lichte teleurstelling

Ik heb een mail gestuurd over de kwaliteit van 2 producten(boontjes slap en rot, hamreepjes met een houdbaarheidsdatum van 1 dag en verkleurd, beide producten niet te gebruiken), een ander product( snijbonen gesneden ipv ongesneden (prijsverschil) en bezorgkosten. (meer dan 50 euro besteld) Hier is helaas geen reactie op teruggekomen. Verder was ik wel blij dat ze snel konden leveren. Op dit moment zou ik dus vanwege het uitblijven van een reactie niet aanbevelen

Alle boodschappen netjes thuis bezorgd

Het was de eerste keer dat ik op aanraden van onze zoon de boodschappen door de spar heb laten thuis bezorgen. Vooraf keurig geïnformeerd over de niet aanwezige producten en alternatief aangeboden.

Geweldig geregeld en superaardige mensen. Denken mee, heel fijn boodschappen doen zo!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Het is een bijzondere prettige ervaring om bij jullie de boodschappen te bestellen.

Alles correct en heel content met het achteraf betalen!👍🏼

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

goede service en prettige site

ik was niet gewend om online mijn boodschappen te doen, dus was het even wennen. Je moet langer voorruit weten, wat je gaat eten en wat je nodig hebt. Dat is soms lastig en dan vergeet je artikelen. Daarom vind ik het fijn dat het mogelijk is per mail nog wat toe te voegen aan de lijst

Nette winkel en vriendelijk personeel

Het is een nette winkel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Nette winkel en vriendelijk personeel

Het is een nette winkel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

snel en netjes geleverd en dat in deze tijd!

nvt

Snel, goed, vers

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede levering,svp een berichtje als de bezorgingtijd verandert.Nu was ik toevallig thuis.

Goede spullen

Goede spullen, levering zeer vriendelijk en volgens afspraak

Snelle levering.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden. Alleen jammer dat er een aantal artikelen niet waren. Daar is wel netjes over gebeld. Assortiment mag wel iets uigebreider

Prima verzorgd

Positief

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Diepvriespizza niet in koeltas. Min punt

Gemak dient de mens

Jammer dat je bij je het ophalen pas verneemt dat niet alles is geleverd. We was er een alternatief voor ieder niet geleverd product.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Nagenoeg alles geleverd. Fruit cocktail zat wel erg dicht tegen uiterste houdbaarheidsdatum aan, namelijk volgende dag.

Blij met de Spar

Ben tevreden. Bezorgen de boodschappen aan huis. In deze tijd erg blij mee. Netjes ingepakt en helder wat er geleverd is en waarvoor je betaalt. Een klein puntje is dat niet alles geleverd kon worden, dat zie je niet bij het bestellen.

Super service

Boodschappen thuis bezorgd binnen 1 dag. Producten supergoed en vers.

Met zorg ingepakt

Producten waren met zorg ingepakt In verhouding dure producten, dat is het nadeel. Wel veel bio, dat scheelt. Ongebrande noten in assortiment zou een aanwinst zijn.

Zeer tevreden.

Prettige winkel.

goed maar met een maar

vervangend product niet hetzelfde :papierenzakdoekjes zijn geen duo pack tissues Product niet voorradig denk ik maar geen contact gezocht dus achteraf ontdekt als het te laat is

top

heerlijk en persoonlijk

Geweldig!

Gebruiksvriendelijke site, bestelling werd de volgende dag op de afgesproken tijd bezorgd en betaling kan achteraf! Een aanrader!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk