Goes

Snelle en nette bezorging 3 artikelen alternatief Hoog prijsniveau maar dat wist ik van tevoren

TOP!

Snelle service, veel begrip voor de situatie en vriendelijke mensen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Flexibel, vriendelijk en op tijd

Prima bezorging, flexibel, vriendelijk en op tijd. Eén verbeterpunt: Helaas kon een aantal bio producten niet worden geleverd en het assortiment bio is sowieso niet ruim.

Netjes volgens afspraak

Goede service en mooi op tijd

Super geholpen

Boodschappen besteld, en geleverd.

Vriendelijk en goede service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle levering na online bestelling.

De fysieke winkel is netjes en heeft voldoende parkeergelegenheid. Uitgebreid assortiment. Prima service. Zeker nu, tijdens de corona crisis, is de bezorgservice voor mij een uitkomst.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Wij zijn blij met de Spar!

GOED

GOED

Geweldig service.

Ik ben erg tevreden over jullie service en klantvriendelijk behandeld!

Voldoende

Er waren 4 artikelen van de 7 niet aanwezig.

Super service

Ik woon in Bunde maar Spar Hoensbroek de enige supermarkt die binnen 1 dag bezorg Andere winkels duurt weken zelfs pick up points niet bereikbaar. Helemaal top!

Erg goede service

fantastisch

Goede sor******, goede produkten prima mensen

Netjes verzorgd ook bij de deur.

Goede service , Alleen de blok tijden klopt soms niet. En is het misschien mogelijk om vaste boodschap kratten te gebruiken in plaats van dozen. Verder klant vriendelijk. Het beval mij goed .

De levering van mijn boodschappen is perfect.

Super goede service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen besteld wegens de Corona crisis, ze hebben me professioneel geholpen, en echt mee gedacht , top service dankjewel spar Zaandijk.

topwinkel

klantvriendelijk, goede service en ruim assortiment

zeer klantvriendelijk

er werd keurig met mij telefonisch overlegd over een artikel dat niet voorradig was. Er werd gezocht naar een vergelijkbaar product. Boodschappen werden keurig op tijd bezorgd. Vanwege diepvriesartikelen zat ik voor in de route. Alles in stevige kratten. Geen statiegeld. Prachtige service in deze corona-tijd, normaliter doe ik de boodschappen zelf.

matig

al 3 keer bestelling gedaan , elke keer dezelfde artikelen niet aanwezig , verlepte bloemkolen.

Een hoop mis

Een levering tussen 16 en 18 uur werd 19 uur na een telefoontje. 5 producten niet geleverd gekregen. Voor een aantal producten vervangende producten gekregen. Inpakken zeer slecht; brood onderop! En de verpakking van een diepvriesproduct was open!

Ik zal nooit meer booschappen bestellen bij SPAR, ben ontzettend onbeschoft behandeld door bezorger

Gisteren, 30 maart, zou de bezorger tussen 8 en 10 komen. Om 10 uur was hij er nog niet. Heel begrijpelijk wat mij betreft, gezien de enorme drukte in de Corona crisis. Maar: om 11 uur was hij er nog niet. Voor de zekerheid heb ik daarom gebeld met mijn lokale Spar (Spar Arcen), maar daar kreeg ik geen gehoor. Om half 12 was de bezorger er nog steeds niet. Toen ben ik met jullie hoofdkantoor gaan bellen. Jullie collega vond dit ook vreemd, heeft nog geprobeerd contact op te nemen met Spar Arcen en de mobiele telefoon van de manager, maar wederom geen gehoor. Uiteindelijk stond de bezorger om kwart voor 12 voor de deur. Toen ik aangaf dat hij tussen 8 en 10 zou komen, werd ik meteen uitgeblaft. 'je mag blij zijn dat ik nog langs kom! Bij ah en jumbo is n wachttijd van n maand.' Waarop ik aangaf dat ik heel goed kan snappen dat t nu langer duurt, en dat ik daarom 1,5 uur heb gewacht voor ik een melding maakte. Hierop werd de bezorger ontzettend geïrriteerd en werd mij nogmaals duidelijk gemaakt dat ik blij mocht zijn dat hij was gekomen. Hij snapte niet dat ik hier melding van had gemaakt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Wel voor nog een keer maar

Ik vond t beetje opgelicht omdat er stond 83€,- en toen thuis betaling was t opeens 86€ nou mooie ********** dat je voor een krat geld vraagt als je die niet wilt) doe t dan met plastic tasjes of met cartonen dozen

Geen voorraad

3 keer gebeld dat ze geen voorraad hebben.

Fijne winkel, vriendelijk personeel

Fijne winkel, vriendelijk personeel. De webshop kan sterk verbeteren door eerst je bezorgmoment te laten kiezen en evt. Na kunnen bestellen via je account tot een bepaalde tijd.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk