alles goed.

ben te vreden.

Artikelen die online vergeten zijn, konden wij per mail bijbestellen. Super service!

Behulpzaam

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam alleen jammer dat het altijd te laat komt niet tussen de tijd dat aangegeven is

Mooie winkel

Mooie winkel en vriendelijk personeel en nu tijdens het coronavirus ook makkelijk om te bestellen op de site.

goed.

beperkte keuze, maar oke.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima service en snel geleverd

Toen AH en Picnic niet thuis gaven bleek onze lokale SPAR winkel wel snel te kunnen leveren. Waarvoor Hulde.

Wij zijn heel tevreden.

Wij zijn heel tevreden over de bezorging en de producten.

Zo makkelijk, zo soepel, zo precies.

Persoonlijke en geweldige service

Personeel kent mij en is altijd behulpzaam, bijvoorbeeld met de boodschappen naar de auto brengen als ze erg zwaar zijn.

Prettig en snel

Prettig en snel

goede service

Snelle, en goede service

Prima service, alles netjes geleverd

Goede ervaring

Perfect geholpen

De laatste tijd wordt men doodgegooid met de vraag om een product of dienst te beoordelen. Ik hou daar niet van. Als iets niet in orde is, dan meld ik mij wel. Dus zonder reactie mijnerzijds ligt het voor de hand dat e.e.a. naar wens is geweest. Eén opmerking wil ik maken: Het wordt steeds meer de gewoonte om iedereen te tutoyeren. Ik heb per abuis op mijn bestelformulier mijn voornaam vermeld. Dat had ik beter niet kunnen doen. Tutoyeren past alleen tussen mensen die in nauwe relatie tot elkaar staan. In een puur zakelijke verhouding is dit niet passend. Met vr. gr. A,H.Stuurwold

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

prima service en zeer klantvriendelijk

we zijn met 3 risico mensen in ons huis wat het coronavirus betreft. Daarom heb ik de online besteldienst voor de boodschappen in Vuren bij de Spar kunnen regelen. Zeer klantvriendelijk. We zijn hun erg dankbaar voor deze mogenlijkheid.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De enige die nog thuisbezorgmomenten heeft!

Netjes en gratis thuisbezorgd. Goede producten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Volgens afspraak, op tijd!

Snel geleverd, vriendelijke en persoonlijke service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Blij dat het allemaal zo snel geleverd wordt!

Super service

Super service

Goede service en vriendelijke mensen.

Very bad

When I arrived at the supermarket nothing was prepared and the workers seemed to be completely unaware of the possibility of ordering online and pick in there store. Moreover, they started to do the groceries on locations, however since I bought for example fruit and they only sell by the unit it would be impossible to fulfill my order. In the end I left the store without my groceries which in the present situation it was extremely annoying. Very bad experience which I will never repeat again. It was my first and last experience with ordering online in SPAR.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alle bestelde artikelen netjes bezorgd.

Door logistieke problemen ivm met de huidige coronacrisis waren een aantal artikelen niet leverbaar, maar daar kan de winkel niets aan doen. Het enige wat misschien iets beter kan, dat als de bestelling binnen een bepaalde tijdsperiode wordt bezorgd (volgens inplanning op website), dat, indien het toch later wordt door drukte, er misschien even contact wordt gezocht met de klant. Nu moest ik zelf bellen, na het verstrijken van de tijd. Verder geen klachten: alle bestelde artikelen werden keurig afgeleverd!

Prima geregeld!

Heb mijn boodschappen besteld en een bestelmoment gekozen. Omdat niet alles voorradig was werd een half uur voor de bezorging gebeld of ik iets anders daarvoor in plaats wilde daarna keurig op tijd bezorgd! Klasse, wat een service. Mijn complimenten

De levering is prima afgeleverd, zelf eerder dan gepland!

Ik heb telefonisch contact gehad. Dat was erg prettig en heel vriendelijk, echter ik had een aantal producten ontvangen die anders waren dan die ik besteld had. Bijvoorbeeld tissues van Gewoon 3 doosjes, ik kreeg 1 x tissues Gewoon en twee x Kleenex balsem die veel duurder zijn. 1 krop ijsbergsla, ik kreeg een zakje gesneden ijsbergsla. Zo waren er nog een aantal dingen, die anders geleverd zijn, dan dat ze vermeld worden op de online lijst helaas.

Goede service.

Tevreden