Besteld en gebracht : prima geregeld!

Goede en nette service. Één van de bestelde producten was niet leverbaar, maar daar werd door Spar over gebeld en er werd een alternatief voorgesteld. Prima!

Bestelling was 100% in orde

Boodschappen binnen een dag bezorgd 👍

Hele goede service !

Enige keren online besteld, is heel goed bevallen.

Tegenvaller

Onze eerste ervaring met de online boodschappen service is een tegenvaller. Dat zat hem met name in twee dingen: de boodschappen die je komt ophalen zitten nog in een winkelmandje of wagentje. Je moet dus je eigen tas/krat meenemen en het nog in inpakken. Zeker in tijden van Corona zou dit niet moeten hoeven/mogen. En als je kiest voor 's avonds ophalen worden ook pas vlak van te voren de boodschappen verzameld. Dan is de kans dat iets er niet meer is natuurlijk groot. Daar ga je niet vanuit als je online besteld. Dat doe je juist om de kans zo groot mogelijk te maken dat het bestelde er is. Het tweede is wat de winkel als alternatief artikel koos als het bestelde er niet (meer) was. Dat was nog het meest frustrerende. Bijna een derde van het bestelde was een alternatief. Wat op zich al heel vervelend is, maar dan was het alternatief soms ook wel heel afwijkend en niet logisch. Gewone melk ipv houdbare melk. Pinda's ipv chips. Anderhalve liter flessen cola ipv mini blikjes, pannenkoeken mix ipv kant en klaar. Andere Johma salade, andere koekjes, etc. Voorlopig geen Spar meer voor ons

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Minder dan ik had verwacht

Begrijpelijk dat er problemen zijn door de crisis. En volgens mij hebben artikelen die pas in de zomer verkrijgbaar zijn niets te maken met deze crisis. Dat is een kwestie van duidelijk maken op de bestellijst. Wel vind ik het slordig als ik vraag om 4 laags toiletpapier, ik zonder overleg , 2 laags krijg. We zullen het maar wijten aan de corona crisis. En daarom geef ik de Spar een 2e kans.

niet goed kan stukken beter

er zaten producten totaal niet bestelt waren en niet compleet .

super vriendelijken bezorgers maar

de bezorgers zijn echt heel vriendelijk alleen geen aanrader betreft je spullen die je bestelt ik heb wel enkelen producten gratis gehad door de drukte van de corona begrijpelijk maar ik heb een aantal producten niet waar ik wel voor betaald heb

Verkeerde levering

Veel boodschappen waren verkeerd geleverd en deze zijn nog steeds niet opgehaald en terugbetaald. Inmiddels al tien dagen niets gehoord.

Helaas 1 versproduct volledig beschimmeld

Helaas versverpakking bonen volledig beschimmeld. Deze zat onderop in de doos. Verder wel alles goed, vriendelijke service bij ophalen.

Er klopte niks van mijn online bestelling!

Echt verschrikkelijk! Ik zou iedereen afraden om online bij filiaal spar centrum Breda te bestellen. Ik heb veel dingen NIET gekregen die ik WEL besteld had en ik heb dingen gekregen die ik niet besteld had. Er werd geld berekend terwijl dat ik dat product niet gehad heb. Plus het werd me niet verteld bij de bezorging door Arjan van de Kuilen en toen ik een klacht bij hem per mail indiende is er niks mee gedaan! Nooit bestellen daar! Beter gewoon bij de Jumbo en AH. Die zijn tenminste professioneel en klantvriendelijk!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Oke, maar lang niet alles

Van de bestelde artikelen heb ik een hoop alternatieven gekregen, zonder dat hier qua prijs iets aan gedaan is. 2 pakjes basilicum i.p.v. een plantje 2x zo duur Bladmandarijnen in wikkel 150gr, daar kreeg ik 1 mandarijn Groene asperges waren uit het assortiment, dus kreeg ik witte asperges die ook duurder waren. (De asperges zijn de enige waarvan het gevraagd is)

Netjes

Online bestelling verricht en netjes in de winkel op kunnen halen. Goede service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

al met al een zeer positieve ervaring

prettig, snelle levering, binnen een dag. dat is top, vertrouwen, boodschappen worden neergezet en afrekening komt later. top. afspraak was slot 15.00-17.00. jullie komen veel eerder. dat kan met niet houdbare producten in de winter. jullie stoppen de boodschappen in een tas die jullie doorberekenen. dat vind ik minder. jullie prijzen zijn aan de hoge kant. dan mag je deze service verwachten. dit was de eerste keer dat ik via Spar liet bezorgen. al met al een zeer positieve ervaring.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Super bezorging, op tijd zelfs in deze coronatijd.

Gemakkelijk bestellen, in doos bezorgd, op tijd en zonder bezorgkosten (boven € 50,00).

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

bezorging ging heel goed.

In deze drukte en vreemde tijd is de bezorging goed.

Alles top geregeld !

Alles top geregeld !

Zeer positief

prettig, kwaliteit produkten is goed en afspraak us afspraak

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

In deze rare tijden konden ze toch alle boodschappen de volgende dag leveren zonder de belachelijke hoge bezorgkosten die andere wel rekenen

Fijne samenwerking

Fijn dat Spar Dieren in deze tijd eten kan brengen bij mensen die qua leeftijd liever niet boodschappen doen. Super fijn telefonisch contact rond aanvulling bestelling. Toppers!

Fijn dat je online kunt bestellen en laten bezorgen

Het was eenvoudig om te bestellen. De boodschappen werden keurig, zij het iets later dan gepland, bezorgd.

Super geregeld

Hele goede service en snel afgeleverd

Goede service!

Alles netjes voor elkaar, voor herhaling vatbaar!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Medewerker aan de telefoon ook zeer behulpzaam,vriendelijk en geduldig.Erg fijn. De jongen die met de groene fiets kwam ook uiterst vriendelijk, en netjes.

Wij hadden online bestelling gedaan onze bestelling was niet op tijd binnen we zijn daar netjes over geïnformeerd per e-mail en telefoon. Bestelling stond de volgende dag netjes klaar

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk