Goede boodschappen-service door een leuke bezorger!

Goede service in deze barre tijden.

Ondanks alle drukte nu, toch op afgesproken dag afgeleverd.

‘s Ochtends voor 10:00 besteld, ‘s middags bezorgd! Netjes opgebeld dat een product er niet was en in overleg vervangen door ander product. Bezorging prima. Achteraf betalen, ook duidelijk aangegeven hoe en wat. Dus zeer aan te bevelen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Het is prettig om de Spar in de buurt te hebben.

De Spar is op loopafstand. Wij kunnen er goed terecht met dagelijkse boodschappen.

Mooi op tijd bezorgd

Makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd

Snelle, nette levering

Snelle, nette levering

Goed assortiment

'Mijn'Spar is een mooie, goed gesorteerde, schone en overzichtelijke winkel! De medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Attente behandeling

Goede en attente service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd klantvriendelijk en zeer behulpzaam!

Altijd goede service goede producten

Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.

Mooie schone winkel

Goeie bezorging en communicatie

Goeie bezorging en communicatie

Besteld en hele snelle bezorging, verse producten en zijn erg blij met jullie

service

zowel in de winkel als in deze coronatijd kan ik van alle diensten gebruik maken

geweldig dienst

Helemaal blij er mee; heel vriendelijk bezorging dienst. Sommige producten waren niet op voorraad (aangezien de situatie met corona verstandig) maar ik was persoonlijk gebeld door een van de Spar medewerkers, heb andere producten gekozen gewoon in de telefonische gesprek. Ook hebben zij gebeld omdat de bezorging zouden laat zijn. Absoluut geweldig dienst.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De brenger en de boodschappen, gewoon heel prettig en goed!

Ik heb alleen ervaring met de spar op de Oranjestraat. Daar ging ik graag naartoe,. Nu dus niet meer. Dit is de eerste keer dat boodschappen heb laten bezorgen en daarover ben ik zeer tevreden.

Prima, ook de (bezorg)service

Prima winkel uitstekende service!

Vriendelijk personeel en goede service

Top bezorgservice!

Bestelde boodschappen keurig op de beloofde tijd afgeleverd!

Prima 👌

Vriendelijk personeel, producten goed

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk, top!

Ik vind de spar Zeldenrust in Leiden erg klantvriendelijk. Op het moment dat iets er niet is bellen ze even en vragen ze of een alternatief goed is, op een nette manier. Persoonlijke benadering en ook verder netjes geleverd. Top!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

volgens afspraak op tijd geleverd, helaas niet alle levensmiddelen in voorraad.

Op hele korte termijn was levering mogelijk, wat als heel prettig ervaren is. De aflevering geschiedde binnen te tijdsmarge. Prettig contact, betalen met pin was goed. We misten de kassabon/eindafrekening.

eerste bestelling i.v.m. corona-crisis pakte prima uit di. j.l. ; voor herhaling vatbaar !

Heerlijke dorpswinkel

Mijn Spar is een echte dorpswinkel met een hele goeie service en de medewerkers zijn ook altijd even vriendelijk en werken er ook al lang.Ik doe mijn boodschappen bij de Spar. Boodschappen doen is niet mijn hobby dus ik vermijd de grote supermarkten.Ik Als ze een artikel wat je graag wilt hebben niet in het assortiment hebben wordt er voor gezorgd dat het er later wel is. Het bezorgen is een hele mooie aanvulling waar ik af en toe ook gebruik van maak.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk