Super service

Altijd behulpzaam en meedenken!

Vergeten. Volgende dag gebracht.

Prima hoor .

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Voor het eerst online boodschappen besteld, i.v.m. het coronavirus. Prima ervaring, van tevoren netjes gebeld over een paar dingen van mijn bestelling die er niet waren. Dus voor herhaling vatbaar.

Voor verbetering vatbaar

Online bestelling afgehaald bij Spar City Leeuwarden. Personeel is weliswaar vriendelijk, maar heeft geen latex handschoenen aan en neemt niet de anderhalve meter afstand in acht. De boodschappen wijken hier en daar teveel af van het online bestelde (in aantal) of in grootte/gewicht/omvang van het bestelde artikel. De kratten om alle artikelen in te vervoeren zijn minder praktisch dan tassen, want je moet het weer in eigen tassen overplaatsen en dan de kratten terugbrengen. De geleverde artikelen moesten ook nog stuk voor stuk door de scan worden gehaald, ik had gehoopt dat dit al gebeurd was.

Zie hieronder

In tegenstelling tot een online supermarkt die ik tot nu toe liet bezorgen klopte deze bestelling en factuur-bon wel en werd ik tevoren gebeld over enkele noodzakelijke wijzigingen.

de klant is koning

Duidelijke site en vlugge, correcte verzorging. Je bent duidelijk geen nummer

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Één vergissing, crème fraiche ipv kookroom.

Prima geleverd

Eerste keer boodschappen laten bezorgen. Snel en alles geleverd. Aardige bezorger die zich prima aan de huidige regels houdt.

Prima service.

Wij zijn heel tevreden over de afwikkeling en service van de spar in De Lutte.

Perfect sevice

Eerste bestelling gedaan, mooi bij de deur afgeleverd. Eerst tel. Leverdatum bel. Zodat ik alles zo vers mgl binnenkreeg

uitstekend

Goede website en uitstekende service

Geweldig!

Alles keurig afgeleverd, met toelichting waar nodig. Perfect! Heel blij

Ben zeer tevreden met de snelle bezorging van mijn boodschappen,

Alles netjes geregeld. Top.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben er erg mee geholpen Alleen bep producten krap aan de houdbaarheidsdatum en omdat ik groente en zuivel producten voor langere tijd bestel, kan dat soms problemen geven als het binnen 2 dagen op moet Verder fantastische service👍

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Kort en krachtig: alles is goed

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

heldere bestellingsmethode en prima service!

Snelle afhandeling van bestelling en vriendelijke bezorging.

Prima.

O.K.

Kleine misrekening werd soepel rechtgezet

Correct

Vriendelijk

prettig en behulpzaam

heb mijn bestelling doorgegeven en werd bijna gelijk daarop terug gebeld over de lijst en wat eventueel niet op voorraad is en een alternatief wart geboden werd. Super service. heb mijn vriendinnen ook aangeraden om hun boodschappen hier te bestellen en weet dat er 3 zo wie zo al een bestelling hebben geplaatst.

Goede en lieve service

Heel fijn geholpen. En de boodschappen bezorgd gekregen thuis. Wat een verademing in deze lastige tijd.

geweldige service

vriendelijke mensen die goede service verlenen. Ben er heel blij mee!!!!!!!!!!!!

Goede snelle levering!!

In Otterlo, ontzettend fijn team mensen wat het winkel daar tot Uitje maakt

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk