Spar denkt met je mee

Sinds ik de deur niet meer uitkom bestel ik mijn boodschappen bij de spar. Er is een ruim assortiment, er zijn veel momenten waarop bezorgd kan worden en als iets niet meer leverbaar is, krijg ik een goed alternatief. Er wordt met me mee gedacht en databus heel fijn in deze lockdown periode!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

prima geregeld en ondanks de drukte zeer behukpzame mensen

wij behorend bij de kwetsbare groep stellen het op prijs op deze manier onze boodschappen te hebben kunnen bestellen en veilig op te halen

Op een willekeurige tijd bezorgd

3 x besteld voor levering tussen 08:00-10:00. 3 x geleverd na 14:00. Brood niet meer vers.

Niet tevreden

Nog nagebeld voor 2 broden extra,deze helaas niet ontvangen. Bij het ophalen wisten de dames achter de kassa nergens van en of er wel wat klaar stond. Erg jammer,dus dit was een eenmalige online bestelling voor ons bij de spar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

NOT RECOMMENDED! It was a very bad idea to order online from SPAR.

First of all, several things that I ordered online 3 days ago were not available in the shop in the pick-up day, and they told me in the morning of the pick-up day that they are not available. I emphasized to make sure that bread is in the pocket. When I arrived home, I found out that there is no bread and only 1 eggplant is in my basket while I have ordered 3 eggplants. I called the Spar and was told that in the last minute they noticed that they do not have enough eggplants in the store, anyway they did not inform me about it. With regard to the bread, I was told that they are "200% sure" that they have put the bread in my basket, while it was not here. After I insisted, they checked the camera and I was told that it was their mistake and they have put the bread in another basket. Anyway, I asked to deliver bread in my place but I was told that it is not possible to my address. Finally, I agreed to omit the bread. In summary, it was the worst experience that I have ever had when ordering something online.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Waardeloze service, de eerste keer en tevens de laatste keer bij deze winkel geweest.

De boodschappen waren prima, maar de service was waardeloos. Niemand van de medewerkers wist me goed te helpen. Aan de kassa niet en ook niet in het magazijn. Zeer slechte communicatie. Alleen de baas wist ervan. Alleen deze was niet aanwezig op het tijdstip dat ik een afspraak had. Hij kwam later pas.

Heel teleurgesteld

Omdat niet alles er wat heb ik bestelling boodschappen en dat jammer!

Zie hieronder

Goed maar duur, en vraag niet zoveel verplichte velden als je feedback wilt, zo krijg je alleen de extremen van het spectrum

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

geweldig vandaag besteld morgen in huis

prima geregeld snelle bezorging en keurig op tijd bezorgd

Matig

Fruit was niet vers -uitgedroogde citroenen en bananen met veel zwarte vlekken Foutieve producten ontvangen - halfvolle melk ipv volle melk. 4 pakken! en wij drinken helemaal geen halfvolle melk Bezorging en verpakking was goed plus kleine attentie met hangscherven kaart

Gewoon geweldig

Super geregeld Ik belde ivm dat ik weg moest om Corona test te doen ivm dat ik zo ziek ben. Niets moeilijk doen om evt eerder te komen of anders onder afdak te zetten. En ach betaling kwam goed als ik er niet was! Top bij jullie. En dan ook nog verrast worden met een bos tulpen. Bedankt voor alles en tot gauw weer🙏

prima, iets vergeten dan is het mogelijk om te bellen, mooi toch

prima !

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ontzettend behulpzaam voor een invalide oudje, dat ik ben

Helas deze keer twee slechte producten En een verkeerd product Doosje frambozen voor de helft verrot! 1 kilo suiker een keiharde bonk , onbruikbaar.waarschijnlijk in het water gelegen Flacon unicura handzeep Krijg ik groene zeep handzeep, twee keer zo duur Hoop dat het de volgende keer beter is

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Aardig personeel, lekker brood.

Aardig personeel, lekker brood.

Betrouwbaar

Zeer goede service en snel ,Fantastisch

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Blij dat jullie bezorgen, maar heb wel een paar opmerkingen, zie onderstaand

Dag familie Kappen, Allereerst wil ik jullie bedanken voor de bezorging. Dat is voor ons nu erg belangrijk omdat we in de risicogroep vallen. Het betreft de beide bestellingen van deze week. Ik heb de bonnen nadat we de boodschappen in huis hadden gecheckt en kom toch nogal wat verschillen tegen. Onderstaand som ik ze even op: De grote dozen koffiecups met 20stuks zijn geleverd met jullie normale prijs( alhoewel wel vreemd de espresso is voor 20 stuks 4,25 per doos, daarentegen de lungo per doos van 20 stuks 6,69, ik geef deze dozen dan ook bij de volgende bestellingen mee retour). Ik had juist omdat de 10 stuks verpakkingen in de aanbieding waren de 10stuks verpakkingen besteld. Deze klopten allemaal, hoewel ik wel helemaal gek werd van jullie min en plus bedragen, maar uiteindelijk had ik er een systeem in gevonden om de boel te checken. Al met al bij retour een bedrag van 28,57 retour (8,50 voor 2 x 20 espresso en 20,07 voor 3 verpakkingen lungo). Verder de cherry pruim tomaten waren wel erg duur per 200 gram 2,25 terwijl ik een emmertje van 500 gram wilde voor 3,79. Er ontbrak 1 pakje krokante kipschnitzel. Ik kreeg trouwens 1 i.p.v. krokante kip gewone kipschnitzels. Dus 2,89 teveel betaald. De rode uien, voor 2 stuks 2,39 betaald, terwijl ik 5 kg verwachtte. Telefonisch gaf u door dat dit 0,79 moest zijn, dus 1,60 retour. Ik wil in het vervolg zowiezo geen vervangende producten voor als iets niet in uw winkel is. Bovenstaand betekent dat ik de 5 verpakkingen a 20 stuks koffiecups verpakkingen retourneer bij de volgende bestelling en het verrekend wil zien. Totaal bedrag van de artikelen: 28,57 voor de koffiecups die ik retourneer, 1,60 voor de uien en 2,89 voor de kipschnitzels, maakt een totaal van 33,06 euro voor verrekening van een volgende bestelling en dan heb ik de tomaten niet meegerekend. Met vriendelijke groeten Ity Poucki-de Boer Solwerderweg1a 9901BR Appingedam tel: 0622771652 Verstuurd vanaf mijn iPad

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

goede aflevering gemak an bezorgen

Vanwege drukte its later dan gepland maar keurig aan de deur afgeleverd, met pin betaald.

Redelijk

Helaas was niet alles voorradig op de tijd die ik had gevraagd. We werden wel netjes gebeld of het ook later mocht, prima. Na de levering en het nakijken van de bestelling bleek dat er 1 artikel miste, direct gebeld en zou de volgende dag nagebracht worden, helaas niets ontvangen 😢.

Super service

Fast service of excellent quality!

Snel en accuraat

Geweldig, heel blij met de SPAR!

Ook in deze tijd komen de vertrouwde SPAR medewerkers aan de deur om de boodschappen thuis te brengen. Als ik iets vergeten ben even een telefoontje en het is geregeld. Top, we zijn er heel blij mee!

Keurig voor de deur gezet zoals dat in deze toestand moet.

Over een product dat niet op voorraad was, is van tevoren gebeld. Verder konden we telefonisch nog extra producten bij bestellen. En het is fijn dat je dezelfde dag of meteen de volgende ochtend je boodschappen kunt laten bezorgen.

Goed verzorgd

Goed verzorgd vriendelijke bediening

Jammer van zo weinig keus bij online winkelen

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk