Ik vond de service van thuisbezorgen slecht

De man die de boodschappen bracht liep ten eerste te mopperen en hield totaal geen afstand. Hij stapte steeds ook mijn hal in en dat wilde ik niet. Ik ben erg bang besmet te worden door slechte gezondheid. Ik.mis ook een aantal boodschappen. Ik heb mijn leveringslijst nog niet nagekeken of dit ook verrekend is. Dus ik ben niet tevreden.

Top zaak

Staan gelijk klaar voor je Spar westerhonk monster

Klantvriendelijk

Aardig personeel, denkt mee over eventuele alternatieve producten als iets niet leverbaar is. De bestelling kwam twee dagen te vroeg, maar dat vond ik niet erg omdat het personeel zo vriendelijk was.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vlotte levering, ook in deze drukke tijd voor leveren.

Alles prima verzorgd, en betaling na toesturen van een email dus helemaal contactloos.

zeer te vreden

de boodschappen worden altijd goed bezorgt zeer tevreden

Superwinkel met zeer vriendelijk behulpzaam personeel

Ik kom er gewoon erg graag, zeer uitgebreid assortiment en zeer behulpzame medewerkers, zeer gemoedelijk en altijd ook begaan met de klant. Geweldig zo'n dorpswinkel ben zeer dankbaar dat wij die hier nog hebben dat kan niet vaak genoeg gezegd worden.

Zeer goede kwaliteit

Mijn ervaring zeer goed

Snelle levering in een hectische periode

Prachtig op tijd en leuk dat met bakfiets kwam!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super bediening en binnen een dag

Vind het een super mooie winkel. Super gemotiveerde mensen . Lekker dicht bij als je besteld en er iets niet is altijd iets vervangende erbij echt top👍👍

Goede service -

Kom regelmatig in Spar Voorschoten laan En altijd alles tip top in order.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Een gezellige winkel met een prima service!!

Staan altijd klaar voor de klant!

Zeer klantgericht en 100% service

Alles netjes verpakt en bezorgd echt top!

vriendelijk aan de tel.en voldoende keus.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Relaxed winkelen in schone, moderne supermarkt

Normaal ga ik zelf graag naar de Spar naar vanwege Corona virus online besteld. Online bestellen heel goed bevallen, nauwelijks levertijd en keurig thuis geleverd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima winkel om online te bestellen.

Boven 50 euro geen bezorgkosten!

Lekker

Heerlijke bananen soesen

geweldig

heel positief netjes bezorgt we maken zeker weer een volgende bestelling klaar voor volgende week.

goed en snel

Gemakkelijk bestellen per categorie en je kunt het nog nakijken. en een goede levering. Perfect

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor herhaling vatbaar, een uitkomst in deze crisis

Prima! Op tijd bezorgd. Alle boodschappen geleverd. En grote vriendelijkheid aan de deur.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldige service, goede en snelle levering.

Zo fijn om in deze tijd een winkel te vinden die goed en snel bezorgd, Top!

Je wordt gebeld als het artikel er niet is. Er is altijd wel een parallel artikel voorradig.

toppers die mij altijd uit de brand helpen

zie bovenstaand

Zijlweg 18