Service zoals je verwacht!

Max en zijn collega's zijn altijd vrolijk en vriendelijk en ook in deze tijden niet te beroerd om mee te denken en die extra stap te nemen. Gewoon fijn dat deze mensen zo dichtbij zijn!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

In een woord prima. Dank u wel.

Hartelijk dank

goede een snelle levering

Uitstekende service

Ik heb het even te druk om nog meer te schrijven

Geweldig service

Ik heb makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen, ik was op de hoogte gebracht dat een paar dingen niet meer te krijgen waren maar ik kreeg wel een alternatief, mijn bestelling kwam netjes op rijd de volgende dag. Mijn vriezer spullen waren vergeten en waren nog in de vriezer bij jullie. Die kwam pas eind van de middag. Kan gebeuren, zeker nu met al die gekke dingen. Leuke winkel, goede assortiment, top service

Super correcte levering

Fijn nu ik niet na buiten mag.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Helaas was mijn online bestelling niet helemaal goed gegaan

De boodschappen stonden netjes op tijd klaar om opgehaald te worden en waren keurig verpakt in dozen. Op 1 onderdeel na was de bestelling compleet. Helaas was de afrekening niet in orde. Er stonden veel artikelen dubbel op vermeld tegen andere prijzen of ze waren onterecht dubbel afgerekend. Wel prima en snel opgelost met een mailtje sturen en hetgeen dat te veel in rekening is gebracht wordt spoedig terug gestort.

Dik tevreden.

Zo blij dat de Spar haar bezorggebied heeft uitgebreid.

Tevreden.

De eerste winkel die op 1 na alle bestelde producten leverde. had het savonds besteld en de de volgende dag aan het begin van de middag al de boodschappen in huis.

ALLES WAS GOED EN BEN DUS ZEER]

Alles was goed en ben dus zeer tevreden.

Goed verzorgd

Keurig op gepaste afstand en op de afgesproken tijdstip de boodschappen afgeleverd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

In tijden van crisis bezorgt spar gewoon door, binnen korte tijd.

Bananen erg groen de rest van vers prima. Maar binnen een dag bezorgt Spar Zutphen gewoon door. Petje af.

uitstekende servic enheel vriendelijk.

heel erg goed.

Snel en hygiënisch in deze tijd geleverd.

Vlotte levering, goede service

Levering dezelfde dag zoals afgesproken. Nog even telefonisch contact gehad over producten die niet voorradig waren. Ook dit snel opgelost!

Fantastische service in Zwartemeer

Prettig contact, veel is in overleg mogelijk. Service en klantvriendelijkheid staat hier op nummer 1. 4 sterren ipv 5 omdat het assortiment te beperkt is voor mij, maar de mmensen zijn meer dan 5 sterren waard.

goede service

erg aardige eigenaar die netjes opbelde dat hij niet alles in huis had. wel jammer dat niet alles geleverd kon worden

uitstekend

Prima service!!!

Krappe keuze

Niet alle boodschappen konden worden geleverd. 20% van de boodschappen was vergeten te leveren en het stokbrood werd omdat het papier was gescheurd, met de hand afgeleverd. In deze tijd not done!!

heel goed

Heel erg goed.

Super snelle levering!

Dat jullie zo snel konden leveren in deze tijd terwijl ik bij andere supermarkten geeneens meer een bestelling kon plaatsen is echt top !

Duidelijk en klantgericht

Goed assortiment, vriendelijke bediening, goed geregeld!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Op tijd geleverd en goede kwaliteit.

Zeker voor herhaling vatbaar. Wel jammer dat je online de bestelling niet meer aan kan passen als deze geplaatst is.

Heel goed, blij mee

Prima winkel.Bezorging boven verwachting!

Ben zeer tevreden.

Boodschappen thuis bezorgd. Er zal zelfs een bosje tulpen bij. Bedankt Sparmeneer en -mevrouw.

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk