Zeer tevreden!

Wij liggen al ruim twee weken in de haven en dan is het ver sjouwen met de boodschappen. Fijn dat ze ook hier bezorgd kunnen worxen. Uitstekende service. Hartelijk dank en vriendelijke groeten. Van af de donkerblauwe boot in de haven.

Superfijn

Geweldig goede service

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken nu het moeilijk word om zelf boodschappen te doen, en dat onze SparCity deze service biedt vind ik fanfastisch.

Kan niet beter

In tijden van nood staat de Spar naast je👍

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Mooie supermarkt! Vriendelijk personeel!

Blij dat de Spar bij o s inde buurt zit!

Geweldige service

Goede service, vriendelijk en snelle bezorging. Heel erg bedankt.👍

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Vrij prijzig, maar wel hoge kwaliteit

Geen klachten over de spar, all de prijzen zijn wat aan de hoge kant

Klantgericht

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Uitstekende service.

Betrouwbaar en flexibel

goed, snel, vriendelijk

Ik ben blij met de snelle levering van de boodschappen door een vriendelijke bezorger, de bestelde boodschappen zijn van goede kwaliteit !

Correcte afhandeling

Enkele artikelen waren niet verkrijgbaar.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

helemaal top! en nog een bloemetje erbij ook

makkelijk te bestellen, en mooi op tijd geleverd met een extra bloemetje voor ons (thuisquarantaine). heel flexibel met betalen via een factuur voor optimale zekerhuid. Fijn dat de lokale supermarkt er is (Spar Molenhoek Limburg)

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super! Alle producten goed en op tijd

Werkt goed online bestellen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk personeel in de winkel en de bezorging is altijd op tijd en compleet

Boodschappen goed ingepakt, nette en vlotte bezorging. Aanrader

Super goede bezorgening

Netjes op tijd volgens afspraak geleverd. Vriendelijke medewerker.

Hele goeie en snelle service

Vriendelijke bezorger

geweldige service...!

snelle thuisbezorging...vriendelijk personeel...als er iets niet op voorraad was werd je gebeld of je iets anders er voor wou.

Met onze lokale Spar kom je er wel doorheen...

Onze lokale Spar midden in het kleine dorpje Nagele is geweldig! Ongekende service. Zelfs in deze barre tijden onder hectische omstandigheden. Service met een glimlach, een bemoedigend woord. Levering aan huis, contactloos, geen probleem. Flexibel en wederzijds vertrouwen. Diep respect voor deze jonge hard werkende ondernemer en zijn dream team. De charme van lokaal ondernemerschap. Hulde aan Spar van Slooten Nagele.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prettig die snelle bezorging!

Geen dagen wachten, maar de volgende dag worden de producten bezorgd.

goede thuisbreng service

Spar levert snel en veilig de boodschappen thuis. Bovendien bellen ze als iets niet voorradig is en doen ze een voorstel voor een alternatief product. De snelheid zorgt ervoor dat we zeker nog een keer gaan bestellen.

Service

Goede producten, goede service en klantvriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Over het algemeen ben ik tevreden.

Voor de levering van de boodschappen ben ik zeer tevreden. De website vind ik onduidelijk, vooral het opslaan in de winkelwagen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Komt mooi thuis de boodschappen

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk