Maar duur

3 sterren

mag eigenlijk helemaal niet klagen in deze omstandigheden, maar niet alles was aanwezig waarvoor ik begrip heb en er waren toch bezorgkosten berekend ondanks het verlaagde totaal bedrag van rond de €68,- bij deze zou ik willen dat de bezorgkosten direct naar de bezorgster gaan voor de moeite.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Snel en efficiënte service.

Fantastische service

Snelle service en persoonlijke aandacht voor elke klant. Zelfs in deze hectische tijd.

Fantastich

Nog nooit on line besteld, dus maakte ik de fout om op te halen. Ging even naar de winkel, werd omgezet. Alle lof en eenvoudig overmaken met de bon die erbij zat via mijn gewone bankrekening. Shappoo!

Toppie

Zeker in deze tijd een uitkomst

Is geweldig dat het bestaat in deze tijd. Alleen nog dit. Verzin een manier om bij het betalen wat meer afstand tussen bezorger en klant te realiseren.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De fysieke winkel en via de website beide meer dan top

De Spar in Garyp is letterlijk en figuurlijk het ( sociale) middelpunt van het dorp met een overweldigende service van eigenaars en medewerkers. Ook via online een geweldige en snelle service. Meer dan geweldig.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fijne winkel. Kreeg duidelijke uitleg toen ik vast liep met online bestellen.

goede service

Goed.

Ik had voor over €140 besteld maar begrijpelijk waren een aantal artikelen niet voorradig. De vrijwilliger die de boodschappen van over €110 op tijd kwam brengen was erg vriendelijk en weigerde een fooi. Daarom mag ik niet klagen dat mij de bezorgingskosten in rekening werden gebracht en als dat nu in deze tijden van crisis de norm is stel ik voor dat op de site te vermelden.

Top!!

Late levering begrijpelijk!

Levering was enkele uren vertraagd, maar gebeurde uiteindelijk wel 's-avonds. Gezien de omstandigheden heel begrijpelijk. Extra inzet van chauffeur om alles toch te bezorgen wordt gewaardeerd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldig team bij onze SPAR.

Altijd al met plezier alle boodschappen gehaald en nu, ivm corona, bestel ik online en wordt het keurig thuisbezorgd. Fantastische service!

prima service; oplossingvoor vragen

Zeer vriendelijk, klantgericht!

matige communicatie

Een bestelling gedaan die ik later iets wilde wijzigen. Dit kon alleen telefonisch maar de betreffende Spar was zeer slecht bereikbaar. Telefoon werd niet opgenomen. Uiteindelijk een medewerker gesproken die niet vakkundig was en na heel veel herhalingen begreep hij het. De levering was gepland tussen 18.00 en 20.00 uur. Om 20.30 gebeld en kreeg toezegging dat men mijn bestelling aan het laden was en dat snel zouden komen .Uiteindelijk nog 1.45 uur moeten wachten tot 22.45 uur. Ik heb begrip voor de drukte in deze hectische dagen maar een betere communicatie zou welkom zijn (zoals AH je per sms op de hoogte houdt als er een vertraging is).

geweldig

vriendelijk en klant gericht

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super fijne buurtsuper met vriendelijk personeel!

Dagelijkse boodschappen en bezorging.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Van jongs af aan fan van de Spar. Ik doe er zoveel mogelijk boodschappen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

vlotte, perfecte aflevering van het bestelde, goede kwaliteit en vers

voor herhaling vatbaar!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Snelle reactie op bestelling, korte levertijd en keurige aflevering vd volledige bestellijst!

Goede en vriendelijke service!

Super!!

Super goed, netjes aan de deur geleverd en mooie verse producten.

goede service

Gemakkelijk om online boodschappen te doen en ze ook te laten bezorgen maar zou ook graag zien als men de boodschappen heeft besteld dat er nog een mogelijkheid is om bij te bestellen ook online zou de service nog meer ten goede komen .

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Wat een super snelle service. Gemak voor ons en toch lokaal geshopt.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk