Als mantelzorger van mijn 87-jarige moeder ben ik superblij met bezorging veilig aan huis

Snelle service, alles keurig ingepakt en contactloos geleverd. En vóór levering telefonisch contact over artikel dat niet leverbaar was. Hiervoor kon ander artikel naar keuze in de plaats geleverd worden. Er werd toen tevens gevraagd of ik nog iets vergeten was, wat ik inderdaad was en ook dat kon nog meegeleverd worden. Echt heel erg blij met jullie als winkel op de 's-Gravelandseweg in Hilversum en nu helemaal met het thuisbezorgen.

Spar is een goede buurt supermarkt

Het personeel is altijd behulpzaam . Ik kom hier al jaren vooral om brood en groenten te halen.

Erg prettig

Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Zeer vriendelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima service, blij dat er thuis bezorgd wordt

word goed geleverd

Het word goed afgeleverd ,jammer dat er niet alles te leveren is wat je besteld.En jammer dat veel zoals groenten bijna aan datum word geleverd en dat ik voor een week bestel.Dus dat doe ik niet meer,want kan dan weer groenten weg gooien.Zo staan er losse stronkjes lof op en bestel er 2 en krijg 2 pakken geleverd .Ja dat is dus niet zo goed maar anders wel netjes.

We zitten in de risico groep voor Corona Dus willen afstand bewaren. De medewerkers van jullie waren zeer behulpzaam door de boodschappen achter in de auto te zetten. En ook bij het pinnen afstand te houden. De producten zijn ook prima.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Gewn ommunicatie over later bezorgmoment

Div producten niet geleverd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service in deze tijd!

Vriendelijke en adequate levering op korte termijn!

Prima !

Prima ervaringen met on line bestellen

Heel tevreden

Heel tevreden over de service en de communicatie. Er gaat wat mis qua bezorging, maar wordt direct en helder gecommuniceerd. Ook bij niet voorradige producten wordt gelijk gebeld en wat anders voorgesteld. Super!

Kan beter

Kon niet op de dag afhalen die ik wilde. En kreeg alternatieve producten omdat het bestelde product er niet was. Toch ruim 4 dagen vtv besteld.

Prima servive

Er ontbraken meerdere producten in de bestelling die wel afgerekend zijn.

Er ontbraken meerdere producten in de bestelling die wel afgerekend zijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service. Alleen lastig dat je toevoeging van boodschappen telefonisch moet doen ipv via app

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Online bestellingen zijn niet te wijzigen of te verwijderen

Als je een bestelling gedaan hebt om te bezorgen kun je niets meer bijbestellen of wijzigen,

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De ijsbergsla had een rotte plek.

De levering kwam een paar uur later na de melding dat het ijs eerst niet goed verpakt was.

Snel maar niet compleet

Snel en makkelijk bestellen. Maar bij het ophalen was de helft er niet. Dat is wel erg vervelend als je dat niet van te voren weet.

Goed en prettig boodschappen doen. Ook in Corona tijd! Maar bezorgen laat een steekje vallen: sausijsbroodje onderop, daarop lag yoghurt en vla... slordig!! Sla besteld: moest die dag op vlgs verpakking. Koek bedeeld, zo droog niet te eten. Kijk op datum: had 2 dagen geleden al op gemoeten yoghurt was nog 1 dag houdbaar, iets wat ik dan zelf had laten staan want ik doe met een pak al zo lang!! En nu moet hij bijna gelijk op... Ik heb het zo gelaten omdat ik geen zin heb in gezeur maar ik vind het meer dan slordig. Dit mag niet gebeuren! Toiletpapier wat ik normaal heb is op in winkel... ander merk in krat gedaan; groot verpakking ook nog eens en super zacht. Vreselijk zacht zelfs. Niet mijn ding. Is na te gaan als je ziet welke ik besteld haf, deze is niet super zacht! En groot verpakking: ik ben alleen! Wat moet ik met 16 Rollen?? Terwijl die ik normaal heb kleiner is, niet zo zacht is... Bel mij dan, vraag of ik een alternatief wil of gewoon niet! Ipv ongevraagd een andere in krat te doen.., op zich vind ik het oké maar eigenlijk wil ik deze niet. Ik gebruik hem nu omdat ik niet maar de spar wilde om deze ruilen oid. Geen zin in, want ik bestel niet vóór niets! Zit in risicogroep. Mijn tel nummer is bekend! Bel en zeg: deze is op wilt u een andere? En niet zomaar groot verpakking in krat gooien, 16 Rollen 🧻 Bestellen bij spar? Denk niet dat ik dit nog snel zal doen. Over datum en op datum vind ik vooral heel naar. Dat mag niet gebeuren. En brood wat ik nog snel erbij besteld had, telefonisch door gegeven lag ook klem tussen zware dingen. Niet zo plat als het sausijsbroodje gelukkig maar heel was hij ook niet meer! Waarom gebeurt dit? Over datum. Op datum. 1 dag vóór datum. Zacht soul onder in krat of klem tussen zware artikelen waardoor plat en kapot... jammer spar!! Dit mag niet gebeuren... ik was heel blij dat ik kon bestellen en de dag erna al gebracht werd. Maar niet zo! Niet op deze manier 👎🏼👎🏼👎🏼 Dus in vervolg niet meer bestellen👎🏼👎🏼👎🏼

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Onze lokale super is super

Omdat wij een buurtsuper van de Spar hebben, de mensen kennen en kleinschalige persoonlijkheid voorop staat is dit voor ons De Super. Ook de boodschappen thuis brengen (nu we in quarantaine zitten) gebeurt super: op afstand, met respect voor veiligheid en toch persoonlijke touch.

Uitstekend!

Levering op tijd en kwalitatief goede producten. Goede service!

Keurig bezorgd

Bepaalde goederen verkeerd geleverd netjes opgelost

Aardappels waren aan het schieten en ik had de melk onduidelijk besteld. Ik dacht 6 liter maar waren 6 kleine pakjes. Bestelde cola zero vanille krijg de gewone vanilie. Kam gebeuren . De rest wel netjes. Aardappels zijn omgerolen en de melk ook . Nu 2 liter pakken plus teveel betaalde centjes terug. Erg goede service 😃 Pluspunt brood erg vers ! Heerlijk. Vlees ook erg vers en de groenten. Zullen er zeker meer onze boodschappen bestellen . Nog erg bedankt voor uw service.

Beter dan verwacht

Uitstekend service en top product kwaliteit

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De bestelling werd de volgende dag al bezorgd.

Een aantal bestelde boodschappen waren niet aanwezig in de winkel. Daarover nam de Spar contact met mij op, zodat ik er iets anders voor in de plaats kon bestellen. Heel prettig.

Prima en vlot

Nog even wennen om de producten te vinden, aan het rond zie je welk product er niet is en moet je weer terug voor een alternatief

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk