• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede snelle service met verse producten.

Goed en adequaat

Wel jammer dat lijst na plaatsing van de bestelling niet aan te passen is

Uitstekende service

Prachtige producten

Fijne service. Je kan nog bellen als je wat bent vergeten of wilt wijzigen.

Boodschappen bezorgd op afgesproken dag. Goede service, zeer tevreden.

Niet goed

My Nederlands is niet zo goed sorry, ik heb een order online maar ik krijg het niet, ze zegt zij willen tussen 14.00 en 16.00 uur komen maar zij komt niet.

Niet voor herhaling vatbaar

Volgens de website zouden de boodschappen klaar staan, maar ter plekke werden de boodschappen verzameld door een ouder persoon. Mijn zoon voelde zich bezwaard dat iemand waar hij bij was onze boodschappen verzamelde. Deze oudere persoon zou thuis moeten zijn en zich niet in drukke winkels moeten begeven. Ook zijn er boodschappen geleverd die niet op de bestellijst stonden en zijn enkele dingen die op de bestellijst stonden niet meegeleverd.

onvolledig

bestel je omdat je dan denkt dat je het met pasen in huis hebt,kom je het afhalen zitten er 3 bestelde artikelen niet bij,en voor 1 iets maar iets anders gegeven.

onvolledig en geen compensatie

Ruim vantevoren boodschappen online besteld. Op de dag van aflevering werd er gebeld en medegedeeld dat er een aantal artikelen niet geleverd konden worden. Er waren niet voor alle ontbrekende artikelen, alternatieven beschikbaar. Ook werd er geen extra korting of extra gratis artikelen aangeboden om het "leed" te verzachten. Daar bij werd ook nog eens de afgesproken aflevertijd ruim overschreden.

Erg gelukkig met prompte bezorging in Rolde

Dus zeer tevreden met de precieze bezorging. Een veilig gevoel. Over de kwaliteit van de producten + de prijs-kwaliteit-verhouding kan ik nog niet echt oordelen.

prima ervaring eigenaar belde 2x dat het bestelde product er was super

Luizen in de sla,

Ik was erg blij met mijn boodschappen. Enige iets mindere vond ik dat de sla vol met luizen zat, elke blad zat een luis of meerderen... deze heb ik dus gelijk weg gedaan. Het gehakt was 1 dag houdbaar nog, en ik kreeg 3 mega bananen zelf heb ik dan liever iets meer dan zulke mega bananen (700 gram) en de komkommers waren niet echt goed. Maar die schillen we en gebruiken we nog. Verder was ik wel heel blij met de boodschappen vanwege de carona tijd, ga ik niet naar de winkel om boodschappen te doen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Bestelling en levering zijn prima verlopen.

Very good service!

The delivery was quick and I did not miss anything. Social distance was respected during the delivery.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

ik ben zeer tevreden met de spar in oud-vossemeer.

mijn ervaring is dat de vriendelijkheid goed is de service is ook goed

prima service

Prettige ontvangst en bestelling stond klaar. Aardig personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne en goede service zelfs in de corona crisis!

Online je boodschappen bestellen bij de Spar in je buurt en zelf bepalen wanneer je ze afhaalt en dit online aangeven. En dit bij elke Spar-vestiging! Wat een luxe! Ik heb nu 2 keer zo mijn boodschappen besteld en afgehaald. De 1e keer stonden ze klaar, de 2e keer moest men zoeken. Beide keren was een product niet meer voorhanden en vervangen door een vergelijkbaar, maar duurder product. Best begrijpelijk in deze tijd, maar ook weleens teleurstellend. Gelukkig hoef ik dat duurdere product niet persé af te nemen, want ik betaal in de zaak. Ondanks mijn begrip voor de productaanvoer in de huidige situatie, verzoek ik toch te proberen hier iets aan te doen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Alles was netjes verzorgd.

Aan te bevelen. Erg snel.

prima service

website: even wennen, maar daarna zeer gebruikersvriendelijk.De winkel: uitstekende service.

SPAR is redder in nood.

Koop regelmatig sinds 1989 bij SPAR

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel goed en vriendelijk !

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede kwaliteit, compleet, goed verpakt en op tijd geleverd

Een mix van verse en houdbare artikelen, stevige doos, alles was er, en prompt op tijd geleverd

prima service

goede producten. Fijn dat ik online kan bestellen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Erg prettig, klantvriendelijk en behulpzaam

Erg prettig, klantvriendelijk en behulpzaam. N prettige winkel waar ik graag mijn boodschappen doe.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk