Online bestellen is zeer eenvoudig.

Uitstekende service, zeer vriendelijke medewerkers.Goede producten.Top.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goeie service en heel vriendelijk!

Zorgvuldig, vriendelijk en meedenkend.

Mijn 1e keer wordt zeker niet mijn laatste. Ben erg blij met hun bezorgservice!

geweldige en snelle service

bestelling na 1 dag, op de aangevraagde tijd en kon per bank betalen

Hele goede ervaring!

Verse producten, op tijd geleverd, vriendelijke bezorger! Zou het zeker nog een keer doen.

goede en snelle bezorging bestelde produkten

Hoewel Spar bij mij om de hoek is,toch maar besteld. Lukte op korte termijn. Prima!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede, snelle en complete levering

Ondanks de drukte (corona) mocht ik mijn bestelling snel en compleet ontvangen. Zelf zit ik snipverkouden thuis, vandaar mijn online bestelling.

Zeer vriendelijk en snelle service ! Bedankt de Spar Vlieger Hoensbroek

Super snelle levering, goede service

In de ochtend besteld en al om 13.00 uur geleverd. Super service. Klein minpunt: 2 verkeerde dingen geleverd - maar dat ook netjes opgelost. Sommige zaken waren niet meegeleverd: geen voorraad den ik. Het zou dan fijn zijn om dat even voor levering door te spreken met de klant.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Héél klantvriendelijk en uitstekende service!

Héél klantvriendelijk en uitstekende service!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

snel geleverd, maar duurdere artikelen gekregen

Prima geregeld zo, maar was wel verbaasd dat er duurdere artikelen bij de levering waren. Zal ongetwijfeld komen doordat het bestelde er niet was. Verder een dikke pluim hoor

Goed en aardig geholpen

Hier in deze zaak is nog aandacht voor de klant👍 Boodschappen netjes geleverd!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima, het bedrag mag je overmaken.

Het bedrag mag je overmaken i.p.v. te pinnen. Hierdoor is het mogelijk om de 1.5 meter afstand zonder problemen handhaven

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima levering goeie producten..

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De Spar zorgt er voor dat we ons verzekerd voelen dat we altijd onze levensmiddelen makkelijk en veilig in huis krijgen

Super Spar

Zeer tevreden, erg behulpzaam, altijd vriendelijk!

goede service

goede service, complete lijst ook bezorgd, zou 5 sterren geven, maar helaas hele tros slechte bruine bananen, jammer had niet geleverd moeten worden

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

De snelle levering van Spar is een groot voordeel tov andere leveranciers, kwaliteit van de producten is prima

Een fijne winkel met aardig personeel

Een winkel met voldoende assortiment en een prettige dorpsfunctie

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel tevreden. Goed kunnen bestellen. Niet alles wat ik bestelde was er nog wat begrijpelijk is. Maar toch goed meegedacht om dan wel een vergelijkbaar producr te leveren. En de bezorger was vriendelijk en liet te voren even met een belletje weten dat het iets later zou worden. Mooi zo toch

werkt volgens afspraak

bestelling is keurig op genoemd tijdstip geleverd. producten welke niet voorradig waren zijn zoveel mogelijk vervangen door soortgelijke/ander merk een paar producten waren helaas niet leverbaar ,maar dit was aangegeven op de bon. in deze hectische tijd moet je hier niet moeilijk over doen.

quick..

quick delivery

Top.

Makkelijk duidelijk en vriendelijk. Meer kun je niet wensen

Goede communicatie, ruime keuze, perfecte bezorging!

Fijne website om te bestellen, zonodig volgt nog telefonisch overleg, goede en snelle bezorging. Een verdiende 10!

Super Supermarkt

100%Tevreden