super makkelijk en snel

in deze tijd goed en snel goede ervaring ik ga zeker in de toekomst er vaker gebruik van maken

prima online winkelen

op tijd bezorgt en goede service misschien nog niet precies de artikelen die ik besteld had maar goede vervangers.

Helemaal super!

Goede en snelle service. Zeker in deze tijden. Fijn dat het betaald kan worden met factuur en er dus helemaal geen fysiek contact hoeft te zijn, zeker gezien ik in de zorg werk en dit dus zoveel mogelijk wil vermijden voor mijn cliënten. Voor herhaling vatbaar.

Heel goed en vriendelijk

Prima service.

Ben blij met deze winkel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor de deur afgeleverd, vriendelijk, attent, super service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Staan altijd voor je klaar

Voor dagelijkse boodschappen en voor feestjes, altijd alles goed geregeld.

Klantgericht

Zelfs als er geen vaste bezorg mogelijkheden zijn, komen ze de boodschappen toch zelf brengen. Grote klasse.

Supervriendelijk personeel

Van mijn bestelling was 40 procent op de bezorgdag niet leverbaar.... Ik begrijp dat we in lastige tijden leven maar het percentage is te hoog! Zeker ook in aanmerking genomen dat er op de website óók al producten niet voorradig waren die ik wilde bestellen, zoals bijv aluminiumfolie en eieren wat ik me zo herinner..... Kortom: niet allemaal positief maar iedereen verdient een 2e kans....

Super handig

Nu ik zelf geen boodschappen kan doen: Handige site. Vriendelijk personeel aan de tel. Ook aardige en attente bezorger. Jammer dat niet alles leverbaar was, maar ik deze drukke tijden kan dat voorkomen.

Prettig winkelen

Goede bezorging en afstemming vooraf. Veel keuze ook in bezorg momenten. Mooie producten die nog ruim houdbaar waren. Enige nadeel is het wat beperkte assortiment.

Netjes

Alles werd goed aangeleverd, netjes vior de deur met gepaste afstand en heel prettig om per factuur af te rekenen.

Tevreden

Tevreden!!

Goede service, vriendelijk, goede kwaliteit boodschappen

Servicegericht

Geen nummer maar klant eerst doen en geen kapsones .VRIENDELIJK MEDEWERKERS

Goede server

Aangezien Westervoort niet op de route lag volgens de bezorger, ben ik toch blij dat het alsnog is geleverd. Vond het een beetje raar dat de bezorger dat zei, omdat ik het busje al een keer bij de buren zag.

Uiterst tevreden

ik ben heel tevreden.

Accuraat en vriendelijk

Verrassend

Duidelijke website, alleen niet qua kilo's. Dat is nog onduidelijk. En de chauffeur was voor 16u terwijl ik in had gevuld na 16u. Er is namelijk niemand aanwezig voor 16u. En dan wou hij het al brengen bij de buren en dat vind ik niet echt kunnen, want die hoeven niet te weten wat ik in huis haal. Voor de rest super geregeld! En enthousiast hoe hoog de kwaliteit is van de groentes.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijn boodschappen aan de deur.

Goed snel.. tevreden!

Vlotte en vriendelijke service

Online besteld, op datum binnen tijdsblok bezorgd. Heel fijn.

helaas teleurgesteld, eerste bestelling

Ik snap dat in deze hectische tijd dingen fout kunnen gaan, zo heb ik op het moment van bezorgen mijn schnitzels aan laten branden....is niet zo spannend. Echter, nadat ik tijd kreeg om alles uit te pakken en de aardige bezorger al lang weer vertrokken was, kwam ik er helaas achter dat een aantal artikelen niet waren geleverd (terwijl ze wel op de bijgeleverde bestel bon waren afgevinkt net als de rest) en de huzaren salade de houdbaarheidsdatum had van 26-03-2020 (dus de dag van levering). Bijzonder jammer, de rest was allemaal dik in orde en geen gedoe met kratjes etc. Ik beveel jullie wel aan want ik heb veel respect voor alle mensen die het mogelijk maken zodat wij nu even niet in een supermarkt hoeven.

Ontevreden

Meerdere producten vervangen door vele malen duurdere producten siroop van 1 euro door een siroop van bijna 4 euro en toiletpapier van 2,50 euro voor bijna 5 euro en ook nog 2 artikelen niet gekregen. Dus niet echt tevreden heel chaotisch. Daarna wel vriendelijk te woord gestaan om een oplossing te zoeken.

Het was oke

De bezorgtijd en bezorger waren prima. Broccoli was helaas al bedorven na 1 dag.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk