Heel fijn dat de boodschappen onder deze omstandigheden thuisbezorgd kunnen worden.

een kleine opmerking: contactloos pinnen is recent opgehoogd naar € 50,- maar de bezorging is vanaf € 50 gratis maar je moet dan uiteraard wel het pinapparaat gebruiken. Is het voor SPAR niet gewoon handiger om ook betalen met iDEAL op de website mogelijk te maken?

eerst wist ik niet hoe moest on line ben goed geholpen aan uitleg s,avond boodschappen besteld andere dag keurig afgeleverd zeer tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

We zijn er super tevreden over. Erg handig

Volgende week weer.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Daar waar andere supermarkten het lieten afweten reageerde de Spar snel en accuraat

Vriendelijk en servicegericht

goede service

goede producten

Prima service bij online bestellen

Bijzonder klantvriendelijk personeel.

Voor alle vragen krijg ik deskundig advies, zij willen alles voor je doen.

Vriendelijk en punctueel

De medewerker was heel vriendelijk en stipt op tijd!

Prima bezorging van de boodschappen

Bij onduidelijkheden is er door de winkel contact met me opgenomen. Fijn contact.

Niet alles was er, er is een andere keuze gemaakt. Die heb ik afgeslagen, maar fijn dat men meedenkt!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

makkelijk ophalen, thuis bleken een klein aantal producten incompleet

het is mij goed bevallen. boodschappen stonden ingepakt en klaar. Dat was erg eenvoudig. er werd me gewezen op het feit dat een product niet aanwezig was, deze heb ik zelf vervangen met een vergelijkbaar product thuis bleek echter nog een product te ontbreken en een ander product was een andere variant dan ik had besteld. niet erg, wel een beetje balen.

Vriendelijk en correct

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijn dat boodschappen aan huis geleverd konden worden

Eenvoudig bestellen, tijdstip van leveren. Ik ben er erg blij mee

helemaal top

op tijd, vriendelijk, ruim assortiment

perfect

beetje te laat, maar aangezien het per fiets bezorgd wordt kan ik me dat voorstellen, toch prima!!

Goede communicatie

Ik heb mijn bestelling geplaatst en de volgende dag werd hij keurig op tijd bezorgd. Er werd nog gecommuniceerd per whats up over artikelen die niet leverbaar waren. Niets dan lof.

Goedemorgen service

Super service

Fijne service

Voor het eerst online besteld. De Spar heeft een goed assortiment en prijzen zoals bij andere supermarkten. De service is erg goed. Mijn boodschappen werden netjes in een doos afgeleverd en betalen doe je contactloos bij de deur. Zeker weer online bestellen wanneer deze boodschappen op zijn.

Overzichtelijke website. Fantastische service. Je kunt altijd even bellen, als je iets vergeten bent of iets te vragen hebt. Fijn, dat ook in deze coronatijd nog bezorgd wordt.

Super goede service. Ik heb geen verbeter punten . Ben 100% tevreden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima bezorging, geheel volgens afspraak!

De bestelling per website was eerst even zoeken, waar alles stond. Dit zou eventueel wat overzichtelijker kunnen.

Prima gegaan

Alles goed ontvangen en het was in goede staat, netjes tot aan de deur bezorgd en vriendelijke bezorger m.v.g Coby Engelman

Snel en volgens afspraak

Jammer dat de niet geleverde artikelen niet bij aflevering worden gemeld

Prima bezorging. Zelfs sneller dan afgesproken

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk