Goede service in moeilijke tijden

Zeer vriendelijke bezorger, eenvoudig pinapparaat om af te rekenen aan de deur, ik ben heel erg blij dat jullie de boodschappen aan huis bezorgen in Coronatijd. Top!

fatsoenlijk maar zeer prijzig

fijn dat er snel bezorgd word alleen de prijzen van de artikelen zijn flink aan de hoge kant. zo heb ik bijvoorbeeld 0.79 eurocent moeten betalen voor 1 appel ..... er zat helaas geen gouden randje rond .... verder is de bezorgster heel vriendelijk en de keer dat ik naar de vestiging belde werd ik heel goed en vriendelijk geholpen.

Prima geregeld! Goede kwaliteit!

Prima geregeld! Goede kwaliteit

prima!

Snelle levering, eerst door Spar gebeld bij ontbreken van een artikel

prima service

mooi op tijd, nette service

Uitstekende service

De bezorging was uitstekend. Zat goed ingepakt. Was op tijd. En er zat ook nog een super lief coronakaartje bij. Heel erg bedankt! De bezorger was ook erg vriendelijk en hield zich goed aan de corona-maatregelen. Top dus!

Ruim assortiment, behulpzaam, vriendelijk , overzichtelijke winkel.

Maakt belofte waar!

Bestellen was eenvoudig. Pas afrekenen bij levering, dus niet vooraf. Mooi. Bezorging was precies zoals toegezegd, en alles dat besteld was werd geleverd. Gewoon erg goed dus!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

keurig verpakt en volgens afspraak op tijd bezorgd

mijn ervaring voor de eerste bezorging is: prima geregeld

Uitstekend!!!!!!!!!!

Ik ben tevreden met het online doorgeven van mijn boodschappen. Een vriendelijke meneer kwam bij ons de boodschappen brengen. Ik heb bewondering voor jullie bedrijf om in deze tijd en de vele drukte die het meebrengt alle klanten op deze manier van dienst te zijn TOPPIE. Bedankt voor het thuisbezorgen, wat voor ons als heel prettig ervaren is. Groetjes Ton en Marijke Hameeteman.

Fantastische service!

Waar de grote supermarkten niet bezorgen op chaletparken, doet Spar Stroe dat wel. Daar zijn wij heel dankbaar voor. Daarnaast is de kwaliteit van alle geleverde voedingsmiddelen zeer hoog. 5 sterren waard!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Liever als het weer kan naar de winkel"

Bezorgen prima. Boodschappen uitzoeken vind ik lastig prducten die er niet zijn en dan een lager bedrag,moet ik wel bezorg kosten betalen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle levering en juiste artikelen

Ik was zeer tevreden!

Heel vriendelijk en correct

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle bezorging, breed assortiment, goede kwaliteit en vriendelijke bezorger!

Voor het eerst bij de Spar besteld. Héél blij mee. Geen maximum bedrag en erg snel thuisbezorgd. Ik had geen idee dat de Spar zo'n aantrekkelijk en kwalitatief goed assortiment had. Echt een ontdekking: ik word vaste Klant!!

Super goed,!

Snelle en adequate service.

Boodschappen thuis laten bezorgen

Makkelijk te bestellen online, prima verzorgd, netjes thuisgebracht

Attent. Ouderwetse service. Voor herhaling vatbaar.

zie hierboven.

In één woord super

Vergeleken bij andere supermarkten in Zutphen, een supersnelle bezorging . De bezorger was ook heel vriendelijk en paste de veiligheidsregels perfect toe

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

In deze hectische tijd alles keurig binnen gekregen en geen belachelijke lange wachttijden met bezorgen. En een appeltaart ontvangen bij levering...erg onder de indruk

Prima geregeld...zeer begripvol

Uitstekend voor elkaar....en....snelle service.

behulpzaam en vriendelijk

ondanks dat niet alle producten leverbaar waren ben ik blij met de service. telefonisch zijn alternatieven aangeboden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben pas begonnen met online boodschappen

Tot nu toe tevreden.

Geweldig!

Een heel aangename ervaring en informatievoorziening, een belletje als er iets verandert. Service is heel persoolijk

super

goede producten, netjes en vriendelijk bezorgd, ook in tijden van corona

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk