Ondanks juiste bestelling via makkelijke website belt winkel de bestelling af .

Slecht winkel had website moeten aanpassen dan had ik niet de moeite genomen te bestellen en worden er geen valse verwachtingen gewekt bij mijn tachtig jarige kwetsbare ouders

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Slecht zeker nu in deze tijd

Bestelling stond niet klaar. Dus wachten terwijl je zo snel mogelijk weer naar huis wil. Merendeel wat ik had besteld was er niet terwijl tijdens het online bestellen alles voorradig was. Vreemd.

€8,- teveel betaald en moest boos worden voordat ik geld terug kreeg.

Ik Wilde zo kort mogelijk in de winkel zijn vanwege mijn veiligheid. Ik moest in de winkel wachten tot mijn bestelling klaar was. Moest bij de kassa in de rij staan. Thuis bleken de boodschappen niet compleet te zijn wel de niet geleverde boodschappen afgerekend. Bij mijn telefoontje waarin ik de Spar op zijn fouten wees( fouten zijn menselijk zeker in deze hectische tijden) werd ik afgewimpeld. Toen ik daar boos over werd ben ik uitgenodigd om met de bon maar de winkel te komen. Een aantal producten waren. Iet meer leverbaar en men was vergeten die van de bon te schrappen. Echter de jonge man die mijn kar had geladen verkondigde glas hard dat hij zeker wist dat hij de crème frais en het vlees persoonlijk in de kar had gelegd. Ik had nl telefonisch verteld welke boodschappen ik miste. Daar zat geen vlees bij maar Carbonare pasta saus. Duidelijk dat deze jonge man door de telefoon dacht dat het karbonaatjes waren en ook duidelijk dat hij nu zat te liegen. De andere dame heeft me uiteindelijk mijn geld gegeven en wat ik lief vond twee appelflappen cadeau. Echter ook nu weer 10 minuten in de winkel geweest met alle gevaren die erbij horen terwijl ik juist voor een bestelling had gekozen om niet te lang in de winkel te zijn. Conclusie grote min voor de Spar

Teleurstellend!

De bestelling lag niet klaar, en de SPAR in kwestie zei dat ze de bestelling over het hoofd hadden gezien door alle drukte. En (aanvankelijk) dat ze ook niet bekend waren met deze internet service. Ik heb alles zelf uit moeten zoeken. Het assortiment in de voorkeurswinkel stemt helemaal niet overeen met wat ik besteld had. De chef was wel meelevend, bood excuses aan en ik mocht een chocolony reep meenemen. Overigens vind ik het ook heel slecht dat jullie niet van te voren aangeven dat je voorkeurswinkel niet meedoet aan bezorging. Da zit je dus een half uur te winkelen, je doet je bestelling en dan krijg je pas de melding. Het is überhaupt niet duidelijk welke spars in mijn gebied wel meedoen aan bezorging, if at all. Overigens gaf de chef aan dat er voor behoeftigen wel wordt bezorgd. Dat vind ik een goede zaak. ook de weggooi service

Slecht

Heel slecht... Mijn mango was oud ... ik moest het weggooien.. De bezorger kwam niet eens naar boven... En ik krijg een email wat niet echt in goede aard bevallen... En ik heb gelijk uitgeschreven Ik beveel spaar aan niemand op dit manier!

SPAR loopt achter op concurrentie zoals Picnic AH Jumbo etc

Ik had wat boodschappen via internet besteld wo.18 maart, en zou het de volgende dag do.19 maart tussen 16/18uur gaan ophalen bij de SPAR (van Espelo) Nijmegen. Heel vreemd dat je het anno nu wat je online hebt besteld nog in de winkel moet gaan afrekenen, waarom niet gelijk via Ideal op internet zoals bij Picnic etc.? Ik dacht dat ik snel de bestelde boodschappen zou kunnen ophalen afrekenen en meenemen, maar nee hoor het bedrag van de boodschappen viel één dag later in de winkel ineens een stuk hoger uit. Ik wilde juist snel afrekenen en weer weg ook ivm met het coronavirus (afstand houden etc.). Maar moest nu eerst aantonen dat het bedrag waarvoor ik het op internet had besteld beduidend lager was. Pas na tussenkomst van 3 personen/winkelpersoneel en aantonen van het bewijs ruim 10 minuten later was het dan alsnog geregeld. Echt te omslachtig allemaal, ongelofelijk je denkt dat je sneller en veiliger boodschappen haalt bij SPAR online maar uiteindelijk duurde het langer dan gewoon boodschappen doen ter plekke, en dat tijdens de corona crisis. Schaam je SPAR! Kom snel met de oplossing voor dit probleem, want ik haak af op deze manier is er geen volgende keer, laat de klanten online via ideal gelijk hun boodschappen afrekenen zodat ze daarna geen vertraging of gedoe oplopen in de winkel zelf. Zodat de klant met zijn betaalbewijs (scan logo) of bestelnr. snel de boodschappen kunnen ophalen of kunnen laten bezorgen naargelang de keuze vd klant.

Complete disappointment

I will never use your store.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima winkel. Online bestellen en ophalen geen succes.

Ik ben over het algemeen erg te spreken over de Spar in Rilland. Vriendelijke bediening. Aangezien het een buurtsuper is begrijp ik heel goed dat ze niet het gehele assortiment voeren en hun winkelvoorraad zo klein mogelijk houden. Online bestellen vanuit het assortiment van deze Spar veroorzaakt dat vele produkten niet leverbaar zijn bij het ophalen. Dit geeft vooral veel stress bij het winkelpersoneel die het heel vervelend vinden om nee te verkopen. Dit betekend dat ik niet meer online bij de Spar ga bestellen. Online bestellen kan mijn inziens alleen via het centrale magazijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ik ben geen klager, maar dit is echt slecht

Bij 3 bestellingen is er ook drie keer wat fout gegaan. Op de betaalbon staat exact wat ik besteld heb, maar in de tas is het een ander verhaal. I.p.v. b.v. Een winterpeen besteld, krijg ik een bos gewone wortels. Ook merken worden niet nageleefd. I.p.v. een stukje kaas krijg ik drie pakjes met plakken kaas. Verkeerde koekjes geleverd, etc. Er wordt vooraf geen overleg gepleegd. Vandaag was de kroon op het werk. Ik zou vanmiddag een maaltijd krijgen, maar die bestelling was pas vandaag binnen gekomen, dus maar weer 4 dagen wachten. Niet dus! Heb ik afgezegd. Al met al geen zaak, waar ik nog eens ga bestellen. Vriendelijke groet, Gerda Wunderink

Perfecte bezorging

Een keurige goede bezorging van de gevraagde producten

Prima levering

Prins

Super behulpzame mensen

Ze wisten meteen dat wij van de boodschappen waren netjes koel bewaard lieve aankomst en gezellig gesprekje we kregen dozen en alles ging heel vlot

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Matig ervaring maar wel voldoende

Ik heb voor de eerste keer online besteld op de website op spar. Bestelling systeem is basic en onhandig maar de aflevering was vriendelijk en in orde. Alleen zijn bij het ontvangen zijn er wel een paar dingen gemist...

Keurige bezorger aan de deur. Op de goede afgesproken tijd. Helaas was niet alles voorradig wat ik besteld had, maar dat komt waarschijnlijk door deze coronatijd.

Altijd vriendelijk en een fijne winkel!

Ik kom hier regelmatig en er is altijd een fijne gezellige sfeer. Ik heb deze week voor het eerst boodschappen laten thuis bezorgen en ook dit was weer top geregeld!

Super service en heel snel

Ik ben heel tevreden over de Spar waar ik mijn boodschappen heb besteld. Aangezien ik een hoog risico patiënt ben is het voor mij super fijn dat ik mijn boodschappen zo snel thuisbezorgd krijg. Ik hoef zelf de deur niet uit en loop zo minder risico om besmet te wirden.

Goede en correcte service in deze drukke en rare tijden.

Mooi op tijd en alles geleverd, goed!

Goede website, mooi assortiment en levering ging prima. Aanbevolen!

Prima levering

Prima levering en prima vervangende producten

Bij, onder prettigeervaring met een e stelling voor iemand in Warffum vanuit Almere.

Bijzonder goede ervaring met een bestelling voor iemand in Warffum, vanuit Almere waarbij de klantvriendelijkheid en meedewrking uitstekend waren.

Super geholpen

Vriendelijk helpen en een nette winkel. Schoon en overzichtelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen besteld en snel bezorgd.

Geeft een goed gevoel in onzekere tijden.

was naar volle tevredenheid.

Heel goede service

De boodschappen kwamen op tijd en de service was heel goed. Zeer tevreden met deze manier van boodschappen doen.

Zeer klantvriendelijk.

Ik doe mijn inkopen al ruim 46 jaar in dezelfde supermarkt in een klein dorp Je wordt er altijd goed geholpen . Ze hebben er fantastisch personeel.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk