Prettig

Prettig

Slechte service online

Ik heb online 4 doosjes paracetamol besteld. Dit zou (gisteren 22 maart) zaterdag binnen komen bij de spar. Tussen 10-12 uur. Nu zeggen ze in de winkel dat het moeilijk geleverd wordt. Geef dit online dan ook aan. Scheelt mij weer tijd en onbegrip. Bestelnummer waren 691878 en 691844

***

Boodschappen besteld maar niets gekregen!

niet tevreden

mijn ervaring met SPAR SLECHTEEEEEE JAMMER

Top Service

Wij hebben boodschappen laten bezorgen. Spullen die niet beschikbaar waren zijn door een goed alternatief vervangen. Aardige bezorger. Heel erg bedankt!

Tevreden

Goede service en bezorgen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima afgehandeld, maar ik heb niet alle bestelde boodschappen gekregen, beetje jammer....

Snelle service en vriendelijk personeel en eigenaren. Ook de nieuwe regels ivm corona virus zijn duidelijk en netjes. Ook in de winkel staat het netjes aangegeven. Mogen meer winkels een voorbeeld aan nemen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Nette winkel en vriendelijk personeel!!

Voor de 1e keer online besteld i.v.m. risicogroep we zouden het zelf ophalen maar door de overweldigende drukte stond het nog niet klaar. Hiervoor hadden we alle begrip en werd de bestelling halverwege de middag thuis bezorgd!! Door een vriendelijke medewerker. Kortom super tevreden.

Super, als een artikel er niet was, werd ik gebeld of ik er iets anders voor wilde.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Verse producten nog even afstemmen met de Spar

Het grootste deel van de spullen was prima. Helemaal goed! Er was echter een flinke zak soepgroenten waarvan de datum verliep om de dag van bezorging. En een pak melk van 2 liter was tot de volgende dag goed. Dat is echt veel te kort, want ik bestelde voor een hele week mijn boodschappen. En ik drink niet in 1 dag 2 liter melk.... Bezorging en bestellen gingen prima!

Aardige lieve mensen die voor iedereen klaar staan 😍en een echte buurtsuper

heel fijn dat zelfs op zondag de boodschapen bezorgd woorden

ga zo door!

Zeer behulpzame cassière

Nadat ik had aangegeven dat ik maar moeilijk kon zien, bood de cassière aan mijn online bestelde boodschappen uit het magazijn te halen. De boodschappen pakte ze vervolgens netjes voor me in. Als minpunt zou ik noemen dat de Spar niet van tevoren had aangegeven welke artikelen ze niet konden leveren.

Eerste bestelling

Er gingen een aantal dingen mis, zoals de levering op de verkeerde dag. Ook werden er vergelijkbare artikelen geleverd, ik bestelde Nescafe latte caramel, maar kreeg Douwe Egberts latte caramel geleverd, en dat is zo jammer, want het zijn echt totaal verschillende smaken... Er zat ook een foutje in de site met kruidenboter baquettes, zo kreeg de winkel het artikelnummer van de losse bakjes kruidenboter. Ook kreeg ik margarine voor op brood ipv de bestelde fles culinair bakboter. Al met al wel hele vriendelijke ondernemers, maar moest alsnog naar de supermarkt om deze boodschaopen in huis te halen en dat was net niet de bedoeling. Dit ook via de email laten weten aan het filiaal en heb ook netjes antwoord gehad.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik ben zeer tevreden over de spar steenwijkerwold. Zeer behulpzaam in deze coronatijd

Uitstekende service

Meedenkend innovatief sociaal ondernemerspaar bij onze Spar in dorp Garyp

zeer correcte afhandeling van bestelling

bestelling wordt zeer correct afgehandeld. een paar produkten waren niet voorradig en met de klant werd een vervanging gezocht.

Voldoende keuze.

Prettig geholpen bij nabestelling en alles netjes gebracht naar huis. Bedankt.

Alles wat ik bestelde was er .

Keurig kassabon erop ! Echt geweldig ! Dank daardoor

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service en zeer klantvriendelijk

Fijne winkel leuke mensen

Wij komen graag bij Spar in Monster Heel erg aardige medewerkers Altijd een vriendelijk woord en een lachend gezicht Bezorgen thuis kan nu niet i.v.m. De Corona en dat begrijpen we best Aad Lucas

Tevreden

Zeer tevreden ,U doet waar anderen het laten afweten

Kostte wat moeite

Ipv 1kg bananen 1 banaan. Ipv 2 kilo appels 2 appels

prima service

Alleen snap ik niet waarom ik € 4,95 moet betalen voor bezorging terwijl ik voor ruim € 52,00 boodschappen bestel. In de voorwaarden staat duidelijk dat de boodschappen vanaf € 50,00 GRATIS zijn.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk