Snel en netjes

Netjes en goed verzorgd

Prima winkel.

Groot assortiment, klantvriendelijk en snelle bezorging.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Makkelijk te gebruiken app en goede levering

Alles aan de bestelling was top! De app De producten De bezorging

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Onze eerste thuis bezorging ging prima, alles aanwezig.

Behulpzaam

nvt

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd ruim op tijd bezorgd

Fijn, dat er geen lange wachtlijst is. Assortiment is wel beperkt. Bezorger is vriendelijk. Ik zou echter het liefst online betalen, zodat ik het pinapparaat niet hoef aan te raken.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Eerste online aankoop ervaring is goed.

Vind de online shop overzichtelijk en heb gewenste producten makkelijk gevonden en kunnen bestellen. Ook de service vd winkel in Schoondijke was prima en prettig tijdens ophalen. Uitgangspunt was eigenlijk om de inkopen thuis te laten bezorgen. Bij postcode check leek dit wel te kunnen. Na boodschappenlijst te hebben samengesteld en bij bezorg datum/-tijdstip te kiezen kreeg ik indicatie dat er op dit adres niet werd bezorgd. Dan maar gekozen voor ophaalkeuze. Verder tevreden en ervaring om voort tezetten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De winkel waar ik bestel doet er alles aan om je bestelling zo volledig mogelijk te maken

Ik denk dat spar.nl nog heel wat verbe******en in het programma aan zal moeten passen. Sigaretten kunnen niet besteld. frituurvet kent het programma niet dan kom je uit bij wasverzachter. Bij smeerboter worden slechts enkele producten genoemd tewijl ik er van overtuigd ben dat zij veel meer in het assortiment hebben. Mooi zou zijn als je de reservering vast kunt leggen en tot bv 1 dag van te voren je lijstje nog aan kunt vullen. Dit moet m.i. makkelijk te realiseren zijn omdat je toch bij aflevering moet pinnen. Ik ervaar het lastig om iedere aanvulling door te moeten geven aan de desbetreffende winkelier

Prima alternatief

Het is nu volstrekt onmogelijk om bij AH online bestellingen te plaatsen. SPAR is in deze lastige tijd een meer dan uitstekend alternatief. Ze hebben alles wat ik zoek, en ze kunnen binnen een paar dagen de boodschappen thuis bezorgen! Bravo, SPAR, geweldig gedaan!

snelle service terwijl het erg druk is

ik plaatste de bestelling en de volgende dag had ik het in huis,dat is wat anders dan andere winkels toch?top

Vriendelijk en leuke personeel

Algemeen goed tevreden met ons SPAR (Kappen) in Wagenborgen maar soms zijn er bepaalde producten niet aanwezig/ uitverkocht (Rocky Road, likkepot, Senseo Cappuccino of Senseo Latte bvb) maar zelf bij Pasen was de uitbreng service ook goed alleen 1 uur later dan normaal wat ik knap vind aangezien de drukte. Dus alles met alles een kleine maar fijne winkel en ruime openingstijden (ook zondagen open) Groetjes Adam PS ik ben nu een beetje flauw van Gwoon en zie dat heel graag verdwijnen en meer normale merken terug in de winkel(s)

Ochtend besteld middag in huis

In de ochtend besteld en in de middag de bestelling compleetheid mijn keuken! Als dat geen service is. Waar je bij overige winkels in de buurt een week van te voren je boodschappen moet bestellen levert spar genderen dezelfde dag nog!

Bestelling niet bezorgd

Bestelling nooit ontvangen

Fijne bezorging, balen van achteraf aangepaste producten.

De bezorgster was erg vriendelijk en bracht het tot aan de deur (ook ivm corona). Helaas moest ze de doos mee terugnemen waardoor ik dus al mijn boodschappen op dat moment onhandig in de hal eruit moest halen. Daarnaast waren er een hoop gekozen producten ingewisseld voor een net iets andere vorm of ander merk van dit product (bijv. Fuze Tea Green ipv Lipton Ice Tea Green). Het waren ook nog veelal duurdere producten waardoor ik uitkwam op een prijs van 64,05 euro ipv 56,60 euro. Ik had dit graag van te voren willen weten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima netjes op tijd geleverd

Prima producten en levering

Gemakkelijk start van de vakantie. Zelf vooraf nog telefonisch contact om de bezorgtijd iets nauwkeuriger af te stemmen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles geleverd op tijd en volgens bestelling.

Ik heb voor de eerste keer een heel goed indruk en ik zal blijven bestellen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel netjes kwam op tijd.

ik ben heel tevreden.

miste wel wat producten die ik graag zou willen hebben.

geweldig

De bezorger dacht mee en kwam met een tros bananen i.p.v. 1 banaan, die ik had ingevuld per ongeluk. Aardig persoon ook verder. Ik beveel de Spar zeer zeker aan bij anderen.

‘S avondsbesteld en volgde ochtend boodschappen in huis

Website is goed ingericht en de service geef ik een 10: snel en zonder bezorgkosten!

geweldige thuisservice

Mijn boodschappen werden geweldig snel thuis bezorgd door de zeer vriendelijke eigenaar

Prima! Alles perfect volgens bestelling/afspraak!

Ik ben zeer tevreden!

Heel fijn

Was een goede ervaring,ben heel tevreden

Uitstekend gewoon

Ik kon geen account aanmaken op de site en na 1 mailtje werd dit geregeld en opgelost. Alles wordt netjes en uitstekend geregeld.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk