Winkel te klein, maar fantastisch personeel

Ik vind de winkel wat te klein, maar dat is normaliter niet zo’n probleem. Nu in Corona tijden niet heel prettig uiteraard. Toch 5 sterren, want de jonge jongen die me heeft geholpen vond ik erg aardig en enorm klantvriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

goede website, prima service, voor herhaling vatbaar

goede website, prima service, voor herhaling vatbaar. Goed ingespeeld op deze situatie( corona) waarin wij verkeren zonder hier echt prijstechnisch misbruik van te maken.

heel goed verzorcht

Snel

Snel geleverd en hele vriendelijke service

prima levering zonder fouten

prima levering

Top bediening!

Dit keer online besteld, ook perfect!

Uitstekend en servicegericht

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam en nu in deze tijd extra!! Ben blij met m’n buurt super.

Ik blijf bij spar ideaal voor senioren

Perfecte service waarvoor dank

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zeer fijn om bij Spar boodschappen te bestellen. Levering prima en kwaliteit en houdbaar van producten zijn goed. Vriendelijke medewerkers van Spar Leenders Zevenaar

Service was top!

Service was top!

De boodschappen kunnen redelijk snel geleverd worden

Goede service en alles was geleverd volgens afspraak.

Thuisbezorgd

Voor het eerst mijn boodschappen thuisbezorgd gekregen door Spar Petten. Er werd keurig gebeld dat ze wat vroeger kwamen. Voor 2 artikelen die wrsch niet voorradig waren werden vervangende producten geleverd. We zijn dik tevreden.

goede kwaliteit

goede kwaliteit, veel keus, fijne bezorger

Keurig afgehandeld

Keurig afgehandeld

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Het is prima verzorgd en geregeld.

Het zag er geweldig uit, netjes ingepakt, prima afhandeling en een vertrouwd gezicht aan de deur. Voor herhaling vatbaar, Dank jullie wel.

zeer goede service

zeer goede service

Geweldig klantvriendelijk

Zeer attente service

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Jullie zijn inderdaad KANJERS!

Juist in deze tijd alles net zo zorgvuldig als anders én maar 1 produkt niet leverbaar👍 Tip: laat bezorger juist nu óók handschoenen aan doen!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geleverd volgens afspraak - geweldige service in deze bizarre tijden

Goede en vriendelijke service - gratis bezorgd boven de 50 Euro bestelling is ook zeker een plus punt! De yoghurt was niet leverbaar - mijn voorstel zou zijn om dan in deze Corona tijd in elk geval een alternatief aan te bieden - zodat de klant niet alsnog slechts voor yoghurt (of bijvoorbeeld brood) naar de winkel moet gaan

Vriendelijk, compleet, netjes

mijn eerste indruk is positief

sinds deze week ben ik klant bij spar.. te vroeg voor een eindoordeel maar mijn eerste ervaring is positief.

goede en snelle service

Online besteld, en de bestelling kwam op tijd binnen.

goed verzorgd, goed meegedacht met niet leverbare boodschappen.

snelle levering ivm andere thuisbezorgers goed idee om niet voorradige producten met alternatieven aan te vullen

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

prima en snelle service en levering aan huis-top.

prima en snelle service en levering aan huis-top.

zeer goed

Terwijl andere grote supermarkten voorlopig niet meer thuis kunnen bezorgen vanwege de grote vraag, had ik bij Spar mijn boodschappen binnen 2 dagen thuis bezorgd!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk