Super service

Doen wat ze beloven

Geweldige service!!!! Top!!!!

In deze rare tijd staan de medewerkers van Spar Klapmuts vol overgave voor je klaar. Super service en prettig geholpen toen er artikelen niet op voorraad bleken. Hulde aan deze locale winkeliers!!!!

Goede service.

Ik wis tot vorige week niet dat deze service er was, maar denk deze nog regelmatig te gaan gebruiken.

Snelle reactie en communicatie

Na verhuizing voor het eerst online besteld , snel bericht over bezorgtijdp

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super snel geregeld en correct afgeleverd

in deze tijd van onzekerheden angst en zorg zijn we heel blij met de SPAR bezorgservice Heemse. Dank aan de directie en medewerkers die het allemaal mogelijk maken.

Snel en goed bezorgd

In deze moeilijke tijd was het extra fijn om zo prettig geholpen te worden.

Alle lof !

Keurig verzorgd, alles geheel conform bestelling, geleverd en afgerekend volgens de aanbevolen wijze ivm de coronadreiging

Prettige winkel!! Goede service!!

De spar is niet altijd goedkoop maar heeft goede aanbiedingen! Daarnaast verkopen ze veel streekproducten, van kleine ondernemers (slager, bloemist, zuivelboer etc) dat juich ik toe! Wanneer producten niet in het assortiment zijn, kan je dit aangeven en wordt er gekeken of het toegevoegd kan worden in het assortiment.

Goed bevallen.

Prima service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en klantgericht!

Door omstandigheden moest ik online boodschappen bestellen en geen van de grote supermarkten leveren bij ons. Op verzoek kon ik het bedrag overmaken en hoefde zelfs geen statiegeld voor de krat te betalen. Die gaat de volgende keer retour, de producten zien er vers uit.

Voor het eerst online besteld. Is goed bevallen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Omdat wij in quarantaine zitten, moeten anderen boodschappen voor ons doen. Het is echt een geschenk dat het nog bij jullie kan! Zo hoeven wij niet onze vrienden met een lijst door een supermarkt te laten gaan, maar kunnen we alles van te voren bestellen en klaarzetten. Onze dank is groot!

Alles ok

Goed maar rekenen toch liever af bij levering

Super !!!

Voor het eerst bestellen bij SPAR.ben ik helemaal tevreden,top.

Fantastische winkel, online mankeert

Op het online deel van de ervaring valt nog wel wat te verbeteren. Er worden producten aangeboden die in het geheel niet te koop zijn bij Spar City Assen. Ook zijn er bijvoorbeeld van drie verschillende merken aardbeien siroop te koop, maar ontbreken andere en/of suikervrije smaken. Na het afhalen en afrekenen wordt online de boodschappenlijst niet aangemerkt als afgehandeld. De website is overigens wel keurig en zeer overzichtelijk. Ik blijf zeker winkelen.

Goede en vriendelijke bezorging

Netjes ‘s ochtends gebeld dat er iets niet leverbaar was en of ik een alternatief wou. Bezorging was binnen aangegeven tijd en een vriendelijke bezorger.

Zeer goede service

Ik heb boodschappen besteld ivm corona, maar woon buiten het bezorggebied. Ik wilde ze ophalen, maar nog niet alles was er toen ik aankwam. De Spar besloot toen het toch te komen brengen, en een uur later was het er met een bloemetje erbij! Erg aardig.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service vanuit Spar Dussen. Als iets niet op voorraad is wordt dit netjes vooraf telefonisch doorgegeven.

geweldig ook nu!!

Online bestelde böodschappen keurig en op tijd afgeleverd. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Top bedrijf

Bezorgt de boodschappen tot aan de deur👍

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldig; ruim assortiment, ook vers en ondanks corona-virus snel bezorgd.

Zie boven.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima verzorgd en prima bezorgd!

Zie opmerking in 1 zin.

Prima service!

Aanwinst in de buurt! Eigenaren zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig goede service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed, en makkelijk voor mijn dagelijkse boodschappen.

Goed.

Zijlweg 18