Dit is de eerste keer dat ik bij SPAR online besteld heb, en ik ben zeer tevreden met de gehele afhandeling en producten. Sommige producten zijn in onderling overleg vervangen, of geannuleerd. Hele goede service.

Ik heb gewoon een paar dagen tervoren besteld en het werd netjes nog bezorgd.

Vlot en snel en correct

geweldig dat je bij deze Spar in Blijham kunt bestellen, en een goede service.

Ideaal.

Prettig winkelen met een goed assortiment. Bezorgservice is punctueel en indien een product niet voorradig is word ik netjes gebeld.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Oke maar bezorger houden de 1,5 m afstand niet.

op zich heb ik geen klachten over de boodschappen maar, de bezorgers houden de 1,5 afstand niet...... Jullie moeten bezorgers beetje meer instructies geven, want soms moeten ze meer creatief zijn om zonder contact te bezorgen. natuurlijk moet ik betalen, maar behalve pinnen, moeten ze de afstand gewoon respecteren en dat doen ze niet.

uitstekend!

prima service

Het was fijn en goed

Goede ervaring.

Super...Klasse....!!!

Het was 1e keer, dus nog niet veel ervaring. We kennen de eigenaar en het personeel. Super gemotiveerde mensen! Klasse; zeker in deze onrustige tijd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

de enige supermarkt die nog de volgende dag levert!

Hoewel het erg druk was werd ik tijdig gebeld over een paar vervangende producten. verder werd alles goed en netjes geleverd.

Fijne service!

Ik winkel altijd graag bij onze Spar, het online bestellen ben ik normaal geen fan van. Echter waren wij bij de Spar enorm tevreden over de online bestelservice! Er werd rekening gehouden met al onze opmerkingen en wat we niet konden vinden op de site konden we toch laten toevoegen door het bij de opmerkingen aan te geven. Dat is dan ook het enige minpuntje, sommige producten staan niet op de website maar zijn wel leverbaar bij onze Spar. Gelukkig kun je die dus nog wel toevoegen door het in de opmerkingen door te geven.

Fijne winkel, snelle bezorging

Een fijne winkel met een ruime keuze, persoonlijke aandacht en snelle bezorging!

Goed!!

Gewoon goed

Goede ervaring, netjes op tijd (eerste keer niet, maar dat was geen probleem).

Perfect !!!

Ik kan allen aanbevelen !!!

Snelle bezorging

Zeer snelle en vriendelijke bezorging

Kan beter.

Kwaliteit is prima medewerkers zijn vriendelijk maar de afwerking van mijn bestelde boodschappen ben ik niet tevreden over er zijn te vaak te veel fouten .Ik zal de laatste twee weken benoemen en het is vaker gebeurt. Verleden week in plaats van knoflook twee rode uien en gisteren geen halve vlaai,appels, peren en pers sinaasappels,terwijl ze wel besteld zijn en ook op de kassabon staan. Ik heb gebeld in gesproken maar tot nog toe niets gehoord of gezien, 12.55.uur,misschien komt het nog.Ik bestel plusminus 14 weken.

Tevreden maar kleine verbeterpunten.

Vriendelijk personeel en behulpzaam. Er zijn echter ook een paar kleine verbeterpunten . 1. Als ik een tijdslot aan vink, in dit geval 14.00-16.00 uur dan verwacht ik de bezorger binnen dit tijdslot en niet om 16:30 uur. Dit is overigens gecompenseerd met een reep chocolade. 2. Twee versproducten liepen over 1 dag af (houdbaarheid). Let op de data op de verpakking. Dit is overigens naderhand prima opgelost. De vestiging in Zutphen is pas begonnen en daar ben ik blij mee. Ik geef ze voor nu het voordeel van de twijfel. Ik hoop dat met de volgende bestelling rekening wordt gehouden met mijn verbeterpunten.

Erg tevreden

Minpuntje is dat als je online bestelling opgeeft Ze met een paar verkeerde of variante producten komen. Bv als je Unox rookworst wilt en jullie die niet hebben. Nemen ze gewoon rookworst mee . Goed bedoeld hoor. Alleen willen veel mensen het product dan liever niet. Heb dit van verschillende mensen gehoord. Verder uitstekend personeel en fijne winkel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben heel tevreden over spar schalkwijk

Ik had donderdagmiddag boodschappen besteld. Jullie hadden alleen geen asperges. Zo geweldig. Voor dat jullie mijn boodschappen brachten zijn jullie voor mij elders asperges wezen kopen. Om mij toch van dienst te zijn. Dit vind ik geweldig. Dit maak je alleen in een dorp als schalkwijk en Tull en 't Waal mee. Heel erg bedankt.

prima service

Service 5 sterren.

Zeer vriendelijk geholpen, middels e mail, om toch op mijn adres te bezorgen. Producten ben ik minder tevreden, omdat tht datum bijna was verstreken (. 1 dag) Broccoli was volgende dag al heel. Jammer, maar ik heb alles meteen klaargemaakt en ingevroren. Beveel zeker aan op service en klantvriendelijkheid.

Super service

Wij zijn geweldig goed geholpen!

Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Prima service!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk