon door... Top!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Het online bestelde artikel was niet op voorraad in de winkel

Ik kreeg geen bericht dat het niet op voorraad was, ik moest zelf daarvoor nabellen.

Geweldige service!

Spar Lakerveld bezorgt mijn boodschappen in deze Corona-tijd. Zo heb ik deze winkel leren kennen, omdat al die grote winkelbedrijven pas na weken konden leveren. Spar niet, zij leverden binnen 2 dagen. Service is geweldig; zo werd ik een keer gebeld toen bleek dat er een aantal artikelen niet op voorraad waren. Ook kan ik vlak voor de levering altijd nog even wat vergeten artikelen doorbellen. Ja bellen! Je kunt nog bellen! Er was een keer vergeten een bosje bloemen bij te leveren. Dit werd de volgende dag alsnog bezorgd. De bezorgers zijn uiterst vriendelijk en correct. En ik kan achteraf betalen. Wat een vertrouwen! Kortom: niets dan lof! Ik heb Spar aanbevolen in ons appartementengebouw. Toch nog een klein minpuntje: Spar heeft minder keus dan bv Albert Heijn. Maar goed, er staan zoveel goede dingen tegenover.........

goede service op tijd

de gebak is bijzonder lekker en ook keurig op tijd bezorgd

spartasties

super goede producten ,tevreden klant

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Klantvriendelijk, netjes, kortom goed geholpen

Heerlijk en betaalbaar!

Wat een heerlijke verse broodjes! En echt goed betaalbaar.

Online bestellen

Handig om boodschappen te bestellen en op te halen. Niet alles was op voorraad. Onhandig dat bestelling niet online te wijzigen is.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

prima bezorging , ben heel tevreden !

Is goed, ga zeker nog eens bestellen !

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Een paar opmerkingen Op de site zou ik graag willen kunnen bijbestellen, zoals bij de Jumbo De pinbetaling van ca. 80 euro moest toch met het indrukken van de pincode terwijl mi. de grens voor contactloos betalen op 100 euro ligt. Dat was jammer om toch te moeten indrukken en eerst weer een handschoen opzoeken etc.

een beetje teleurgesteld

ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld, we waren als laatste aan de beurt en de bezorger was een half uur te laat. kortom de bestelde boodschappen was niet helemaal compleet.

Altijd keurig bezorgd, meedenken en goede service

Goede service, altijd bereid om mee te denken.

Eerste keer besteld en zéér tevreden!!!

Ik zou nóg tevredener zijn als je tussentijds je boodschappernmandje nog kon aanpassen (zónder te hoeven bellen, bijv. 'Bestel je weekboodschappen vóór donderdag 12 uur en krijg ze vrijdag thuisbezorgd!'), maar eigenlijk mag ik niet klagen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Mijn ervaring is goed met de Spar op een klein dingetje na.

Wij hebben vernomen dat de internet boodschappen lijst op het hoofd kantoor worden gemaakt waardoor wij wel eens iets aankruisen op de lijst maar dat het Spar concern waar wij bij bestellen het desbetref- fende niet in hun winkel hebben. Bij navraag blijkt dan dat het desbetreffende niet veel wordt gevraagd bij onze Spar. Dus niet verkrijg is. Heel jammer. Maar hoe dan ook het is een hele goede zaak. Lieve mensen. Met het hart op de goede plaats.

heel erg goed

alles vers en op goede tijdstip geleverd

Prima winkel, fijn personeel en eigenaar!

Ruim assortiment, goede hulp. Persoonlijke aandacht voor de klant. Vlotte bezorging.

Precies zoals het hoort!

Op tijd. Makkelijk. Was top.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Net zo servicegericht als de winkel zelf.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De keren dat ik bestelt hebt om thuis te bezorgen waren altijd prima verzorgt.!! Dus geen klagen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heel goed vriendelijk en behulpzaam

Mijn ervaring is altijd vriendelijk met bezorgen en aan telefoon. Ook behulpzaam als je bijvoorbeeld vergeten hebt te bestellen dan krijg je een mail of telefoontje. Groet Wilma ten Haaf Inloop 2

Geweldig, snel besteld ,bij afhalen stond bestelling klaar vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Ik heb de bestelling snel en eenvoudig kunnen doen via internet. De dag van halen stond het klaar en werd ik vriendelijk geholpen door de medewerker. Erg prettige ervaring. Voor mij zijn er geen verbeterpunten.Ik kom vaker in de ze Spar en als er een artikel niet is wordt er gezocht naar een passende oplossing. Top winkel. Vr. groet, Jacqueline [email protected]

Mooie,duidelijke site .

Super!!

Snel, netjes en goed spullen.

De beste supermarket van Nederland

Voel mij altijd zo op mijn gemak bij jullie, ook indien ik mij een wrak voel. 😂

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service Komen altijd gemaakte afspraken na

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk