Een half uur te laat maar alles was prima ingepakt.

De website is makkelijk te gebruiken. Het was mogelijk een bezorg tijd binnen 2 dagen te kiezen. Bij andere supermarkten was dat niet zo.

goed geweldig

Heel handig.

Heel erg bedankt voor het brengen van onze boodschappen aan de deur. De website was makkelijk in gebruik. Levering was snel en de bezorger was erg vriendelijk. Zal zeker weer gebruiken in de nabije toekomst.

Super tevreden

Snelle levering, super vers.... dik tevreden!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super dat het nog vaak bezorgd kan worden vooral in deze tijd.

voor herhaling vatbaar!

goede handige manier van bestellen en duidelijk op de uitgeprinte lijst welke boodschappen je hebt

Super aardige mensen van deze Spar in Dirkshorn

Wat heerlijk om je boodschappen op de website te kiezen en vrij snel bezorgd in deze tijd

Vriendelijk, snel en zorgvuldig

Afgelopen week online boodschappen besteld en afgehaald bij de spar in Heusden. Alles stond keurig ingepakt en werd in de auto gelegd. Versproducten met nog een behoorlijke houdbaarheidsdatum dus dat was fijn. Voor herhaling vatbaar en erg prettig in deze tijd!

Prettig dat je nog tot kort voor de aflevering boodschappen kan toevoegen en wijzigen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima, vriendelijk personeel, mooi op tijd.

Enig minpunt groente nog 1 dag houdbaar En mijn brood zat er niet bij. Verder top.

echt top

Alles netjes gegaan snel en compleet pinnen niet aan de kassa

Fantastisch!! dikke 10 !!

Prima op tijd geleverd. Alle artikelen aanwezig. Fantastisch, dikke 10 !!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Keurig jonge man bezorgde mijn boodschappen ... hij had alleen niet goed op de lift gekeken... dus hij heeft een trap moeten lopen.

Heel tevreden

Zonder enig probleem alles thuis bezorgd. Netjes in een doos en betalen met de pinpas. Toppie!!

Was prima.

Gemakkelijk besteld, vlot be1zorgd en makkelijke afrekening

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Grote keuze, bestelgemak, maatwerk en snelheid

Voor het eerst de boodschappen online gedaan bij Spar Harfsen. Goede projecten, eveneens goede prijzen en een goed assortiment. Fijne service!

Prima, dik tevreden

Op tijd gebracht. De noodzakelijke boodschappen kun je krijgen. In deze crisistijd geweldig.

Heel vriendeljk

Heel vriendelijk

passsen zich aan in deze moeilijke tijd

boodschappen thuis bezorgd verloopt goed

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Afstand goed geobserveerd! Vriendelijk!

Zeer tevreden!!

Alles is heel snel geregeld en het pakje stond klaar toen ik daar kwam het ophalen. Mijn dank. Het enige is dat het bezorgen van bestellingen niet mogeljk is van wat ik op de site geconstateerd heb.

Super goed Spar Garyp!

Convenient

Did not want to spend much time in store, ans also didnt want to wait for delivery slots. The pickup option was the best! Ordered, picked up, no contact necessary, all done in 5 mins when I got to the store.

Zeer goed bevallen

Zeer goed bevallen een aanrader om het zo te doen. Bestel voortaan vaker

Grandioos

Bezorging en smaak prima .

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk