Ggewoon goed

Snelle bezorging, ondanks autopech, vriendelijke ervaring ook door de telefoon. Snelle bezorging Bezorgers ook vriendelijk ook van Beveren uit Brouwershaven

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Spar heeft absolute top klantvriendelijkheid

In deze coronatijd moet je afstand houden en tegelijk niet “hamsteren”. Tegenspraak want elke keer winkelen is voor ons als ouwetjes weer een extra kans op besmetting. Oplossing komt van Spar: bezorg de boodschappen! Grotere supers als AH doen dat in principe ook, maar zijn zo log dat zij niet binnen 14 dagen kunnen bezorgen. Spar wel: binnen een paar dagen en precies op tijd! En een mooi aanbod van producten, wat wil je nog meer? Hulde!

Accurate bezorging

Waardeloos.

Had gisteren boodschappen besteld. Kreeg daarna een bevestiging mail hoe laat deze zouden worden gebracht. De volgende dag tussen 10-12 uur zouden deze bezorgd worden. Ondertussen was het al 14:00 uur, en nog geen bezorger. Totdat de telefoon ging om 19:00 uur de bezorger, of deze alsnog langs mocht komen met de boodschappen. IK de beroerdste niet en zei das ok. Kwam deze langs met de helft van de boodschappen! Verontschuldigde zich hier voor en vroeg of deze de rest morgen kon brengen. Zij das goed want het was inmiddels bijna 20:00 uur. Zijn nu de dag na gisteren en het is ondertussen 17:13 uur. Nog geen bezorger of een E mail of telefoontje,kleine moeite voor bezorger/spar groot plezier voor klant.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Online besteld, bevestigd, toen mail dat het niet door ging

Just toen ik het nodig had leverde Spar niet aan huis.

Zeer onvriendelijk

Mijn jongens gingen voor toilet papier en pakte netjes zoals op de deur stond 2 pakken. Vervolgens worden ze hierop aangesproken dat voor hun maar 1 pak geldt! Een andere medewerker vond het nodig om tegen de oudste te zeggen dat hij maar beter de kranten kon gebruiken want die waren gratis. Zeer onvriendelijk, zeer brutaal en zijn het blijkbaar ook niet eens met hun eigen op de deur geplakte regels.

gewoon zeer goed

goed ervaren personeel goede service alles is netjes snel bezorgd

Fijne website, alles overzichtelijk

De website leent zich om op je gemak te bekijken, welke boodschappen je thuis kunt laten bezorgen. Heel eenvoudig om te bestellen en ook de bezorgtijd viel reuze mee, vooral nu het extra druk is met het Coronavirus. Ben zeer tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor het eerst boodschappen thuis laten bezorgen ivm de corona crisis. Ben hier zeer tevreden over. Bezorging werd netjes afgehandeld, er werd goed afstand bewaard, bezorger droeg handschoenen en plaatste de boodschappen keurig bij de voordeur en was erg vriendelijk. Voordien werd er telefonisch contact met ons opgenomen omdat er door de grote drukte een aantal boodschappen niet voorradig waren. Dus ook dit werd keurig opgelost.

Goed service snel levering

Heel goed voorraad en snel service

Super bezorging

Prima winkel en top bezorging.

fantastisch en heel makkelijk

het kan eigenlijk niet beter. Misschien nog een suggestie in deze corona tijd: Wat mij betreft wordt de doos met bestelde spullen voor de beldeur gezet en de rekening kan vooraf (bij de bestelling) betaald worden of de rekening kan bij de bestelde spullen in de doos voor de deur worden gedaan; de ontvanger kan dan het geld overmaken.

De 1e bestelling die ik ooit online heb gedaan

De Spar en de bezorger hebben hun werk tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Helemaal prima.

Keurige afhandeling.

zeer tevreden

Bestelling kwam heel snel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima én gezellig én eerlijk

Vanuit de Randstad in Friesland gaan wonen. Een groot verschil, maar héél prettig. Dan ook nog een, waar je altijd prettig ontvangen wordt en op je gemak, de winkel doorgaat. Alles heel relaxt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heb 's avonds gelijk gebeld en de complimenten gegeven.

Uitstekend!

Alles keurig in orde, een uitkomst in deze moeilijke periode, ben zeer tevreden!

Goede service!

Boodschappen thuisbezorgd. Uitstekende service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De bestelde produkten (met aftrek van de niet voorradige) worden keurig bezorgd. Misschien verdient het aanbeveking om een lijstje bij ie voegen van de NIET geleverde produkten. Ik heb nl. na ontvangst toch de gehele lijst nagekeken, omdat het bedrag wat de computer aangaf niet klopte met mijn betaling. Achteraf bleek alles te kloppen, maar toch.??

Moeilijk te beoordelen

Door de coronacrisis waren veel producten er niet, terwijl ze wel op de site als aanwezig stonden. Ik vind het moeilijk te beoordelen nu. Het telefonisch afstemmen deden ze goed. De tasjes waren licht en een tasje scheurde meteen kapot met zware producten. Toch fijn dat ik e.e.a. nu in huis heb. De correctie op de nota klopte.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd goeie service van Siep, Jellie en hun team!

top

bezorger bracht de boodschappen, en zei dat er niet alle producten erbij zaten.. Hij kon me niet vertellen welke producten. Toen ik de boodschappen uit de doos deed zag ik dat er briefjes erin zaten, wat er niet meer voorradig was. De overige producten, die niet voorradig waren, stonden netjes op de bon. Maar ik zag dat er geen wc papier in zat. terwijl ik die wel betaald had Ik heb toen telefonisch contact opgenomen..en de eigenaar zei in eerste instantie, dat die daar niet voor terug kwam...(wat ik goed kon begrijpen) Ik zei dat ik dit toch echt nodig had...en dat ik voor dit product betaald had.. Uren later, is hij alsnog het toiletpapier komen brengen... Dat vind ik top...

Gelukkig was er mogelijkheid boodschappen te bestellen en op te halen

Blij dat er ergens nog mogelijkheid is om boodschappen op te halen. Beter niet meer producten vervangen als de gevraagde producten niet aanwezig zijn. De website geeft de optie te kiezen voor producten die niet in het assortiment zitten.

Super makkelijk!

Boodschappen bestellen online ging heel makkelijk, account aanmaken ook. Heb de boodschappen klaar laten zetten, in de winkel betaald en meegenomen. Bijna alles was er, er zijn zelfs producten vervangen die er niet waren, helemaal goed. Wij waren er heel blij mee :-)

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk