Klantvriendelijk en gastvrij

Goede artikelen en heerlijk brood.

Pas bij de kassa weet je wat niet bij zit

Boodschappenlijst doorgegeven via de website. Weinig keuze, kleine assortiment wel goede kwaliteit. Het kon niet bezorgd worden. Zeer moeilijk parkeren. Pas bij de kassa kreeg ik te horen wat er niet was. 3 artikelen die ik hard nodig had. Had ik het geweten had ik hier geen boodschappen gedaan. Nota bene: ik had ook een dag eerder gebeld om iets te vragen naar het werd niet met mij gecommuniceerd. Voor dit allemaal moest ook nog 6 euro extra betalen!

slechte kwaliteit van fruit en groente

slechte kwaliteit van fruit en groente

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Jammer dat er niet werd bezorgt

Ik wilde voor mijn ouders online boodschappen doen maar ik kreeg mail er werd niet bezorgt en moest het ophalen. ( jammer want had ook een dag later bezorgt kunnen worden) mail gestuurd dat ik het op zou halen zegt de beste meneer had mail terug verwacht deze had ik gestuurd. Maar heb bijna een uur moeten wachten in de winkel plus heel veel artikelen waren er niet of veel duurder dan op internet. Kortom dan kan ik beter de boodschappen zelf gaan halen. En voor mijn ouders dus niet haalbaar dit.

Slecht.

Helft niet geleverd of verkeerde artikelen.

maakt niet waar wat u beloofd

Heb voor de eerste boodschappen online besteld. Boven de € 30 zouden ze gratis thuisbezorgd worden. Helaas was gewoon € 4,95 excl. btw gerekend. dit was geen goede binnenkomer.

Veel producten verkeerd

Producten ontbreken en verkeerde producten. Verse slagroom, in een plastic zakje gedaan omdat deze open was gok ik? Gelijk kunnen weggooien.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Jammer dat sommige producten over de uiterste verkoopdatum zaten.

Helaas waren een aantal producten niet geleverd en/of daar voor in de plaats een ander, veel duurdere, optie geleverd waarvan een aantal producten zelfs over de datum of net op de uiterste verkoopdatum zat. Heel jammer!

UITSTEKEND

duidelijke website,goede bezorgservice

geweldig

ik was bang omdat het maar een klein bedrag was , dat ik het op moest halen. niet dus het werd gewoon gebracht. dikke pluim voor de spar

Uitstekende verzorging. Zeer correct. Puntje van extra aandacht: bij (week)bestelling voor meer dan twee dagen graag even letten op houdbaarheidsdatum. Bij de bestelling zaten enkele producten die tot op- of direct na de afhaaldatum houdbaar waren.

super

super en heel blij dat er een factuur bijzat

Goed geregeld

Heel fijn dat het zo kan. Alles is geleverd goede service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima verzorgd

Ik moet ook bij PLUS IN Scharendijke bestellen omdat de winkel in Brouwershaven geen Becel Pro Actief flesjes in een verpakking van 8 stuks in de winkel heeft. Dus doe daar wat aan a.u.b.

Zeer goed en snel

In deze coronatijd zeggen vele bedrijven dat ze boodschappen thuis brengen. Je moet dan haast een week van tevoren bestellen. Bij de spar de volgende dag gebracht.👍👍👍👍

Snelle goede service

Wij hebben online boodschappen besteld, was super geregeld.

Geweldige service Martin. Ook namens Henny en Trees:-)

Geweldige service Martin. Ook namens Henny en Trees:-)

Vlug en netjes bezorgd

Goede service en op tijd bezorgd

gaat perfect.

Voor het eerst geprobeerd digitaal te bestellen en het ging perfect, zullen dit zeker vaker doen.

Goed, maar kan beter

Allang blij dat boodschappen vlot werden bezorgd. Kunt ook niet kieskeurig zijn nu, dus prima dat er veel vervangende producten tussen zaten. Wel vervelend dat ik 2 liter melk in 3 dagen op moet maken door pakken met nog maar beperkte houdbaarheid.

Uitmuntend

Duidelijke en goed werkende site, boodschappen doen op deze manier is een plezier!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

prettig boodschappen te kunnen laten bezorgen in deze huidige situatie

Bij de blauwe bessen heb ik de kiloprijs betaald ipv. productprijs. 5,99 ipv 2,75 (mogelijk correctie bij komende bestelling). mvg Roel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Mijn boodschappen zijn netjes bezorgd en met mijn wensen daar werd rekening mee gehouden. En als ik bel omdat ik iets vergeten ben dan wordt ik netjes te woord gestaan en het wordt opgelost. Bedankt! En hopelijk gaat mijn volgende bestelling net zo! Want ik vind het op dit moment de veiligste manier om boodschappen te doen!

hartstikke bedankt

goed en snel, ondanks de hectische tijden. in de drukte en de haastigheid is er een foutje gemaakt bij 1 dingetje. dat ruil ik later wel om, geen probleem.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk